Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amennyit/ahogy én használom a nemrég vett Wacs 6 Classic-ot (47MM LTE) az nekem bőven kibír ~2 napot is.
Az okosórákat okosan kell használni és nem bekapcsolgatni rajta mindent főleg, hogy mellette ott a teló a zsebünkben.
Ha meg folyamatosan méregetni akarod a pulzusod meg az alvásod meg sportolsz 24/7 akkor meg fitnesz karkötőt kell venni és akkor az kibír 1 hetet.
Én úgy gondolom egy igazi okosórába csak opció az alvás figyelés meg a folyamatos test méregetés, az nem arra való, arra vannak költséghatékonyabb megoldások is amikben még az alvás sem zavaró.
Továbbá ha használtad az app-okat az órán akkor mindig be kell zárni a háttérben maradt app-okat azzal megint rengeteget lehet spórolni.Nem mellesleg ha a telót tudod tölteni naponta márpedig az átlag ember naponta tölti akkor mellé tudod tenni a tölteni az órát is.
Ez már csak lustaság kérdése.
Tessék sztem nem nehéz:
Én pl a munkahelyemen csak egy okoskarkötőt használok nem vagyok rest átcserélni az órát.Ami nekem igazából csalódás az a szoftveres felkészülés. Vicc hogy még egy fészbúk Messenger sincsen rá legalább annak az értesítéseit megkapnám ha nincs nálam a teló, látod ez engem jobban zavar mint az üzemidő.
És akkor felhozza a 250-300k-s Garmin-t érted?
Akko vegyél annyiért garmint aztán csá.
De ha még jól is néznének ki... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Opel topik
- Tippmix
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest