- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
Ricardo #28440 üzenetére
Folyamatban.. Az a baj hogy egy 10 rugós zenélő-beszélő maci az ára.
(Mondjuk láttam leárazva Tescoban, gyorsan meg kellene vennem.) Azért nem egyszerű a dolog, mert azt mondta a kiscsaj hogy előbb kéri a macit, aztán majd odaadja a cumit. Na most mi anyával úgy gondoljuk, hogy 1-2 cumi nélküli éjszaka az ára a macinak. (Itt most nem anya-apa viszonylatban gondoltam a cumit.
)
Szóval folynak a tárgyalások.
-
Jadro
veterán
válasz
philoxenia #28143 üzenetére
Hehh a Kommandó az jó volt. A filmezés hőskora nálam.
-
Jadro
veterán
válasz
philoxenia #28139 üzenetére
Jujj. Majdnem hanyattestem a székkel.
-
Jadro
veterán
válasz
ForRedGlory #28078 üzenetére
Ezt a pazarlást. A hűtő meg nyitva.....
-
Jadro
veterán
válasz
philoxenia #27944 üzenetére
-
Jadro
veterán
válasz
philoxenia #27894 üzenetére
Szerintem még mindig valami beragad vagy nem úgy működik ahogy kellene és nem maga az akku kapacitás lesz a kevés. Persze a végeredmény ugyanaz. Ráadásul sok embernek nincs ilyen problémája. Láttunk már ilyet androidon is, nem is keveset.
Az igaz hogy android alá bazi sok vas van, ios alá meg néhány. Illene rendesen megcsinálni, hamár...
-
Jadro
veterán
válasz
ForRedGlory #27792 üzenetére
Menj és próbáld ki őket! Amelyik legjobban kézre áll. Lehet egyedül gyúrni, csak egy kis akarat kell hozzá. Én egy kis garázsba járok, ahová néha jön még 1-2 ember, de általában nem találkozom velük. Szerencsére ingyen van és közel is. Ha messzebb lenne, tuti lebeszélném magam róla. Így nehezebb megideologizálni hogy miért ne menjek.
-
Jadro
veterán
Eredeti, 30 dodó volt az egész. Nem volt vacak, csak nem elég jó. Többet vártam ennyi pénzért.
(#27780) ForRedGlory: Kár hogy támogatás nélkül nem sokat ér. Ezt a részét nagyon sajnálom. Egyszer már szívtam emiatt a Wave-vel.
Ma Moto Xoom-ot és Galaxy Tab-ot nyomogattam T-nél. Ezek a Xoom méretű tabletek nekem kényelmetlenek. A Tab az viszont fektetve überfasza volt. Azon már bőven jól lehet böngészni, meg kikapcsolódni. Ha annál nagyobb kell akkor már inkább egy notebook. Valami könnyebb fajta.
-
Jadro
veterán
Ja ilyenem volt nekem is fehérben, de eladtam. Jobbra számítottam, de zavart hogy kicsit elhúzható a széle. A fólia viszont megmaradt, mert már felraktam. Nagyon tuti, azt nem bántam meg. Szerintem a Brando is van ilyen minőségű, de abból nekem clear volt, ez meg ilyen dörzsis.
-
Jadro
veterán
válasz
ForRedGlory #27747 üzenetére
Gumit kell használni. Bár a téligumiból most hiány van, de szerintem megoldod.
Boldogat!
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #26937 üzenetére
Egy fősulis bicajtúrán voltunk abban a sörüzemben látogatáson. Az egyik srác odavalósi volt. Nos elég jól bemákoltunk. Akkor még sajnos nem volt ez a szilvás csoda. Örök emlék.
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #26895 üzenetére
Jajj még mindig ez a sz... Izé.
Na én is lassan eltolom a bringát. Jócc!
-
Jadro
veterán
Pssszzzz... Egy Pilsner Urquell-t valaki?
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #26712 üzenetére
Aztán üthetem magam, mert átver. Szerinted mennyire ébredek fel ha bemosok magamnak egyet?
-
Jadro
veterán
válasz
nggabi #26705 üzenetére
Pláne annak aki korán kelt. Negyed hat... Átslattyogott a gyerek, mert valamiért felébredt és válogatott okosságokkal űzte ki az álmot a szememből. Sehogy sem tudtam meggyőzni hogy még baromi sötét van és korai az időpont. Még a pékek is alszanak olyankor. Nem hitte el. Nem könnyű átverni.
Pedig még azt is mondtam neki, hogy bújjon be apa jó meleg takarója alá és játszunk olyat hogy nem mozdulunk és csukott szemmel alvást színlelünk. Versenyeztetni is próbáltam. Én nyertem kb 6 másodperc alvással. Nem bírta sokáig...
-
Jadro
veterán
Az a srác a neki megfelelő telefonra vár. Nincs ezzel semmi baj. Arc az van, de csak nem csapta falhoz az s2-t.
-
Jadro
veterán
válasz
ForRedGlory #26541 üzenetére
Mekkora mocsok vagy.
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #26458 üzenetére
Mondjuk ha 2 óránként ismétlő kávét tolsz, akkor az úgy más. Egy rendes adagokkal estére elég furán néznél ki.
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #26456 üzenetére
Ennek a mennyiségnek mi értelme? El sem ér a számig, mert felkenődik a csésze szélére.
Ha meg mégis beér egy kicsi a számba, az arra elég hogy megtudjam, hogy miről maradok le. Mondjuk egy előny eszembe jutott: Az illatélmény. Na az nem lehet rossz. Hónaljba bekenve üdítő friss illat lehet.
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #26453 üzenetére
Pedig vagyok, csak nem dumálok annyit mint
TeTi. -
Jadro
veterán
Homár aki. már alszik
ezt negyedszerre sikerült leírni.
Rica: kő kv -
Jadro
veterán
válasz
korpicschess #25136 üzenetére
Az ivós részt holnapra tartogatom. Házibuli rulez!
(A telefont majd elzáratom valakivel. Az a biztos.
)
-
Jadro
veterán
Na. Pizza jön. Várjuk együtt!
-
Jadro
veterán
Kollégának kávégép.
Hasonlít a gyermekem játék konyhájára. Mondjuk az jóval olcsóbb volt, cserébe kávét nem tud főzni. Minden más kitalált ételt-italt viszont igen.
-
Jadro
veterán
válasz
philoxenia #25028 üzenetére
Ehhez a kalimbához minimum szívni kell...
-
Jadro
veterán
Kurva kényelmes lehet.
A Tv-t el kell felejteni, mármint a műsorszórást. Amúgy ki kell nyomni tv-re tabletről vagy akárhonnan és akkor szabad a kezed. Használhatod amire csak akarod.
Mondjuk pont tegnapelőtt néztem meg telefonon ezt a sorozatnyitót.
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #23888 üzenetére
Oké, én vagyok a hülye. Biztos azért vettem észre, mert erre járt Everman és megtévesztette az agyamat.
-
Jadro
veterán
válasz
ForRedGlory #22488 üzenetére
Te egy úr vagy bakker!
Az enyém kolbászos, meg pepperónis. Most ilyet próbálok ki. Ja és olyan vastag tésztás féle. Szeretem.
-
Jadro
veterán
Már nekem is hozódik az a pizza. Mert megérdemlem.
Meg mert köcsög vagyok, hogy nem napsütésben hozatom ki, hanem ebben a szar időben.
-
Jadro
veterán
válasz
ForRedGlory #22417 üzenetére
Két óra és havazik...
Iomega: Igen, benne van a pakliban. Kell is szerválnom téligumi szettet.
-
Jadro
veterán
Van aki jobban várta ezt a napot, mint a karácsonyt. Kár volt.
-
Jadro
veterán
mobilrol probaltam beszurni, de telenyomta % jelekkel. ott a link, szedjetek ki. nem birtam kibogozni 5 perc alatt par palinka utan
koszi a helpet
-
Jadro
veterán
iphone 5
[L]http://noob.hu/2011/10/01/2011-10-01_17.55.50.jpg][link]
-
Jadro
veterán
válasz
kutkut #19626 üzenetére
Vannak páran, akik személyes sértésnek veszik a cégek közti adok-kapok sorozatokat. Mennek a harcok hogy ki kit perelt előbb és ki mennyire a másikat. Komolyan ezek lennének manapság a legnagyobb problémák errefelé? Mondjuk nem az én energiámból vesz el és nem kell nekem mindent értenem, csak furcsa.
-
Jadro
veterán
3200-ért elkelt, telefonnal együtt. Dollárban persze.
Aki előbb utal, azé a telefon.
Xnace: Ja bocsi akkor. Bár ez nem is hirdetés tulajdonképpen, csak egy kis reklám a hirdetésnek. Nem írtam be ide árat és terméket, csak linket adtam.
-
Jadro
veterán
Valakinek egy tok S2-re?
Kaptok öt perc előnyt a szakmai topikhoz képest.
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #18047 üzenetére
Meglepődnék ha kapna egy kifogástalan SGS-t cserébe. Mondjuk közelebb került egymáshoz a két készülék árban használtan, de még mindig van azért egy kis különbség. Mondjuk nem lehetetlen, csak nehéz elképzelni,.
-
Jadro
veterán
válasz
tariattila #18040 üzenetére
Izgalmasan hangzik, egyszer megkukkantom ezt a helyet.
-
Jadro
veterán
Nem is mondok semmit.
Csak sikerült kitetetnie magát.
Egy kis adalék
Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest