- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
Motion_Blur #40898 üzenetére
Ölíg vicces enyhén szólva.
-
Iomega
addikt
válasz
rankesz #40894 üzenetére
Igen, ide is fújt egy kis hófelhőt a szél, bár kíváncsi vagyok, hogy mekkora lesz belőle.
Úgy vagyok ezzel, mint Kali, ha jól megy a gyári cuccal , akkor nem bántom, ha nem muszáj.
Nekem pont emiatt, egy WP7 is ideális jelölt lenne, ha nem lenne annyira kötött a rendszer. Így inkább Android, de a későbbiekben ki tudja hova fejlődik az WP, reméljük pozitív irányba, mondjuk innen ahol van jelenleg, inkább jó irányba lesz a fejlődés.
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40888 üzenetére
Köszi, hogy beillesztetted!
Jó ez, de én azt hiszem nem fogok váltani másik romra. Majd jön az ICS, az is jó lesz.
Vagy majd, ha kikísérletezed, hogy melyik rom müxik a legjobban, akkor talán.Nagyon behavazódtak a kijelző sarkai.
R2: Jó ez a szürke háttér, így hosszabb lesz az akku üzemideje. Mint ahogy te is feketére nyomtad.
Más: Esik a hó.
-
Iomega
addikt
Ma letekertem egy gyenge 6 Km-et ebben a kellemes hűsben, viharos erejű szélben
, mindezt olyan tempóban, ahogy csak bírtam
, mert ugye a széllel szembe...
. Mondhatom nem semmi volt, legalább -50-nek éreztem a hőmérsékletet.
Itt egy kis kalkulátor. -
Iomega
addikt
válasz
tariattila #40862 üzenetére
Hirdesd meg a Vaterán!
-
Iomega
addikt
Korpi: Megnyugodtál?
Remélem lehűtötted magad kültéren, megjártad már a havas utcát?
-
Iomega
addikt
Reggelt!
Itt -10.5 fok van.
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #40772 üzenetére
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40753 üzenetére
Bennem nincs sérelem. Kár töröltetni, csak egy vélemény.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40746 üzenetére
Korpi: Nyugodjál meg!
Az Szifon topikban is így toltad. Ott is ez nem tetszett az usereknek.
"mindenki vesz amit akar, gondol amit akar"
Ez a lényeg.
-
Iomega
addikt
Azt biztos, hogy a Kugli kötelezően alkalmazza az Android rendszeren ezt a Holo cuccot, ettől függetlenül továbbra is saját UI-val rukkolhatnak elő a gyártók, csak az ICS-en már átválthatod a Holo-ra is, amennyibe nem akarod a gyári UI-t használni. Egyszerűbb kezelőfelülete lesz.
Annyiból jó lesz, hogy még stabilabb, egyszerű, bárki számára átláthatóbba felületet ad majd.Korpi: Én nem akarok romolni.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40721 üzenetére
Félreértettél v.mit Korpi fiam.
Ha lefrissül az Evo, ICS-re, akkor lehet annak a felületét is használni, a Holo témát. Nem muszáj Sense felülettel tolni, így kevesebbet is fog fogyasztani.
-
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40705 üzenetére
"Csak felhoztam egy olyan feature-t amiben még többet tudhat esetleg."
Csak nem ezen múlik, nálam ez egy olyan plusz, ami nem oszt-szoroz. Az, hogy benne van, elfér, legyen. A fémház miatt nem választanám a Sensation-t, inkább a plusz ram.
Amennyivel több, és jobb számomra a HTC Evo 3D, a többlet költséget megéri, hisz nem fél évre vásárolok ilyet, aki meg félévente cseréli, annak meg megint mindegy az a plusz 20 ezer.Téma lezárva.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40702 üzenetére
Khhm, "azthiszem egyetértünk, hogy a 3D-nek nincs igazán gyakorlati haszna"
Ez nem szempont nálam, és nem is írtam erről egy szót sem, ebben is egyetérthetünk.
Én értem a lényeget, te írsz olyat, ami nem egyértelmű, vagyis inkább egy csöppet elferdíti a valóságos tényt. Lehet ezt körbemagyarázni, akkor se az a kategória, mármint az LG O2X.
Marketing bullshit?
Még a kamerát sem hoztam fel, mert nekem az sem szempont. Okos telefonban nálam a kamera lehetősége, mint olyan nem is kerül képbe, így azzal ne is gyere.
Nekem van fotóaparátom, így ez kiesett.
Nekem ez egy jó vétel, O2X nem kellene, már csak azért sem, mert sokan negatívan nyilatkoznak róla.
Nem tudsz meggyőzni, mert ez jóval korrektebb telefon az O2X-nél. De ahogy leírod a véleményed, majdnem úgy fest a helyzet a szemszögedből nézve, hogy az O2X is majdnem olyan jó, mint a HTC Evo. Vagy legalábbis minimális az eltérés a két telefon között. Sok is apróságot is ki lehetne emelni, ami a HTC javára billen.
Ahogy NGabi is írta, ezt mindenféle hókusz-pókusz nélkül, a dobozból való kivétel után , már csak használni kell. Ez komoly szempont.
Hogy a HTC Evo 3D jobb mint a HTC Sensation, mint írtam a fémház az nem szempont nálam. De , ha beírnál a szakmai topikjába, hogy az LG milyen klafa, és szinte van olyan jó mint a HTC Sensation, szerintem megdobálnának, pedig még az sem teljesen az Evo kategória, a fémházat leszámítva, ami nálam nem játszik.
Ha a HTC Sensation olyan sikeres, amilyen, akkor az Evo-ról ugyanezt el lehet mondani, mert ez még komolyabb is.
Az Evo, többet tud annyival a Sensation-nél, hogy több a ram, és még tudja a 3D-t is, az egy plusz.
A 3D nélkül lehet élni, nem kötelező használni, de ha már benne van, tőlem elfér.Hiába győzködsz, Opel Astra kontra Audi A4 esete áll fent.
Ja , és még annyi, hogy mindenki addig nyújtózkodjon, amíg a takarója engedi.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40681 üzenetére
"Kis módosítással:
Korszerű, kiváló, nagyon korrekt telefon, nincs versenytársa ebben az árfekvésben.
=pl. ZTE Blade"Értem én, de ez már majdnem olyan, mintha összehasonlítanánk a két modellt. Ezzel nem értek egyet. Mióta léteznek a 2 makkos gépek, azóta már nem az olyan telefonok számítanak korszerűnek. Használható, ennyi. De nem is fogom leszólni semmi szín alatt.
A ZTE Blade-hez én nem hasonlítom. Bár az ára kedvező, ez így van, de nekem megvan egy igényem, ami jelen pillanatban az okos telefonokra vonatkozik és azt nem tudja kielégíteni a ZTEB. Olyan telefon nem kellene, nem is az a kategória. Hosszútávon meg főleg.
Nekem ez olyan, mintha egy Opel Astra-t hasonlítanál egy Audi A4-eshez.
ZTE Blade kontra HTC EVO 3D na ez vicces szerintem. Ennyi erővel az SGS II-t is hasonlíthatnánk a ZTE Blade-hez, ami szintén vicces lenne.Sajnos igenis ki kell emelni, hogy a GPS jól működik, mert több készüléknél nem a legkorrektebb. Én itt az árnyékolási problémákról is beszélek, ami még az Iphone 4-nél is előjött, az antenna rossz elhelyezése miatt.
A Wifi is van, hogy probléma szokott lenni egyes modelleknél, pl. gyenge jel, meg miegymás, eldobja a wifit, persze ez szoftveres probléma is lehet.
Így hát az én saját véleményem az, hogy ez "Teljesen korszerű, kiváló, nagyon korrekt telefon, nincs versenytársa ebben az árfekvésben." Nagyon jól van árazva. Kérdezz meg bárkit, ha 90-100 ezer között kellene egy készüléket választania, úgy , hogy minél komolyabb legyen, hát nem találna senki sem ettől jobb ajánlatot jelen pillanatban.De, ha tudsz akkor szóljál, mert érdekel, mivel telefonvásárlás előtt állok. 100 ezerrel bezárólagosan jöhetnek az ajánlatok.
Nem gondolod komolyan, hogy csak az a pozitívuma a HTC Evo-nak, hogy 1 GB ramja van.
Számomra sokkal komolyabb telefon a HTC Evo 3D, mint az LG O2X, vagy SGS, SE Experia Arc S, vagy épp a HTC Sensation és még sorolhatnám, a fémház nem vág földhöz, sőt... Az SGSII-höz képest meg nem annyival marad alul, hogy megérje azt választani, mert arra szerintem nincs épkézláb magyarázat, miért válasszam az SGSII-t. Győzz meg! Nem tudsz. Például az O2X-nek az új ára sem 50 ezer. Ebben egyetértünk gondolom.
Nekem megfelel, mindenféle szempontból ez a HTC modell.
Nem ez a magasan árazott telefon, hanem az SGSII, mondjuk.
Mert én nem fizetnék azért 100 felett. Számomra az tényleg nem ér annyival többet, mint amennyivel többet kérnek el érte. -
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40668 üzenetére
2 makkos proci, 1 GB ram, SLCD qHD 540x960 felbontású 4,3"-os kijelző, jó wifi, jó gps, akadásmentes müködés, mkv videó lejátszása, nekem több nem is kell. Fülest meg úgyis venne az ember hozzá egy komolyabbat.
Innentől bárki bármi negatívumot kezd el sorolni, az csak szimpla leszólásos véleménynek minősül.
Mivel más a képarány (16:9), sokkal jobb netezést biztosít, illetve a navigálásnál, videózásnál is jól jön.
Összegzés egy mondatban:
Teljesen korszerű, kiváló, nagyon korrekt telefon, nincs versenytársa ebben az árfekvésben. -
Iomega
addikt
Én meg nem lapátojtam semmit, mert nem volt mit.
Majd lapátojtok helyettem is.
-
Iomega
addikt
Reggeletet!
Itt semmi, hóvastagság 0mm.
-
Iomega
addikt
Hómentes, szép, fagyos estét!
NGaben: Most akkor , hogy szuperált a GPS+IGLÓ kombó? Nem tévedtél?
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40529 üzenetére
Itt még csak nem is láttam hópelyhet.
-
Iomega
addikt
NGabi: A Wifi milyen, hogy szuperál?
-
Iomega
addikt
Korpi: Mi a bajod azzal a HTC-vel?
Az egy komoly, nagyon is jó telefon.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40430 üzenetére
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40384 üzenetére
Szerintem a 9,9mm-es SGS-hez képest az a 2,1mm plusz nem olyan számottevő. Legalább nem egy papírlapot fogsz majd a kezedben.
A hátlapot nem rakod rá, mindjárt a 10mm-n belül lesz.Igaz, hogy 4,3"-os a kijelző, de a HTC kicsit szűkebb az SII-höz képest, más a képarány, így kényelmesebb lesz a kézben tartanod.
Menjél mert még a végén bezár az orrod előtt a bolt.
-
Iomega
addikt
válasz
nggabi #40375 üzenetére
Nehogy várjál!
Besétálsz és az egyik értékesítővel lebonyolítod az adás-vételt, persze majd kiírja annak az értékesítőnek a nevére, akin keresztül rendelted. Megtudják oldani, ha jó kollégák, akkor megoldják. Segítenek egymásnak.
Tudod mikor várnék 3 napot.Még ma besétálsz a Euronicsba és ma már használhatod is a telefont.
-
Iomega
addikt
Vas megye.
-
Iomega
addikt
Feb. 20.-a körül már enyhe idő várható az előrejelzések szerint. Nappali csúcshőmérséklet 6 fok körül alakul.
-
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40310 üzenetére
Nem az a probléma, hogy fizetős, mert ugye a benzin sem olcsó, így az utazásért is kell fizetni, de inkább arra áldoznék és egy szebb természetes környezetben korcsolyázok, mint egy városi műjégpályán.
A rohonci tó az nagyon szuper, egy szép völgyben helyezkedik el Ausztriában, ezáltal szélvédett is. De a Fertő-tó is kiváló. -
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40306 üzenetére
Mi is gondoltuk a Fertő , vagy a Rohonc-i tóhoz kimegyünk egyet korcsolyázni, de így ez elmarad. Bár van helyben műjégpálya, amit biztos, hogy takarítanak, csak az fizetős.
Ricardo: Ranki nyakába a gyerek, hóna alá csapja a kutyát, és hajrá.
-
Iomega
addikt
Támad a hav.
Ranki:
-
Iomega
addikt
Tata: A szarvasokat összeterelted már?
Nem ám kint felejted a havazásra.
Háztetőfűtést majd kapcsold be! Nehogy a háztető megterhelődjön a sok hó súlya alatt.
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #40233 üzenetére
Pedig készítheted elő a hólapátot. Na meg már most érdemes felrakni a hóláncot ótómobilra, ha addig nem kelsz útra.
Sagit, mire cseréli?
Razi: Nem is lehet még kapni.
-
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40225 üzenetére
Nem kell azzal foglalkozni. Ha neked megfelel az OX2, akkor semmi gond.
Csőrike: RaTata
Fűhajú.
-
Iomega
addikt
Csőrike:
Max. fél.
De majd meglátjuk. Én még idén csak egyszer láttam hószállingózást. -
Iomega
addikt
válasz
korpicschess #40218 üzenetére
Jó az a Sorry XS, csak annyit nem ér, amennyiért kínálni fogják.
-
Iomega
addikt
válasz
ch003067 #40191 üzenetére
Az jó, anno , amikor én vizsgáztam, előző este esett kb 25cm-es hó, reggelre félig meddig letaposták, csúszott. Akkor még nem igen volt téli gumi se, legalábbis, amivel vizsgáztam, nyári gumi volt. Arról nem is beszélve, hogy egy öreg 1200-as Zsigulival vezettem.
Azzal külön meg kellett küzdeni+még a havas útburkolattal is. -
Iomega
addikt
Nekem is van 2db, egy 5, illetve 8m-es, ráadásul 1.4-es, ami támogatja a 3D-t is.
Az MHL átalakító szintén filléres, nem kerül többe, mint egy HDMI átalakító.
Sajtee: Csőrike mindig itt van, ha más nem beköszön naponta. Te viszont oly ritkán tévedsz erre, hogy joggal merül fel az a kérdés, hogy Sajtee ugye nem fagyott meg az Antarktiszon?
-
Iomega
addikt
Ez jó meglátás, de nüansznyi.
Kispórolják, vagy tesznek bele egy 50cm-est, csak azért , hogy venned kelljen egy hosszabbat mindenképpen.NGabi: Majd figyeld, hogy fel van -éééé bontva, vagy az orrod előtt bontják fel.
Még van visszaút, ha nem fizettél bele semmit.Persze ez az értékesítő szemszögéből nézve, ölég nagy genyaság lenne. Ettől függetlenül , elállhatsz az adásvételtől, akár még akkor is, ha kipróbáltad ott a boltban. Megmondod nekik, hogy elég nagy hiba, amiért nem volt egy darab sem, miközben akcióban hirdetik. Legalább lenne mit kirakni az üzlet vitrinjébe.
-
Iomega
addikt
Annyit nem ér az a HDMI aljzat, arról nem is beszélve, hogy a HTC is tudja a HDMI-t, csak veszel hozzá egy megfelelő kábelt és kész, máris csatlakoztathatod a tv készülllllékhez.
Ha lenne rajta HDMI aljzat, akkor sem úsznád meg olcsóbban, mert akkor meg egy micro HDMI és normál HDMI végű kábelt, vagy átalakítót kellene venni, ergo ugyanott lennél, HDMI ide, vagy oda. -
Iomega
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
sajtee #40156 üzenetére
Napot!
Nos, ezek szerint már a PC-vel is gondok vannak.
Rossz hatással vagy az elektronikai cikkekre. Viselj ólom öltözetet, így a belőled kiáramló negatív sugarak nem fogják "roncsolni" az eszközeidet.Ricardo, ExtremLor:
Egyébként ez nincs bent a Samsung ICS listájában?
-
Iomega
addikt
A Samsung Galaxy R-re lesz fagyi frissítés?
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Starlink
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest