- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
nggabi #20172 üzenetére
igen szeretem
a macskák szeretik a halat, csak szálkamentes legyen
ajánlom figyelmedbe a Drágaságom, az iphone4 című írásomat
-
R2D20208
addikt
válasz
nggabi #19826 üzenetére
Halkan kell beszélnem, mert itt van aki kidobott. Remélem nem vagyok neki ellenséges...Most suttogok. Nem . Megkérdezem határozottan : philoxenia ugye nem ellenszenvből dobtál ki? Remélem maradhatok itt az offban, és almatopicot elkerülöm , ugye nem érdeked engem kidobni? Tudom, bármikor megteheted, remélem nem élsz vissza a lehetőségeddel. Jól viselkedem.
-
xnace
őstag
válasz
nggabi #19695 üzenetére
Nem, csak a képernyőgyártás-technológiájukban a hibaszázalék "enyhén" magas. NS topikban 10-ből 9 embernek minimum 2-3 halott subpixele van.
Razi: Végülis a 70k nagyon ócsó. Nem húzom fel magam, de ha most visszaviszem még egyszer, és megint pixelhibás lesz, akkor elviszem a Samsung központba(vagy mibe), és lenyomom valamelyik vezérigazgató torkán. Persze csak a telefont.
-
sajtee
őstag
válasz
nggabi #19673 üzenetére
Nem kell oltani, nem sokat iszom. Ritkán, de akkor nem egyet
Gyerekek... Ma reggel anyám ébreszt, h már fel kellett volna kelnem, és az álmom legjobb részénél
Pont mikor történt volna valami
Azt nem tudom, hogy kerültünk oda, meg azt sem, ki volt ő, de olyan jó álom voolt :'(
Álomvilágban élek
Egyébként mióta suli van, nem álmodok soha... Talán ez volt az első eset.
-
-
twine
veterán
válasz
nggabi #19545 üzenetére
gma-n mi?
Amugy valami Co-operative modról is hallottam....
meg azt írják életerőt innen onnan öszeszedett csokikból stb lehet szerezni, meg piából, amitől be is rughatszVirtual részegedkedés rulez.....nincs másnaposság...
ehh b@zz nem is nézem a youtube-os videókat mert csak egyre jobban elmegy a kedvem tőle -
twine
veterán
válasz
nggabi #19534 üzenetére
Végre egy játék ahol nem sötétben vakoskodva kell zombit hentelni! Ráadásul nem kifogyhatatlan géppuskával, hanem azzal amit találsz egy üdülőparadicsomban!(állítólag) Kombinálva mondjuk a deszkát a szögekkel stb....Amugy a Techland egy nagyon jó csapat....Játék a Call of Juarez I-II volt legutoljára amit végigjátszottam(szép graf, hibátlan western hangulat, és jó játékmenet)....egyébként pont lesz@rom a játékokat
Lehet hogy ezt is,,,de mivel szó szerint évek óta vártam igy muszály telepíteni....kíváncsi vagyok....
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest