- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
válasz
Leonardo91 #999 üzenetére
De nem lehet bezárni ha megnyitom.
-
Leonardo91
őstag
Playből mostmár le lehet tölteni a gmailt órára is
-
gyuri2008
veterán
A fekete classic óra,nem kopik a szín?
Vagy esetleg sérülékenyebb mint az ezüst? -
ρσгτσ
addikt
Mondjuk alkaros mérőnél is elég nagy a minőségi szórás.
Nekem nagyjából helyes értékeket mutat az óra is, de nálam minden tényező rendben van és kb. ideális értékek jönnek ki.
Párom viszont terhes, nála időnként van ingadozás és alacsony vérnyomás is. Ott azért tud érdekességeket mutatni az óra és az alkaros mérés is. De alkarost én csak kíváncsiságból vettem. Az óra pedig nem ezért van, hogy vérnyomást mérjünk vele. Mi felkaros, hiteles eszközt használunk.
Viszont az óra okos, ez nekem már elég. Meg vagyok vele elégedve. Főleg, ha majd lecserélem a szíjat és megérkezik a töltőállvány is.
-
dnelb
veterán
válasz
PedroPascal #992 üzenetére
az óra az annyit ír mint a felkaros, az oké. A csuklós mérőm ír rendszeresen +20at. A felkaros a valós.
-
dnelb
veterán
válasz
PedroPascal #990 üzenetére
Mikor az órát kalibráltam így csináltam, ezek jöttek ki..
-
ρσгτσ
addikt
Igen...ezért írtam én is feljebb szimpla jóindulatból, hogy ingadozó vérnyomásnál nagyon nem kellene az óra mérésével foglalkozni, mert félrevezető lesz. Ez pedig "sajnos" nem vélemény vagy vita tárgya.
Eleve még ha hiteles mérést is tudna az óra, akkor sem javasolt az alkaros mérés. Az orvosok is csak akkor szoktak ott mérni, ha valaki extrán túlsúlyos vagy elég durván ki van pattintva a karja. Tehát nagyon vastag felkarnál.
Arról nem beszélve, hogy minél idősebb valaki, annál jobban el fog térni az alkaros mérés eredménye a valós értéktől. A különböző érelváltozások miatt (is).
-
sbalu1
senior tag
Az óra vérnyomás, véroxigén, alvás mérés eredményeit, nagyjából jónak tartom.Túlzott elvárásokkal nem voltam ezekkel kapcsolatban, ehhez képest kellemesen csalódtam,
-
gyuszos
tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy páran nem elégedettek a vérnyomás méréssel, de van olyan aki ezt határozottan cáfolni tudja?
Természetesen ingadozó vérnyomásértékekre gondolok, leköveti az óra?
Köszi. -
Levente07
tag
Sziasztok,
az miért lehet, hogy be van állítva az AOD, de mégis van hogy ránézek az órára és full sötét a kijelző. Aztán ha megpiszkálom, akkor jó egy darabig. Nem igazán értem a dolgot. Viszont az biztos, hogy ahogy itt olvastam is, ha AOD van beállítva és az ébresztés csuklóemeléssel pedig ki, akkor jóval több az üzemidő, mint fordítva.
-
sbalu1
senior tag
Nem értem a régebbi vezeték nélküli töltőim miért nem működnek evvel az órával?
-
ρσгτσ
addikt
Az frankó. Mondjuk erre én is rájöhettem volna, csak a hivatalos US oldalra kellett volna felmennem, és egyértelműen írják, hogy:
"- Galaxy Watch 6 Series
- Galaxy Watch 5 Series*Not compatible with Galaxy Watch 1-4 Series"
Szóval köszi, hogy rávezettél.
Jó egyébként az egyensúly? Stabil?
-
djozsi
senior tag
Létezik olyan hely, ahol ki lehet próbálgatni a különböző szíjakat és elérhető a szíjak nagyja? Ha igen, hol?
-
crane75
senior tag
Ha most készítek biztonsági mentést, mindent vissza tudok később állítani?
(számlapok, képek stb)
Nem látok más megoldást erre a barométer mizériára, mint nullázni az órát.
Ettől függetlenül 5 napja használom és csalódás a Watch4 Classic - hoz képest, főleg üzemidőben. 29 % - on vagyok este 9 óta úgy, hogy alig ment a kijelző...
Az alvásnál nekem is marhaságokat ír ki... de hátha még mindig "tanul". -
ρσгτσ
addikt
válasz
Markizmark #959 üzenetére
Nem ástam még bele magam, így inkább csak keresési kulcsszavakat írok neked:
samsung watch vezeték nélküli állványErre kihoz pár típust. A fenti kettőt is, meg amúgy elég sok fajtát. Akár olyan állomást is, ami egyszerre több eszközt tölt. Azt sem vetettem el teljesen, de talán egyszerűbb lenne egy kis "állvány" az órának.
Majd meglátom, szerintem néhány napon belül eldöntöm melyik legyen.
-
Parallaxis
addikt
válasz
PedroPascal #958 üzenetére
Nálam az 5 Pro 3 napot, a 6 Classic 2 napot bír.
-
PedroPascal
őstag
Azokat kérdezem akik 5 pro-ról váltottak 6 classic 47-re. Mennyivel jobb az 5 pro üzemidőben?
-
-
Degeczi
nagyúr
Rengeteg cuccnál van olyan feature Alin, h ha $10 fölött rendelsz (amit pillanatok alatt össze lehet válogatni - pláne, h magad is említesz más szükséges dolgot), két héten belül kézhez kapod. Annyira sürgős, h ez sem fér bele? Itthon min. két-háromszoros árral számolhatsz mindenre, plusz még el is kell menni érte.
-
ρσгτσ
addikt
Elsősorban itthon szeretném beszerezni, mert ez a gyári megoldás nekem annyira nem kényelmes. Így minél hamarabb orvosolnám.
Persze vehetnék egy nagyobb állványt, ami a telefont is tölti, de elég lenne egy ilyen kis verzió is. Telefonhoz van pár fajta vezeték nélküli töltőm, de az órához egyik sem jó.
A fenti jobb oldali Watch 5 és Pro modellhez jó. Gondolom a töltőpad mérete megegyezik a Watch 6 -hoz adott paddal. Csak nem tudom az óra belefér -e rendesen...
Persze egyéb más ötletek is jöhetnek. Szívesen veszem, ha itthoni beszerzés.
Szerk.:
Jah meg néznem kell egy USB C hosszabbítót is, vagy egy rövidebb átalakítót. -
ρσгτσ
addikt
Használ valaki kisebb méretű töltőállványt? Valamelyik típust, amelyikbe normálisan belefér ez az óra. Vagy adott esetben a gyári töltőpad:
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- SSD kibeszélő
- Motoros topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest