- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kutkut
addikt
Itt kérdezném meg:
Ezelőtt volt egy Nokia 6234-esem... Nokia PC Suittal lementettem a névjegyzéket egy csv-be vagy mibe.
Ezeket megpróbáltam (gépen) berakni gmail címtárba, meg is vannak, de csak úgy, hogy az összes adat (név, telószám, mail...) a "jegyzetek"-hez került...
Szal így most van többszáz "ismeretlen" névjegyem, amiben a "jegyzet" néven szépen el vannak rejtve az adatok...Erre tudsz valamit?
-
kutkut
addikt
Rohadt alma nem finom.
Azért tudom, mert 10 méteres körzetemben van egy szifon... + Anno nézegettem azt is, sőt régóta nézegetem már a telókat...
Amúgy, ha nincs a telenoros akció, lehet hogy most nem lenne SGS-em... Najó, de.Az első teló, amit kinéztem, az az Omnia i900 volt... Most van egy 10-szer jobb telefonom.... i9000
-
xnace
őstag
És honnan szedjek Blue-Ray meghajtót a gépbe??
Veszel nekem??
Van médiaBOX.
Egyébként a BD lejátszóba szoktam dugni a vinyót, sima Xvid-et meg DivX-et simán visz, de ez valami lemezre írható fájlstruktúra. Ez nem tetszik nekiGépre töltöttem le, de a nappaliban kéne lejátszani
És nem fogok fateromnak sírni, mert neki kell BlueRay-ben a Ryan közlegény megmentése
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest