Hirdetés
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Capella
őstag
Nemrég jött elő a téma frrdgc tapasztalata alapján.
Hogy mitől hülyül meg, passz. Azt se tudom mióta, mert nem szoktam nézegetni ezt a kártyát, hanem a telón van kirakva az akku widget.
Nálad rosszabb a helyzet, mert a teló töltöttség kijelzése se jó az órán, nincs szinkronban a szám a zöld sávval.
Nálam csak az óra számjegye van beragadva 100 %-ra. [#4074] -
golyós
addikt
Az órán lévő akkumulátor widget vagy kártya mitől tud meghülyülni?
Frissítés nem volt.
Össze vissza értékeket mutat, a zöld sáv még úgyahogy jó de a szám szerinti érték 100%, a telefon meg 21%-on volt a kép készítésekor.
-
Capella
őstag
-
havasil
tag
másnak nincs gondja a BIA szenzorral? Ez az, ami a body composition méréshez kell. Egy ideje nem használtam, tegnap próbáltam, de nem tud mérni. A members-ös diagnosztika is hibát jelez. HR megvolt, nem segített, ha másnál nincs ez a gond, tartok tőle hardveres probléma lesz
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A messengerben az írásos válasz lehetőség még mindig nem működik?
Üdv: Fishor
-
Fall-N
veterán
Ma frissült a Samsung Health lehet ebben a verzióban került bele a funkció, nem néztem. De az lehet, nincs még nálunk feloldva a funkció.
Szerk: valószínű már benne van az apnoé is, mert két Galaxy 8 funkciót már látni. Ha rányom az ember, akkor kiírja, hogy Galaxy 8 kell a funkcióhoz.
-
rstwingo
tag
ezt csak ugy beteszem
-
sub71
senior tag
Láttam már jó pár napja téma az új apnoé funkció (hiánya). GW7 Classic Német verzióm van, kb 2 hete vettem észre az appban:

Szerk.: Nem tudom, az számít e, de Mivel Pixel telefonnal használom, ezért az XDA-s, Dante63 által moddolt SHM appot használom, amiben minden régiókorlátozás fel van oldva.... -
Technoman
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Nekem egy 47 mm-es Watch 6 Classic-om van. Nagyon tartottam tőle, hogy naponta -akár többször is- kell majd töltenem (a károgó varjak szerint) De hál' istennek, átlagos használat mellett (AOD kikapcs, minden más viszont be) 2 naponta töltöm. A vicc, hogy a mellette használt S23+-t viszont naponta rakom töltőre. Ily' tekintetbe megvagyok vele elégedve (maradjon is így)
-
qltsar
veterán
válasz
Seraph 16
üzenetére
Igen, nagyritkan, es az egesz oraszamlap is befagy, egyszeri hozzaerintes segit neki.
Ilyenkor a csukloerzekeles sem megy, nem kapcsol ki, ha leveszem.
Szerencsere nem mindennapos.
#4077: Valoszinuleg audionak erzekeli, nalam ez ki van kapcsolva, szerintem ezzel a beallitassal nalad is eltunne:
-
Volt korábban probléma, hogy az AOD beragad, és bár elsötétül a kép, nem áll át teljesen az AOD háttérre (pl. még látszik a másodperc mutató, csak nem mozog), ezzel együtt szívja az akkut rendesen.
Ha használjátok az AOD-ot csuklóemelés ébresztés nélkül, nálatok is megvan még ez a hiba?
-
Most kipróbáltam mit bír az óra (43mm/LTE). Tegnap reggel vettem le a töltőről és most van 27%-on az én beállításaimmal, szokásaimmal. Éjszaka nem volt természetesen rajtam, így az AoD sem ment akkor, de kikapcsolva sem volt. Ez szerintem tök jó, hiszen már az egy napos üzemidővel is kibékültem volna.
Tegnap benzinkúton fizettem is vele, működött, ismételt öröm.

Amikor megy a telefonon a hangrögzítő, akkor kis play gomb jelenik meg értesítésként a kijelzőn. Ez minek az értesítése? Csak mert a hangrögzítő értesítéseit én kikapcsoltam az órán. Köszönöm!
-
ClioRS
őstag
Jött frissítés az órára
-
Capella
őstag
Könnyen lehet. Július 9. az unpacked. Akkor mutatják be a Watch8-at többek között.
Ezután gondolom eltelik még akár pár hét, mire a Watch6 is megkapja az új OS-t.
Talán az apnoé figyelés abban lesz csak benne. Valamelyest kíváncsi vagyok, de erről majd akkor.
Az apnoé beharangozáskor nem ártott volna valami kézzelfoghatóbb időpont, feltétel, mert majd úgy hangzott, hogy bevezettük, punktum.
Nekem azért váltig az a bajom leginkább az órával, hogy az alvásfigyelés közben elég gyakran kimarad egy-egy szakasz méretlenül. Akár egy vagy másfél óra is, talán néha több. Úgy meg nem mindegy, hogy mennyit alszol, szerinte.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Capella
üzenetére
Arra kíváncsi vagyok a Classic mekkora lesz végül. Mert ott eleve van kiálló szíjtartó rész, és ugye már nem kerek a dizájn. Gondolom marad az 1.5" kijelző is, ami az Ultra -ban, illetve a 47mm Classic -ban van.
Ebből kiindulva jó nagy óra lesz. Ami a képen is látszik. Ha csak nem utólag ollózták össze egy képbe a lelkes rajongók. De valószínű az arányok így is jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- Apple Watch Ultra 3 Natur Titaniun
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest