- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Everman #9065 üzenetére
ő 3G-t írt, nem GS-t.
bár ez persze ferdítés, mert Handras azt mondta, amit te is, hogy a 3GS közelében van, a 3G-t megüti. (én azért nem cseréltem le a 3G-t sem erre. igaz nem is 4.x szoft volt rajta)
más téma: te emlékszel olyanra, hogy az i4-nek komoly melegedési gondjai lettek volna megjelenéskor? -
tariattila
veterán
válasz
Everman #7534 üzenetére
szélsőséges eseteket ne vegyünk alapul kérem!
nálam miért működik hibátlanul? telefonként és PDA-ként is?
mit rontok el?korán reggel ja... tegnap kiautókáztam magam... ma itthon figyelek..
utóirat:
1, NE próbálgassátok! fölösleges! (nektek)
2, annak semmi értelme, hogy telesírjátok az összes android illetőségű topikot azzal, hogy "használhatatlan, f#s" majd jó nagy buktával eladjátok...
vagy ha mégis akkor a 2. pontot kihagyhatnátok... -
joey04
titán
válasz
Everman #6713 üzenetére
én csak retro cuccként jutottam már hozzá, nem "fénykorában" használtam.
6712: K750 és J230 is van még itthon, a k750ben olyan kártya van, amit nagy ritkán még használok, a J230 meg vésztartalék, és ébresztőóra biztosítás. iPhone mellé kell olyan.
de egyébként is, mindig 2 telefont állítottam be ébreszteni, biztos ami biztos. -
sagit
veterán
válasz
Everman #6675 üzenetére
"vagyis azért ne kezdjünk el olyanokat várni, hogy az Apple megveszi a Microsoftot és az Intelt, sem azt ne állítsuk, hogy ennyiért lehetne eladni a vállalatokat."
a te linkedből idézve
érdekességnek jó.. másnak semmiképpen
második linkehz: a második negyed év miért "gyengébb" ennyivel mint az első ?( 2011-es)
szerk: megvan, elsőbe bele tartozik a karácsonyi szezon
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Everman #6670 üzenetére
Akkor sem! Igazunk van és kész! Én is örülnék neki, ha az ICS-vel végre kiforrott lenne az Android (ennyi év után?
), de nem táplálok nagy reményeket... úgyis elbasszák. A Honeycomb is egy rakás szar lett, pedig az alatt csak nvidia tegra 2 lehet, tehát nem mondhatják hogy a hardveres fregmentáció miatt van...
-
-
sagit
veterán
válasz
Everman #6670 üzenetére
magyarul a gugli emberei akik a "termék stratégiáért" (vagy nem is tudom hogy írjam) felelnek képzetlen barmok, hogy nem a "prémium only" utat választották, hanem boldog-boldogtalannak is eladják az oprendszerükkel szerelt telefont... tuti nem éri meg, és ez nekik fel sem tűnik..
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #6658 üzenetére
Esetleg azt is észrevetted, hogy nem WIFI-n volt...és Flash is be volt kapcsolva?
Mellesleg gyorsabb, elhiheted... Nem sokkal, de minimálisan igen, és itt nem arra gondolok hogy 0.3 tized a lapozás, hanem a smoothság.De most csinálok egy normálisabb videót, valahogy leteszem a szifont (mert azzal vettem fel
) hogy kinézzen valahogy. Egy rövid review lesz csak hogy tesztelhest a böngésző betöltési sebességét is
Oppenheimer: jaja, ott a pont, az SGS alatt, mármint az animáció elég FPS szegényes, pláne amikor a holdat mutatja. Itt már azzal sincs gond. Megmondom őszintén SGS-el ezért nem is nyitogattam túlzottan ezt az időjárás előrejelzőt. Amúgy ez nem BW, hanem Fancy Widget Pro
-
Bavid
senior tag
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #6327 üzenetére
Ezek közül melyik a flash alapú?
szerk: Nem mellesleg, ha meglesz az SGSII-d, akkor át fogod garantáltan értékelni a flash szükségességét telefonon. Ezt most jegyezd meg
"SGSII with flash = smooth as iphone without flash"
Ráadásul az a "szomorú" hogy ez igaz is. Jobb a böngészője, nem kevéssel. -
r4z
nagyúr
válasz
Everman #5941 üzenetére
Hát azért a processzor már Cortex A8 (ARMv7) alapú, a GPU teljesítmény kb az SGS harmada. Viszont optimalizáltabb a szoftver is, elvégre nem 1.0-s verziójú
Atesz: Meglesz, én is iszok egyet, éppen van
Műveszúr: Mik azok az árnyékok a számok mögött? Kicsit lerontja az összképet, nem?
-
válasz
Everman #5669 üzenetére
- ok, de azért van az iphone témájában néhány hozzászólás, ahol konkrétan elutasítják az antennás problémát, mondván; nem létezik! létezik az, csak nem annyira vészes... (mondjuk ezt pont tesztelgettük azonos feltételek mellett - olyan helyen, ahol amúgy sem full a térerő -, és nem az sgs térereje esett le jobban, de azért nem volt óriási különbség!)
- nem hiba módjára hoztam fel a (túl)melegedés elleni/kezelésére szolgáló védelmet, hanem úgy, mint a fentit, héhányan elutasították, hogy normális készüléknél/esetben ilyen nem jön elő, hiba okozhatja a tiltást!
az általad említett felmelegedő és felrobbanó akkumulátorról eszembe is jutott valami... -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Everman #5669 üzenetére
"az SGS-en is esik a térerő és nem csak a GSM, hanem a wifi is, ha tenyérbe fogom"
Ez az én esetemben olyan brutális, hogyha a szobámban a telefont landscape módban fogom és úgy írok rajta akkor rendszeresen eldobálja a wifit, sőt néha vissza se talál rá. Mondjuk ilyet akkor is csinál ha két alsó sarkánál fogom, de ha fektetve fogom akkor még gyakrabban
.
Idézet az SGS2 topikból:
"Android Op. rendszer 52%
Hanghívások 10%
Kijelző 9%
Maps 9%
Wi-fi megosztás 6%
Android rendszer 5%
Tárcsázó 4%
Dolphin browser 3%
Telefon készenlét 2%
Cella készenlét 2%" -
válasz
Everman #5576 üzenetére
a speedtest jelenleg 17 megabit/sec környékén megáll nálam a telefonon, állítgatni meg most nem tudom a két routert, van fent a hálózaton egy csak g szabványt tudó noti is, így nem tudom a szórást csak n módra állítani, meg a csatornákkal játszani...stb, de amint időm engedi, és egyedül lesz itthon, úgy kiharcolom az általam elvárt sebességet a telefonon is!
upc esetén anno nekem asztalin a datanet pontos volt, a speedtest is, a több pedig fw/is kérdése volt, a kaspersky internet security régebbi - akkori - verziói például jól visszafogták
a sebességet - de csak mérés esetén, valós letöltésben nem - meg a pinget is, de lehetne még néhány ilyen alkalmazást említeni. az jó, hogy a szolgáltatót is említetted, mert az is számít, azonos munkaállomás, azonos szoftveres környezetben például t-home kábelneten már jobban/pontosabban mért! -
válasz
Everman #5549 üzenetére
nem feltétlenül, mert a speedtest.net sem minden feltétel mellett pontos, például digi net esetén több típusú tűzfal mellett is nehéz pontos mérésre kényszeríteni, és nem csak néhány megás eltérésről van szó!
ezzel milyen értékeket mérsz; linkátmegy a teljes netes sebességem!
-
válasz
Everman #5511 üzenetére
bármelyik normális oldallal ~ ennyit mérek, a speedtest.net által is!
használj normális szoftveres környezetet, megfelelően beállítva, és kevesebb problémád lesz!kutkut; adott router - mobiltelefonos wifi modul párosításnál kell kitapasztalni, hogy melyik csatorna a legjobb - főként az eltérő freki miatt!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #5511 üzenetére
Ez az oldal tényleg hulladék, bár a ping erősen függ a szolgáltatótól. Digi net van itt, ahol most vagyok, a ping is fos. T-nél a ping mindig kurva jó volt. Persze ehhez minimum VDSL kell
Pl 30/20-as net van most, ez az oldal 22/10-et ír, de vígan töltök le 30-al...Speedtest.net jobb sokkal.
-
válasz
Everman #5495 üzenetére
sgs nálam általában 21 - 22 megabit/sec;
a net 25/5 és a 25 más eszközön adott is, illetve a router is természetesen többet tud, szóval nincs más korlátozó tényező, de kicsivel jobb eredmény is kihozható, ha specifikusan adott telefonra hegyezem ki a kapcsolatot; a készülék számára legjobb csatorna...stb!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Everman #5500 üzenetére
Ég és föld az SGS és az SGSII között a különbség, még a legbrutálabbul gyorsított SGS sem ér a közelébe sem. Ebből nem kell kiindulni
Viszont hogy meg legyél elégedve, meglesem mindjárt ipad2 mit tud.
szerk: látszik a fejlővés (izé fejlődés...) almáéknál. iPad2 18-24ms között szór pingben, a letöltési sebessége 18 körül van. Szóval 0.5Mbit-el jobb mint i4, 1Mbit-el mint SGSII. Persze ez eléggé változatos, néha közel sincs ekkora különbség, de iPad2 stabilabban hozza a 18-at, mint a két telefon a kicsit kevesebbet. Viszont pingben el van maradva durván.
A weboldalakat egyszerre hozzák be 1-2 tizedes különbséggel, de ugye SGSII tölti a flasht is.Amúgy nem tudom milyen volt SGS. Akkor még nem volt i4
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest