Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #33699 üzenetére
nem! előző pár hsz.-eddel... ma
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #33697 üzenetére
LOL tényleg, észre sem vettem. Rég lettem én az Isten?
-
Tombi
őstag
válasz Oppenheimer #33695 üzenetére
Az érdekel be van-e kapcsolva, csak mert szemmel nem veszem észre
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #33693 üzenetére
pont ma néztem, hogy őskövületből lassan addikt leszel ...és tessék be is következett...
lottót megint nem vettem...
drakulálok vörösördög! -
Tombi
őstag
üdv!
ma pakoltam fel darky 9.2 Extreme romját steam stupy után és quadrantban 1200 pontot kapok, meg lehet valahol nezni, hogy be van-e kapcsolva a voodoo lagfix? Mert recoveryben ranyomtam de, nem történt semmi, aztan restart utan 1200..sztem ez kevés, bár ha tudnám hogy aktiv a lagfix nem érdekelne. -
ForRedGlory
félisten
Lassan indul a buli: samsungunpacked
Újabb videó került fel az oldalra, és a visszaszámlálót is javították, most már 1 napot ír, nem 1 nap 8 órát.
-
Andrejhub
csendes tag
válasz tariattila #33686 üzenetére
ÓÓÓ figyelmetlen voltam bocsi, nem voodoo hanem speedmod...ok azzal próbálkozom.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz kutkut #33683 üzenetére
Gyorskérdés:
Hova és milyen néven másoljam a Modern Combat 2 mappáját? Az volt a neve nálam, hogy GloftBPHP, ezt bemásoltam a sd/Gameloft mappába, de nem látja, le akar tölteni.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
tariattila
veterán
-
Andrejhub
csendes tag
válasz tariattila #33680 üzenetére
Köszönöm a választ.
Még van egy pár kérdésem, ha nem gond még kérlek ezekre is válaszolj
Melyik voodoo-t javasolod, a Voodoo-5.0.3-Froyo-GT-I9000-XXJPY az jó lesz?
És ugye ODINBA a "PDA" ba kell betallózni a tar-t és a „PHONE”, ”CSC” és „PIT” legyen üres, illetve a „Re-Partition” se legyen bepipálva?
Előtte az OCLF-et ki kell kapcsolni? A telefonról nem tűnik ugye el semmi?Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz ForRedGlory #33679 üzenetére
Nekem a játékok halnak el DOCon én is teszem vissza a Darky-t
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
muveszur
addikt
válasz kutkut #33678 üzenetére
Hát a művelet nem kicsit bonyolult...
Szóval a szöveg színe a framework-res.apk-ban belül van, minden valószínűség szerint a /res/layout mappában. Hogy itt melyik .xml felel ezért a színért, azt nem tudom, de utánanézhetsz...Vagy pedig próbálgatsz, és a szerencsére bízod magad
Ha megvan, melyik xml a ludas, akkor két lehetőség áll rendelkezésre:
-Keresel egy másik témát, az apk-t átnevezed .zip-re, kitömöríted, és a szükséges .xml-t bemásolod az új apk-ba winrarral...Ez az egyszerűbb megoldás, tuti, hogy működik.
-A másik megoldás az, hogy saját magad szerkeszted meg az xml fájlt, és olyan szín állítasz be magadnak, amilyet csak szeretnél.
Itt viszont dekódolni kell az apk-t, majd utána hexaszerkesztővel szerkeszteni az xml-t, mivelhogy az egész binárisan van kódolva, és anélkül nem tudod szerkeszteni. Ezután pedig újraépíteni az apk-t. Nem kis munka, úgyhogy nem ajánlom.Hogy hogy áll a téma?
Kész! Tök szép lett, de kiderült, hogy az értesítések közé minden alkalmazás saját maga szabja meg azt, hogy milyen színnel ír ki...Így viszont mindet egyesével kell szerkesztenem, minden apk-t újrakódolni. Sőt, valamiért nem is sikerül megfelelően aláírnom őket, úgyhogy hagytam őket a .... -
tariattila
veterán
válasz Andrejhub #33677 üzenetére
odinnal felraksz egy (odinos) speedmod kernelt... ebben a voodoo sound mod. benne van... és tudod telepíteni az update.zipet
gyári kernelre pedig azt hiszem az a megoldás, hogy samfirmware.com ról letöltesz romot és a Zimage-ből kiszeded
vagy gúglival rákeresel egyéb gyári kernel lehetőségre... -
ForRedGlory
félisten
Azt hiszem megy vissza Darky... Ez a DOC rom 1 hét után elkezdett néha akadozni, lol már... Most megnézem Darky mit tud üzemidőben.
-
Andrejhub
csendes tag
Sziasztok! Van egy Samsung márkaszerviz által felrakott JPH, JPP, JP9 froyo-m ami rootolva van és OCLF lagfix van rajta.
Mivel ez a gyári froyo 3e recovery-s, nem tudom felrakni az eclair alatt bevált gps fix-et update.zip-el.
Kérdések:
1. Hogyan tudok felrakni legegyszerűbben erre a gyári ROM-ra egy olyan 2e recovery-s kernelt, amivel az gps-es update.zip-et be tudom üzemelni, és a voodoo hang cucc is megy rajta. Illetve melyik kernelt kell felraknom. Ha lehet másik ROM-ot nem szeretnék feltenni.
2. Ha sikerült a kernel váltás, hogyan tudom vissza rakni a gyári kernelt, ha esetleg be kell vinnem a Samuhoz a telefont.A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
A baloldali gombra felugró menü feliratának színét lehet változtatni? Vagy ez a téma sajátossága, mert sok eszével a készítő fehérre változtatta és nem lehet elolvasni...
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz gubacsino #33668 üzenetére
Ne légy gyáva tegnap este merész döntést hoztam, nekem főzött ROM kell. Hát a srácok igen kitettek magukért semmi perc alatt felraktam és most ámulok bámulok.
Hihetetlen milyen gördülékeny és milyen gyors. Lefolyik a kijelzőről minden animáció, semmi reccenés.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
muveszur
addikt
válasz DeathAdder #33672 üzenetére
Ha a belső SD gyökerében van, akkor legalul keresd az external_sd könyvtárat, ami a külső SD kártyád lesz...
Egyébként mindegy milyen programról beszélünk, mert mindenhol ez az elérési út. -
muveszur
addikt
válasz tariattila #33669 üzenetére
Bizony...Szívesen segítek, segítünk itt... Vagy akár pü-ben is, ha olyan kérdés van.
-
gubacsino
aktív tag
válasz tariattila #33664 üzenetére
Ok köszöntem 1 kilőve. akkor már csak a "gyávaságot" és a hozzánemértést kell leküzdenem
-
muveszur
addikt
válasz DeathAdder #33666 üzenetére
Szia!
Az android kicsit másképpen kezeli a belső tárhelyet és a memóriakártyát, mint pl. a Symbian. Itt a belső tárhely neve "Belső SD kártya", a memóriakártyát, amit beleteszel pedig "Külső SD kártya" néven illeti.
A könyvtárszerkezetben pedig teljesen máshogy épül fel, itt nincs "meghajtóként" megkülönböztetve a dolgok.
A belső SD kártyát, azaz a belső tárhelyet /mnt/sdcard helyen éred el.
A külső SD kártyát pedig 2.2 FroYo alatt /mnt/sdcard/external_sd/ helyen találod meg. 2.1-esnél más az elérési útja, de arra már nem emlékszem.2.
Hozz létre a belső sd-n egy Sounds/notifications mappát, és másold bele azt a hangot, ami neked kell. Ezután már ki tudod választani.
2.1
Nem normális.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Volna pár kérdésem a Galaxy S használatával kapcsolatban.
Akiknek van ez a készülék az biztosan tud nekem segíteni.Nekem i7500 Galaxy volt eddig az egyetlen Androidos telefonom 1,6-os szoftverrel (asszem).
Azóta meg csakis Symbianos okostelefonjaim voltak..Ott volt egy olyan program ,hogy Fájlkezelő (nyílván ez a galaxy esetében a Saját Fájl névre halgat)
Tehát első kérdésem:
1- van a belső memória és egy sd kártya a telefonban (8+8 GB). Nekem a Nokiánál a fájlkezelőbe amikor beléptem, akkor kijött,hogy telefon ,vagy sd kátya memória, és amikor belemtem egyikbe pl. SD kártya,akkor minden folder,zene,képek,documentom,videó stb..ott volt.
Most a galaxy-nál még olyat sem találtam,hogy külön SD kártya és külön belső memória.Volna erre valami olyan program ,amivel részletesen átlhet látni ezt az egészet?
2- Az üzenet és e-mail jező hangokat a gyári beprogramozottakon kívül nem lehet semmilyen másra sem állítani?
2.1- És az én készülékemen a gyári jelzéseket sem tudom meghallgatni, csakis az elsőt.A többire hiába megyek rá,meg sem szólal a készülék.(de csak sms és e-mail esetében) Ez normális így?Android 2.2.1 Froyo van rajta...
Előre is köszönön a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
válasz gubacsino #33660 üzenetére
a sulyos hibak amiket irogatnak, kb kivetel nelkul fozott romokkal fordultak elo, illetve az igazan sulyosak altalaban a frissitesi folyamatban valami csunyan elrontott dolog eredmenyei.
en eddig soha semmilyen komolyabb buggal nem talalkoztam gyari 2.2.1 rommal es sokkal gyorsabb es nagyobb tudasu mint az alap fos 2.1.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz ForRedGlory #33610 üzenetére
i4-en, sgs-nél gyengébb hardverrel is akadás nélkül, eszméletlen részletességgel megy az Epic Citadel.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
gubacsino
aktív tag
Egyrészről jogos! Másrészről életem lejobb telója. 2.1el is Szmeagol halackája
1.Nincs még hivatalos Tmobilos 2.2
2.Főzéshez nem értek! Ha meg is csinálná valaki pesten őt nem nyagathatnám a folyamatos support -al ha valami nem oké. Ezt ki válalná be?
3.És ahogy látom azért "BUG" akad bőven! Ez a másik. Szal igen 2.1 sok dologról le kell mondani miatta, de egy biztos stabil Olyan súlyos hibákkal mint itt olvastam a 2.1ben nincsenek. Nem akarom bántani azokat akik frissítik a telójukat, Sőt hálás vagyok érte hogy elöttem taposák az útat. Sok hasznos információt adnak. De azt el kell ismerniük hogy ha hetente/2naponta jön ki egy uj ROM arra valymi kevés teszt időszak jut. Tehát lehet hogy az adott ROM csak bizonyos beállításoknál, bizonyos programoknál bolondúl meg, bolondítja meg a telefont. Ebböl kifolyólag ezek a ROM ok számomra instabilak.
Nem flémelni akartam! megkérdezted válaszoltam peace
(persze ha drágalátos T-mobil igy áll hozzá az SGS hez, hamarosan aszem összeszedem a bátorságomat én is -
AS
félisten
Itt van az utód Nézzétek meg.)
Galaxy S2:
LINK[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
gubacsino
aktív tag
válasz muveszur #33645 üzenetére
Anno (okt-nov) nagymester tariattila javasoplta a JF5öt ha már nem értek/nem merek belevágni a "főzésbe" De idő közben észrevehetően (9oldal APP) belassult a drága. Gondoltam nem elégszem meg a sima factory reset el. Ki tudja a telo miket szed vissza a belső SD röl. Legyünk alaposak Legyen hát akkor a "Factory format" mert a telo ezt írta miközben dolgozott. De mondom én, már 1x KIES el befrissitettem JF5 re!!! Most meg ismét JM1el megyek a factori format után. De nem gond jó ez így
-megy fel rá a JF5
-meg ha végre lesz Tré mobilos 2.2 akkor a szervízben nem ugathatnak a KIES frissítés miatt. Mert kap ismét 1 factory format ot azt jónapot[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #33640 üzenetére
miért csak a telefonszámos névjegyeket mutassa? miért nem mindet?
-
-
telya
aktív tag
válasz ForRedGlory #33628 üzenetére
hat nemtom, mar reg probaltam i4-en, de szerintem nincs ott sem kulonosebb gond fps-ben, a kijelzo felbontasa pedig alapbol ott meg nagyobb is. tv-re kikotve mar nyilvan mas a helyzet, de egy mobilt kikotni tv-re azert hogy ugy jatszhass rajta szerintem nem egy gyakori felhasznalasu szempont es nem veletlenul.
-
muveszur
addikt
Kérdezzél nyugodtan
Dock:
Beírod a google-be, hogy Launcher Pro docks, és rengeteg találatot kapsz...Annyi van, hogy nem győzöl majd választani!Gmailes címtár:
Bemész a Gmail-be, és bal oldalt fenn van egy olyan, hogy Címtár... És odapötyögöd szépen a neveket a megfelelő formában, minden adattal együtt...
Vagy pedig ha a Kiesből kimented a névjegyeidet megfelelően (.csv vagy vcard formátumban), akkor be is tudod importálni a neveket a címtáradba. -
sztrogoff19
tag
válasz muveszur #33637 üzenetére
Egyetértek művészúrral
Régebben én is a telefonba mentettem a névjegyeket, de most már nekem is a gugli felhőben figyelnek
Sokkal egyszerűbb, biztonságosabb. Mikor leszinkronizálom a telefont a Gmail fiókommal, akkor kiválasztom, hogy csak a telefonszámokat tartalmazó névjegyeket mutassa és voálá, minden ott van flottul.
Morituri Te Salutant
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #33633 üzenetére
koszonom, kiprobalom!
rvgy75:
konkretan nem tud naptarat kijelezni, csak "push app"-kent /vagyis raklikkelessel a beallitott funkcio elougrik./
legalabbis en nem tudtam mashogy beallitani.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
muveszur
addikt
Én a Gingermix témát használom fehér értesítési ikonokkal...Ez aztán kihasználja a SAMOLED-et, mert hogy annyi feketém van, hogy csak na...
A Launcher Pro-ban pedig cserélhető a dock...Van hozzá rengeteg, vagy csinálhatsz hozzá magad is egyedit. Sőt, a dockon lévő ikonokat is tudod cserélni.Miért nem csinálod meg gmail-be a névjegyzéket? Aztán ha valamikor romot cserélsz, vagy másik androidos telóra váltasz, csak bejelentkezel, és ott van a komplett névjegyzéked pillanatok alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Egyébként ajánljatok valami szép témát ami ki is használja a SAMOLED képernyőt. Tehát ne minimalista szürke téma legyen. Meg egy launchert is.
Most LauncherPRO 0.8.3 van belefőzve, de nem tetszik dock szürke ikonjai.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
muveszur
addikt
válasz HUTCHDB #33631 üzenetére
FRG ajánlásával: link
Bilux:
Érdekes...Esetleg keress az belső sd-n nagyon de nagyon hosszú fájlnevű fájlt, azt nevezd át rövidebbre... (Nincs véletlenül egy nagyon hosszú Doc rom telepítőd? ) Szokott ez is kínja lenni a Kiesnek. Meg indítsd újra gépet, telefont.
De én egyébként hanyagolnám a Kiest...
Csináld meg a névjegyzékedet a gmail-be, és soha többet nem kell ilyenekkel kínlódni.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #33628 üzenetére
honnan lehet leszedni ezt a lejátszót?
egyébként hallgattad már, hogy milyen a minősége?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz muveszur #33623 üzenetére
Youtubeon van pár videó, pl [link]
telya: ja elfut, de hasonlítsd már össze a kettőt FPS tekintetében... plusz ez egyszerre megy fullhd tv-n és a telefonon is. Mutass hasonló iphone videót. Abban is majdnem biztos vagyok hogy az iphone verzió sokkal rondább, kevesebb pixel van benne. Azért az Optimusban egy "szar" Tegra van.
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
ez iphone4-en/ipad-en kb ugyanigy elfutott pedig mindkettoben jocskan gyengebb vas van az SGS-nel is, nemhogy valami 2 magos cuccnal..
-
Bilux
veterán
Gyors kérdés főzött rommal nem lehet kiessel csatlakozni? Mert akkor számomra szívás mert így nem tudok névjegyzéket felrakni. Esetleg valaki segíthetne hogy tudnám mondjuk a a gmailos accommal szinkronizálni a névjegyzékekekt.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-
muveszur
addikt
válasz ForRedGlory #33622 üzenetére
Na látod, ez már valami...Beindítom a keresést
-
ForRedGlory
félisten
válasz muveszur #33614 üzenetére
Tessék
Honikomb muzska lejátszó. Nagyon jó. Úgy kell elképzelni mintha a 2.2-es youtube kliens és a 3D galéria lenne egyesítve bizonyos részeken. Bár még csak beta, de ettől még jó.
Más: 550 Font körül lesz az ára az SGS2-nek külföldön, ami mai árfolyamon 178.000 Ft... Na az itthon lesz 190-210.000 Ft is...
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz ForRedGlory #33609 üzenetére
Mondtam, hogy ez szerintem eredeti kép? Annyit írtam, hogy hasonlít a formája a hivatalos képeken látható formára és a samutól kitelne, hogy ilyen copy telefont készítsen...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
gubacsino
aktív tag
OMFG elavult VGAt nem is cserélem le a PCben minek?
Nemrég kiraktam TV re én is a BIA2öt teljesen rendben volt, sőt! legalább az ujjaim nem takartak ki semmit a látványbólerre valaki? pls
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz ForRedGlory #33616 üzenetére
Zsíííííííírrrrrr
tariattila:
Mármint milyen megközelítésben???
Egyébként már szerintem egy hete tökéletes állapotban van a telefon, tud mindent, csinál mindent, úgy néz ki, ahogy kell...Szóval gondoltam lehetne valamit újítani rajta...[ Szerkesztve ]
-
-
muveszur
addikt
Valaki mutasson már valami frankó újat SGS-re, mert nem találok már semmi érdekeset sem...
Most két napig egy HTC HD2-t babráltam...Winmo 6,5 csere HTC Desire HD ROM-ra...Érdekes volt... Sense nem kéne....Túlbonyolított vacak -
rvgy75
aktív tag
Akinek tetszett az Optimus widget annak ez is fog.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #33609 üzenetére
ősrégi kép ez... nem ilyen lesz!
azt azért nem vágom, hogy a nekszuszt ki fogja megvenni SGS2 eljövetele után...
mivel kizárt, hogy N S -től drágább legyen -
ForRedGlory
félisten
válasz Oppenheimer #33605 üzenetére
Nézd már meg azt a képet... még a menüje is iOS, hogy lenne már ez a kép eredeti...?!?!
-
CHIPman
nagyúr
válasz gubacsino #33599 üzenetére
Nabasszus WVGA. Miért érzem úgy, hogy értelme jelenleg csak a Gingerbreadnek, az 1080p playback/record-nak és a LED flashnek van a sgs-el szemben? 8MP-nak vsz semmi értelme, 1GB RAM se kell, a UI meg nem lesz gyorsabb a 2 magtól, a játékok meg még ezt sem használják ki. Szerintem, ha kijön a mézeskalács sgs-re, nem sokunknak fog megfordulni a fejében a váltás.
-
koxminator
senior tag
hali
nekem is ilyen a telefonom (vagyis volt): függetlenként vettem, de TMH-s product kóddal. ugyanezt csináltam én is múlt vasárnap, nekem sem talált a KIES frissítést. kb. 1 óra olvasgatás után (1.hsz!!! és pdafc 1.hsz!!!) ODIN-nal felraktam a samfirmware-ről a 2.2.1 JPU-s ROM-ot. A product kódom ugyan koreai lett, de teszek rá, a telefon álom lett a korábbi JM1/JM2 + OCLF után úgy, hogy ezen még laggfix sincs.
De tényleg csak akkor ugorj neki, ha van 3-gombosod!
Kox
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Lall
veterán
Ha tényleg ennyire i4 forma lesz az nálam szánalom kategória már. Nem hiszem, hogy nincs egy kibasz dizájner Koreában aki normális kinézetű telefont tudna tervezni saját kis fejéből. Ott van az SE (akit én szívből utálok), de szebbnél szebb telefonokat gyárt. Pl. a legújabb SE Arc gyönyörű lett. (szvsz). De az X10 sem csúnya. Csakhát a support...
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Oppenheimer
nagyúr
Ez a specifikáció tűnik a legreálisabbnak. A kinézete pedig tényleg rohadtul i4es, de a samutól mi mást is várhatnánk? Amúgy a formája hasonlít az eddig kiadott hivatalos homályos képeken lévő formákra.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
daninet
veterán
válasz gubacsino #33601 üzenetére
Barátnőm azt vette, itt van mindkettő az asztalon előttem. Hááát. Kinézetre jobb. Nem hívná fater samsung iphone-nak a telómat az tuti, de a kijelző reakciója olyan lomha (főzött rommal is)
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
gubacsino
aktív tag
válasz hargimalac #33600 üzenetére
A kép az nem lényeg .) (Persze holnap meglátjuk hogy a specifikáció mennyire igaz) Ha dizájn érdekelne, akkor az X10est választotttam volna tavaly augusztusban
az meg hogy a márkafanatikusok mit nyiltkoznak még úgysem érdekel.
Viszont (ha tényleg így nézne ki) legalább következetesek maradnának magukhoz SAMUék
Egyértelműen I4 vetélytársnak szánták az SGSt is. akkor az SGS2 nél mért adnák aláb?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?