- Íme az új Android Auto!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz jano_77 #2750 üzenetére
Van olyan töltőpadom, ami visszajelez, hogy tölt, majd csak melegszik az óra, de az aliról rendelt kifejezetten galaxy óra töltő koppintások 1e ft környékén tökéletesen és hűvösen működnek, igaz lassabban töltenek az eredetinél.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
válasz jano_77 #2628 üzenetére
Ha nincs elég szorosan akkor tényleg nem, megjegyzem nálam is szorossabban kell a kezemen legyen mint a 20 000 Ft Amazfit Bip U Pro-nak kellett.
Így pl a posztod hatására éjjel szorosabbra vettem, mert általában én korán fekvő és korán ébredő vagyok, így amikor este 20⁰⁰ körül lefeküdtem, másnap csak lestem, hogy miért írja ki,hogy 22⁴⁰-től aludtam.
Tegnap már jobb volt, mondjuk engem mindig oroszlánnak ír le, és augusztusban az oroszlán jegyében is születtem:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
pgonzy
tag
válasz jano_77 #2597 üzenetére
Hali! Beállítások-Kapcsolatok-Mobilhálózatok. Itt tudod állítgatni. Nekem mindíg kikapcsolton van, csak akkor kapcsolom be, ha kell. Egy ideig ilyenkor mwghal az óra, belassul, de par perc és magahoz tér. Az automatikus lehet jo lenne neked, elvikeg ez akkor kapcsolbe, ha nincs BT kapcsolat az oraval. A Wifi nem él állandóan, csak akkor hasznalja, ha kell.
-
Lajmund
őstag
válasz jano_77 #2628 üzenetére
Mennyire van jól rögzitve a kezeden? Nem lötyög? Nekem kb percre pontosan jól méri az esti felébredést és vissza alvást és a felkelést is és ha néha hétvégén beszunditok ebéd után azt is. Az elalvás nem tökéletes van mèg hova fejlödni mert sorozatozok elalvàs előtt és valamikor 20-15 perccel hamarabb érzékeli az alvást gondolom mert mozdulatlan vagyok és alacsony a pulzus. De ezt egyik ora se tudta tökéletesen megsaccolni ebben a formàban. De ha úgy aludnèk hogy átmegyek egy màsik szobába és lefekszem aludni egyből akkor lenne ez is pontos.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Bathalsar
aktív tag
válasz jano_77 #2607 üzenetére
Egyszerű adat e-sim esetén úgy működik, hogy ha az óra BT-n tud kapcsolódni a telefonhoz, akkor csak ez a kapcsolat él. Ha nem tud BT-n kapcsolódni, akkor náhány másodperc elteltével bekapcsolja a modemet, hálózatot talál és csatlakozik.
Elvileg erre van beállítás a menüben, hogy így működjön (Automatikus) vagy lehet mindig kapcsolatban tartani (Mindig bekapcs.) és tiltani is (Mindig kikapcsolva).
A Vodafone miatt én is kesergek, nincs náluk multisim, és nem is tudják megmondani, hogy mikor lesz. A hűség meg köt, így nem tudok olyan szolgáltatóhoz átmenni, ahol viszont ez már régóta alap szolgáltatás.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
qltsar
veterán
válasz jano_77 #2605 üzenetére
Neked nem, de masnak igen, pl. nekem es sokan masoknak, aki nem Telekomos / nincs multi-sim elofizetese .
Nekem egy feltoltokartyas van az oraban arra az esetre, ha gond lenne. Van rajta kb. 1000 Ft, igy tudok rola telefonalni, ha kell, de alapbol ki van kapcsolva az eSIM, mert auto uzemmodon kb. 1.2 nap alatt lemerult amikor probaltam a 2.5 nap helyett.
Bar most szervizben van,ugyhogy tokmindegy .
-
pgonzy
tag
válasz jano_77 #2590 üzenetére
Ha belépsz a wearable alkalmazásba, ott az Alkalmazások képernyőbe belépve látod?
Nekem úgy van beállítva, hogy a jobb felső gomb kétszeri gyors megnyomására megnyíljon a wallet, így nem kell keresgélni, vannak olyan számlapok, ahová ki lehet tenni a wallet-et. Ha nem találod az órán, akkor az óra play áruházában is keresd meg, hátha mégsem települt valami miatt, hiába hogy a telefon azt jelzi. -
Rigormortiis
veterán
válasz jano_77 #2579 üzenetére
Szerintem túl bumfordi lesz tőle az óra, főleg a Classic, de neked kell eldöntened, most ebben mi mit tudunk segíteni?
A sima 5öst egy darabig spigen tokban hordtam, de már azt is leszedtem róla, a 6 classicot is csak magában hordom, ez egy használati tárgy, ha az évek alatt beszalad egy-két karc na bumm, 5 évesen úgyis e-szemét lesz, akármit teszel is vele, szemben egy komolyabb kvarc vagy karbantartott automata szerkezettel. Az árát meg sem így, sem úgy nem tartja.
De még órás csoportokban is szétszedik azt, aki egy Rolexet körbefóliáztat, és kb ugyanezt mondják: használati eszköz, ha ezt valaki nem tudja elfogadni, akkor fektessen aranyrögbe.
És a zafírt azért bár nem lehetetlen, de nem is egyszerű megkarcolni.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
qltsar
veterán
válasz jano_77 #2581 üzenetére
Szerintem en vagyok a kivalasztott.
A srac az Oktogon szervizben multkor azt mondta, hogy ez az elso Watch 6 amit ezzel vittek vissza hozza, de Watch 4-5-nel nagyon sokszor ez volt a hiba.
Az alaplapon valami megadja magat, tulvezerli a kijelzot, ezaltal nekiall vibralni, es szivni az akksit.
Legutobb amikor ez volt, 2.5 naprol 22 orara redukalodott az akksim, majd volt egy olyan, hogy elindultam egy vasarlasra ~2 ora, 48%, es mar nem ertem haza az oraval :).
Ja, meg volt, hogy hajnali 5kor arra ebredtem, hogy egeti a csuklomat az ora, es mellette full fenyeron vilagit a kijelzo, a rendszer nem fagyott le, mert picit latszodott a full feherseg mogott a menu vibralva, meg reagalt az erintesekre.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- VPN topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Blue Alpine, 100% AKKU, 3 hó Apple garancia!
- Új Apple watch ultra 2. 3 év gyári garancia
- Eladó gyönyörű állapotú Samsung Galaxy Watch4 Classic, 46mm, ezüst + extra szíjak, GPS
- Fitbit Versa 2 Specail Edition + extrák
- Eredeti, ÚJ, OEM Apple Watch töltő MX2E2ZM/A (1m) eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest