- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
válasz
Iomega #16558 üzenetére
hát ez az, szoftveresen bugos, állandóan babrálni kell vele, kinek van ehhez kedve..
samu meg mostanság eléggé rákapott a helyes útra, gyári romokkal is használhatóak a telóik
no meg a wifi is jól működik. úgyis rég volt már témábaAzok szifont vesznek
a francokat, cégnél nem egy nagyfejes menőzött már hogy látjátok, vettem 40ért egy telót ami annyit tud mint a 100e-es készülékek
no offense, jó a bléd, csak megfelelő helyen kéne kezelni, amit az emberek 90%-a nem igen tud.
(#16567) kelzsoca
több ezer dolgozót foglalkoztató multi, ha erre gondoltál -
Jadro
veterán
válasz
Iomega #16079 üzenetére
Az az igazság hogy nem nagyon használom a GPS-t. Az S2-n még nem volt fent semmilyen navi a guglison kívül. Annyi hogy kipróbáltam. Sima GPS elsőre nehezen talált jelet, de aztán már használható volt, A-gps-szel meg teljesen jó. Ha már van mobilnetem, használom is.
Útvonalkövetést nem néztem, csak a holdak lockolását.
sajtee: Elfogyott a sör?
-
rankesz
veterán
válasz
Iomega #15886 üzenetére
Akkor legalább keressetek rá jutúbon az általam említett nook color ebook olvasóra, és nézzétek meg mit lehet belőle cyanogenmoddal kihozni...
NA, erről lehet offolni, feldobtam egy témát, igaz, ez nem 100 dodós tablet, mint a (számunkra) elérhetetlen hp taccspad, de ezt legalább 200 usd körül elérhető...
-
-
r4z
nagyúr
válasz
Iomega #15480 üzenetére
Már kimoderálták.
-
Ricardo
titán
válasz
Iomega #15361 üzenetére
Semmi gond nincs a kijelzőjével, csak megy a hiszti.
Valahogy minden iTulaj meg tudja számolni a pixeleket, és mindegyiktől megkérdezték már többen is amikor SGS-t, vagy SGS 2-t használtak (mert bár utálják, de valahogy mindegyiknek van/volt rövidebb, hosszabb ideig), hogy ez milyen iPhone. -
csabám
addikt
válasz
Iomega #15066 üzenetére
Egy rakat szar, elméletileg a legjobb modem van fent, de mikor átmegyek a fürdőbe (kb.10 m, S1 - nél még akkor is majdnem max volt a pálcikák száma) legjobb esetben marad egy pálcika. De általában semmi. . .
Az említett melegedés a régi romoknál volt jellemző. Az újaknál "megszűnik". -
korpicschess
veterán
válasz
Iomega #14994 üzenetére
Igen, bár ahogy látom, itt nem lehet paypalon kívül mással fizetni.
"PayPal is the quickiest, easiest and most secure way to pay! As soon as you win your auction, we will email you with all the details of the item you have won. We're sorry, but we're unable to take payment by cheque, postal order, credit card, bank transfer or take payment over the phone." -
korpicschess
veterán
válasz
Iomega #14980 üzenetére
Igen, tudom, közben rájöttem, hogy nem tettem be, de van 32-ért is normális. Amúgy mennyivel húznak le ha nincs paypalom, hogy lehet fizetni?
-
-
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest