- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Tisztába vagyok vele , mert kíváncsiságból felpattintottam .
Pusztán azért mutattam a kollegának , hogy ez is egy lehetőség neki .
Amúgy szűk keretek között szabható .
Egyébként sem szoktam itt lapokat megosztani , mert van erre külön Topik és oda töltögetünk ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Igazán nincs mit !
Lehet böngészgetni . . .Pontosan ebben maradtunk anno a Topikban is . Ha valakinek esetleg kell , akkor PM . Sajnos sokan sunyin lenyúlják , pedig az ominózus kód egyértelműen neked lett " félre rakava " .
Figyelni kell , mert hátha még kuponozzák .
( kérj értsítést is a Topiktól )"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Na ez a durva viselkedés . . .
[Kuponos ] csoportban is többször volt ebből probléma .
Célzottan adtunk kupont valakinek és szépen sunyiba lenyúlta más .
Gyere azért és hátha lesz még alkalom erre a lapra .
Idöközönként bedobják újra ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
trance89
őstag
Egy szovetszij ami becsatolos es teli van aggatva ilyen fem szarokkal biztosan megerte ennyiert, nalam a szovetszij lenyege h kenyelmes legyen es ne legyen fem resze.
[link]
Ilyet vettem eloszor alzan (ott pontosan ugyanezt 5x-os aron aruljak Eternico marka alatt) aztan rendeltem 2-ot alirol is kemeny 3 euroert, abszolut semmi kulonbseg nincs kozottuk. Mar Active 2-hoz is ugyanilyet hasznaltam es meg 1 ev hasznalat utan is ugyanolyan jol tartott a tepozar, hozzateszem nem irodai munkas vagyok. Egyszeruen nem letezik ettol jobb, kenyelmesebb szij ami alatt nem izzad a kez es nem irritalja a bort, pont.[ Szerkesztve ]
-
sbalu1
senior tag
Talán valamivel jobban merìtenek ezek az applikációs óralapok, cserében sokkal jobbakat is lehet találni, mint amit az óra saját áruháza is kínál.Nagyban függ ez esetben is az óraszámlaptól, hogy mennyit fogyaszt.A Facernél én letiltottam a pulzus mérést, mert valamilyen bug miatt állandóan mérte azt, akkor is, ha mást hataroztam meg neki.
-
Rigormortiis
veterán
Én anno a Samsung.com-ról vettem jó pár szíjat féláron.
Amik még így is bőven drágábbak, mint az alisok, de nagyon jó anyagból vannak.
A szövet szíjakkal en bloc az a bajom, hogy elég gyakran mosni kell.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Luigi962
őstag
Itt egy kód az új UsADesigntól F5MFXY6ZLHNRNTBJ56UWSRZ
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Köszönöm, hogy megerősítetted, hogy a hír nem igaz. A Redditen olvastam , hogy nem mennek a 3. féltől származó óralapok. Ugyanis nekem csak onnan vett és kuponozott óra lapjaim vannak. Nem akarnám a samu nem tetsző óralapjait használni. Amennyiben lehetne törölném az egész kollekcióját. Viszont az tudható, hogy a samu igyekszik a saját dolgait előnybe hozni.
-
Badboys
őstag
Nem szándékozom vitába szállni ezért teljesség igénye nélkül. Az óránál volt olyan hiba amelyet 1 év múlva sikerült 80% ban javítani. A Wearable a mai napig rossz, kérdezném mióta létezik?. Telefon vonalon is vannak meg magyarázhatatlan dolgok amelyekkel minden frissítés után bosszantják a használóit. Mint írtam részemről lezártnak tekintem a további vita generálását.
-
Lajmund
őstag
Kivan kapcsolva és így kezdett önállóan tölteni. Közben elindítottam az edzést és elég szépen le is merült a kettőtől. Viszont a telepítést este indítottam el amikor feltöltöttem. Utána a biztonság kedvéért csináltam újraindítást ezt mindenkinek javaslom.
Más. Az új 6 alatt nem merült jobban mint előtte alvás közben. Eddig minden jól működik. Sok változást nem vettem észre eddig. A naptár jobb lett jobban lehet látni. Viszont a fekete hátterű pin kód és időjárás jobban tetszett mint ez az új de ezzel együtt lehet élni. Szóval egyelőre teljesen jó. Délután tesztelve lesz bicozással még hogy jobb lett e a pulzus mérés és a GPS. Sok reményt ehez nem fűzök de hátha.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
qltsar
veterán
Nem.
Watch 7 szeria WearOS 5 / OneUI 6-tal jott ki mar alapbol.
Watch 6 (koreai BT modelleket kiveve) Wear OS 4 OneUI 5, amin jelenleg is van.
Watch 7 kovetkezo update-kent majd OneUI 7-et kapja meg, most nem kap semmit, mivel a leheto legujabb rendszert futtatja.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Ettől még van esély, hogy tudja. Nekem van még valahonnét, talán valami mellé adták ajándékba annak idején, egy ilyen faék egyszerű, kör alakú, fekvő-töltőpadom, amivel beindul az óra töltése, de mivel a coil méret sokkal nagyobb, iszonyatosan melegszik közben, úgyhogy egyszer kipróbáltam és ennyi elég is volt.
Ha a telefonhoz tervezett az IKEAs, akkor még ha működik sem javasolnám a fenti probléma valószínűsége miatt.
Nekem van utángyártott töltőm, ami iszonyat lassan tölt, illetve egy állvány ami szintúgy. Elvileg 2 óra 10 perc alatt tolja fel 0-100%-ra ezekkel, csak a gyárival megy a "gyors" töltés.
[ Szerkesztve ]
-
Nos én az eredeti kábelt használom hozzá, töltőből meg LDNIO A6104C-t.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Lajmund
őstag
Nincs újdonság. Maradt a tetű lassu buggos állitás az egy éves csúcs orán és telon. Amúgy ez tényleg vicc kategoria. Tudom már megszokhattam volna.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- 100% hibátlan Apple watch Series 9 45mm cellular 2026.10.07. Apple jótállás