Hirdetés
Aktív témák
-
Luckyone
csendes tag
Hát nem vagyok akkor spiler de valami Darky Rom 9.0 Extreme edition meg valami vodoo lagfix...
Plusz ADW lancher....
azt hiszem...
vélemény??
-
Luckyone
csendes tag
Na most úgy illik ha ezt is leírom.. Pár héttel ezelőtt írtam egy postot ha az Android mennyire szar meg mindenki meneküljön előle! Aztán csak nem hagyott nyugodni a dolog mert a fórumokon úgy nyálaznak rá mintha valami új istenség de minimum az okos telefonok csúcsa lenne... Nem értettem ha nekem ennyire szar akkor valami nem jó... Ismerve a Samsungot amúgy sem jellemző rá h szar kiforratlan dolgokat adna ki. El kezdtem hát nyomozni, mit és hogyan kellene megtenni h nekem is olyan legyen a telo amilyenek lennie kell. A fórumozok szerint 10 perc kis odafigyelés és olyan lesz mint az állat. Na most az igazság hogy nem 10 perc hanem 2 teljes délután, mire letöltöttem mindent, feltöltöttem mindent, telepítettem mindent, beállítottam mindent - konkrétan volt olyan pillanat amikor azt gondoltam h nem soká a NASA központba török be - volt olyan is amikor felakartam adni de a végén sikerült és össze állt a kép... Háááát.. mit is mondjak konkrétan olyan gyors lett a telo h az leirthatatlan, olyan dolgokat tud amiket így elmondani nem nagyon lehet, de legyen elég annyi h 2 Phone tulajdonos barátom (évek óta Iphone) is leesett az álla és simán azt mondták h hát ha ez ilyen akkor el kell gondolkozni Andoidoon ....
Szóval jelen pillanatban megkövetem magam és azt mondom h Samsung Galaxy S és Android Rulezzz..
Ja igen külön köszönet Péternek ( direkt nem a nick nevét írom) aki segített megértenem és olyanná tennem a telot amilyenek lennie kell.
Még egyszer köszönöm és elnézést a becsmérlésért még tudatéan voltam és nem tudtam mit si beszélek....
Legközelebb előbb kérdezek aztán írok..
-
Luckyone
csendes tag
válasz muveszur #34532 üzenetére
OK kedves művész úr...
Kezdjük előröl- ha részedrol megoldható - mondjuk úgy az én hibámból...
Azért írom ezt nyilvánosba h ne az legyen h elsunnyogok és nagy pofával ugatok majd priviben kérek segítséget...
Tehát a következő problémám :
Titanium Back up lent van.elindítom a következő hiba üzen?
Sorry I coluld not acquired root privileges... stb stb..
Tudsz esetleg segíteni???
-
Luckyone
csendes tag
Szoval!
Egyetlen egy érszrevátel, hiszen azt gondolom ha báérmit is mondok akkor azzal csak az itt lelkesen formumozok kicsin ám annál okosabb emberivel azonosulnék... ezt pedig biztosan nem akarom...
Az amit én ide leírtam egy vélemény, azt gondolom senkivel nem személyeskedtem nem hülyéztem le hanem elmondtam valamit amit én tapasztalok és gondoltam esetleg ez segít valakinek...
Ehhez képest szinte azonnal jöttek ah User fault meg h én hülye vagyok...
Lehet.. hozzátok képest minden bizonnyal....Csak azt kellene elfogadni kedves kis trollok h van akinek ideje, munkája, érdeklődési köre vagy isten tudja min de kívül esik az h egész nap a telefonját bugykolje nyomkodja letöltsön feltöltsön... használni szeretné mint egy eszközt, nem babusgatni, idegeskedni és órákat ezzel elcseszni az életéből hanem egyszerűen egyértelműen HASZNÁLNI...
De azt sem értem ha ti ennyire nagy spillerek vagytok akkor miért kell rogtön támadni??? mert a legjobb védekezés a támadás??? miért nem lehet - úgy mint egyetlen egy ember tette itt - megpróbálni megmutatni h haver ezt te cseszted el ezt meg ezt tudod itt meg itt megtenni és nézd már is jobb lesz. Érdekes az Iphonosokra mondja mindenki h szekta.. ami valóban igaz mert mind agy mosott... de uraim kb ugyan az van az Andoridosokkal is... vegyük már észre, hogy annyira utáljátok az Iphonosokat h ugyan olyanok kezdenek lenni...
Ahogy olvasgatom sokan azt mondják h 2 külön csoportnak szol a Iphone és Galaxy akkor viszont reklámozzuk ugyh Galaxy s az összes programozó geeknak??????
Végül azt szeretném ha mindenki megértené h én nem szifonos meg isten tudja milyen vagyok én egy egyszeru felhasználó vagyok aki vett egy terméket amit nem tud megfeleoen gond nélkül használni. Még az is megeshet h valoban önhibából... de akkor is miért kell támadni??? az állat világban van ez igy ha nem értek egyett akkor támadok rögtön..
akkor kinek is van baj az intelligenciájával???
Tisztelettel : János
-
Luckyone
csendes tag
Na... Lehet kimoderálnak de akkor is le kell írnom.. nagyon rég gondolkoztam írjak e de egyszerűen el fogyott a türelem... Galaxy S röviden és
tömören egy rakat foooos, nagy dirrel dúrral be lett harangozva h ilyen meg olyan szuper hát nem egy nagy rakat szar.Mikor haza jöttem gondolkoztam mit vegyek Iphone vagy Galaxy. Mivel mindenhonnan azt folyik (Itt a fórumon is agyba föbe dicsérik... de szerintem akik dicsérik és nem akarok megbántani senkit valahogy használjanak egy Iphone 1 hétig és megértik miről beszélek) h Android ilyen meg olyan jo plusz kb 15.000 Ft kelett érte fizetnem gondoltam ok akkor legyen Galaxy adjunk neki egy esélyt... na most 2 hónapja van meg és már Froyo van rajta. Remélve h attól jobb lesz.. Hát mint mondjak 1 hajszálnyit jobb lett, ok sokkal szebb... de használhatóság terén nagyon nagyon nagyon van még hova fejlődni.
Aki azt mondja h jobb mint egy Iphone4 az konkrétan még nem használt Iphone. ezt tapasztalatból mondom mert az egyik legjobb barátomnak Iphone 4 van. eleinte még küzdöttem h de nem mert ennek Galaxynak is jónak kell lenni de be kell látni h ez egy darab fos.
Konkrét példa nem is egy van. Bal kéz Iphone jobb kéz Galaxy a feladat ugyan az mondjuk találjuk meg valakit FB-n. Azt gondolom ez egy teljesen normális feladat az okos telefonoknak. Mindkét telefon ugyan azt a WiFit használta. A Galaxy az alkalmazás élindítása után konkrétan rezget egyet majd megállt mint a szög majd ( akinek van az tuti ismeri ezt az érzést mert szinte mindennap csinálja legalább egyszer ) kb 1 perc múlva rezeg 3 aprót, teljesen fekete képernyő mellett és kiírja a kedvenc szövegem : Bocsánat , a Facebook alkalmazás bezárásra került. Mindeközben a sokat fikázott Iphone-n már rég megnéztem minden képet minden infot...
Persze most lehet azt mondani h ez egyszeri hiba meg h én vagyok a fasz meg minden, de könyörgöm én csak egy felhasználó vagyok aki használni akarja a telefont nem órákat bazsakodni vele minden egyes használatnál.
A másik ami most kiverte a biztit és amiért írok ide, a Backup készítés... OK az elfogadom
hogy nekem kell a neten össze szednem a programokat habár ezzel sem értek egyet hiszen én felhasználó vagyok, de sebaj meg szereztem mindent amit kell Kies meg ki tudja mi. Az más kérdés h amíg az Apple az Itunest kb 10 perc alatt megtalálod letöltöd és máris készül a backup.. addig itt konkrétan 2 órába tellett egyáltalán megtalálni és letölteni azt a programot ami végre fut... ja és ahogy elindult rögtön kellett neki egy frissítés.... ok megcsináltam... végre fut a Kies.... (Kies = Samsung gyári szoftvertelefon és laptop közé) össze dugom őket konkrétan 15 perc!!!!!!!!!! csatlakozás után még mindig nem tudnak kommunikálni... ergo még mindig nincs kapcsolatom és nincs backup... és nem is lesz.. mert ez egy fos . Kérdem én milyen eszköz az 2011 ben amiről nem tudok backupot készíteni 30 perc alatt????? Miért kell programozói végzettség egy backuphoz???Egészen addig amíg szép hátteret órát, meg ilyen csili villi dolgokat akarsz állítani az tok jól megy csak akkor szarja magát össze amikor valóban használni akarod arra amire van...
Nem értem h a Samsung h adhatott ki egy ennyire kezdetleges hibákkal teli és a felhasználó számára mindenképp negatív élményt generáló készüléket???? És ok tudom h ez Android nem csak Samsung hibája de akkor is mi marad meg az emberekben??? Na jo Samsungot soha többé..... Mondjuk nekem Andorid tuti soha többet... majd talán a 12.6 verziónál már használható lesz stabilan... Talán...
Szóval nekem az a véleményem 2 hónap használat után h csak akkor éri meg Galaxy S venni ha valamiért ingyen vagy nagyon olcsón adják... de akkor is számolni kell vele h rengeteg bosszús percet órát fog okozni...ha módja van az embernek akkor IPHONE...
Sajnálom de ez tény...
Ha valakit érdekel akkor van még story bőven...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest