Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz janeszgol #79 üzenetére
De szélsőség, hiszen a felhasználók többsége letudja venni napi 20-30 percre mindenféle kényelmetlenség nélkül az óráját. És azért hülye szélsőség, mert aki mondja is letudná, csak ragaszkodik a baromságához hogy már csak azért sem.
Hozzászólásaid alapján te ebbe a szélsőséges csoportba tartozol.
Amint írtam az 1 órás töltés teljesen rendben van, ha mellette több napos az üzemidő. 20 perces 0-100% akkor lenne szükséges ha csak ~24 órát bírna az aksi. Szerintem is javulnia kéne a wearos-es órák üzemidejének, elsősorban a hardcore felhasználók miatt. Intenzív edzés + aod on + minden szenzor on + alvás figyelés = minden wearos órát kinyír.
Csak az emberek nem így használják az órát, ezért tudják eladni a gyártók a termékeket.
A fentiekből egyébként az aod teljesen felesleges, csak sportoláshoz kellhet, de aki olyan szinten sportol az úgyis garmint használ. Ellenben rohadt sok energiát fogyaszt, persze nagyon jól néz ki meg minden, csak nem ér annyit hogy megfelezze az üzemidőt (kivéve ha mindegy) meg hogy beégjen a kijelző.Rigormortiis: Én inkább sajnálatot érzek hogy valaki magának próbálja megmagyarázni a 30 napos üzemidő nélkülözhetetlenségét. Ami persze baj hogy mindezt az interneten teszi, de amíg hagyják sajnos.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Noukoum
veterán
válasz bollokcs80 #27 üzenetére
végső soron pedig én többhetes üzemidő helyett csak annyit várok el egy saját karomra kinézett órától, hogy egy rövid zuhanyzás ideje alatt visszatöltsön annyi energiát, amennyi a legutóbbi óta távozott, ettől pedig a teljesértékű, nyílt operációs rendszerű okosórák nagyon messze vannak.
lásd:#32 hozzászólásom. Nyilván biztosan van olyan ember aki 3 perc alatt elintézi a zuhanyt és már venné is vissza az órát. Meg van olyan aki szerint okostelefonnál a 60 perces töltési idő már szánalmasan lassú mert neki 20 perc kell, meg van olyan akinek a 1000kms hatótáv kell autónál mert ő nem áll meg egy ilyen távnál mert csak.
Na ilyen hülye szésőségekhez már bocsánat bármilyen termék alkalmatlan. Az ne használjon semmit mert mindenben megtalálja a számára elfogadhatatlan hibát.Félreértés elkerülése végett, nem a Samsungot védem. Meg nincs bajom a több hetes üzemidejű órákkal.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
Ez szerintem simán ON hiszen Samsung okosórához kapcsolódik.
[link] Ez alapján 5-100% 70 perc, kb apple watch gyorstöltés szint, de a xiaomi vagy oneplus sem tud sokkal jobbat.
Egy kis matek: nagyon egyszerű, mindig egy picit többet kell töltéskor beletölteni az órába mint amennyit aznap fel fogsz az használni, így lényegében nem fogod lemeríteni. Valójában csak annyit kellene amennyit fel fogsz használni, de mivel senki sem akar ezzel foglalkozni és véletlen lemerülni sem ezért kell a biztonsági tartalék.Értsd: ha aod nélküli 2-3 nap az üzemidő, akkor az napi 33-50% energiafelhasználás. Azaz naponta bele kell tölteni 40-60 százalékot (a tartalék miatt). Ezt a fenti töltési sebesség mellett simán tudja tisztálkodás vagy reggeli készülődés alatt szerintem (nyilván attól függ kinek ez mennyi idő).
Én Oneplus Watch 2-t használok, reggeli tisztálkodásra teszem fel tölteni minden nap 20-30 percre és sose kell a töltéssel foglalkoznom. Őszintén szólva hiányolom a 80%-os töltési limitet mert az óra üzemideje nekem 3 nap (alvásfigyeléssel és aod nélkül), a töltési sebesség meg hivatalos adatok szerint 0-100% 60 perc így gyakorlatilag teljesen felesleges a mindennapokban az óra teljes kapacitása, nem használok annyi energiát edzéssel sem. 20-30 perc tisztálkodás alatt legalább 40-60%-ot beletölt, őszintén szólva nem figyelem mert szükségtelen.
Összehasonlításként egy Apple Watch SE 2022-ről jövök, lassú töltéssel és jóval gyengébb üzemidővel. Na ott ez nem működött, reggel nem töltött bele eleget és alvás előtt rá kellett töltenem aminek az lett a vége hogy sokszor elaludtam óraviselés nélkül. Na meg egy napközbeni 90 perces edzés után már nézegetni kellett az aksit mert annyira gyenge volt. Na ez kínlódás. A gyorstöltéssel és betonstabil 1 napos üzemidővel nem az, amennyiben leveszed a napi tisztálkodáshoz vagy alváshoz.Az akkudegradációval meg nekem az a bajom hogy ezek a kütyüket amúgy sem használjuk tovább 4-5 évnél, így ugyanúgy lecseréled azt amit naponta kellett tölteni meg azt is amit havonta.
-
Noukoum
veterán
válasz bollokcs80 #18 üzenetére
Zuhanyzáshoz, fürdéshez, alváshoz leszoktad venni az órát? Ha igen és van gyorstöltés, az idő alatt feltölt az óra és sosem kell időt, energiát pazarolni a töltésre hanem mindig működik. Mágneses töltővel még az sincs hogy be kell dugni egy kábelt.
Nyilván ha valaki 2 hétig nem akarja levenni az óráját a kezéről akkor ez nem opció, de nagyon meglepődnék ha a hosszú üzemidős órák kedvelői ezt csinálnák tömegesen ezt csinálnák.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest