Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
Iomega #18561 üzenetére
És akinek nincsen holnap óuoauieéüíőoóearája?
Jah, közvéleményt kutatok: Kinek milyen monitora van?
Monitor topicban csak a Dell U2311H létezik...Felbontás leginkább FullHD-hoz közeli érdekelne, csak nem tetszik a 16:9. Esetleg 1920x1200? Alig találok ilyen monitort... Alatta mik vannak? Csak 1680x1050?
Ilyenje van valakinek?
-
Luissimo
veterán
válasz
Iomega #18262 üzenetére
refurbished annyittesz, mint ujrabutorozva :-)
joleszaz söralátétnek meg telefontartonak :-) :-)nemakarok belevau, csakegykis jótanács.
a nálunk kaphato hápé laposoknak elsősorban a videokártyarésza a kritikus pont, ott szoktak beszarni.
nemajánlom, depersze mindenki arrakölti amilye van,amire akarja :-) :-) -
rankesz
veterán
válasz
Iomega #18255 üzenetére
kollégám mondta hogy valamelyik laptopos cég 70-ért nyomja... lehet 80 ra gondolt...
amúgy szvsz még 80at is megér.Aha megvan, de ez rinyú
TROLLMODE ON /
guglifón-birtokosként azért a guglit tanuljátok már meg használni...
TROLLMODE OFF / -
-
rankesz
veterán
válasz
Iomega #17509 üzenetére
A tégla, az az akiről a közösség tagjai nem tudják hogy az... ez teljesen más kategória.
Tudnám rá a megfelelő a jelzőt, de nem akarom,
számomra az ilyen ember nem létezikÉn hiszek a karma törvényében, hogy amit adsz, azt utána visszakapod... vannak, akik már most is vezekelnek elég szépen a múltbéli (előző élet?) tetteikért...
A hozzászólásom nem szól senkiről, csak általánosságban írom, ma ilyen filós hangulatban vagyok.....
-
korpicschess
veterán
válasz
Iomega #17371 üzenetére
lol, azthittem friss hsz, válaszoltam azért rá...
Optimus 7 jó alternatívának tűnik iksznész túlárazott Nexus S-én ami 70k speedshopnál..
HOL VAN MÁR EGY ELVAKULT WP7 FAN? kéne egy kis megerősítés, vagy xnace spórolja meg a lealkudott összeget az energiaitalán és mindenki jól jár..Jadro: Az a baj ezzel, hogy lehet, hogy sosem fog, mert android (lásd SGS).
-
korpicschess
veterán
válasz
Iomega #17366 üzenetére
3 ilyen kedvező árú telefont tudok venni.
Azért Optimus 7 nem olyan rossz, netezgetni, meg ilyesmire megfelel szerintem. Gyors is, stb.. Még karácsonykor is drágábban fogom eladni 10-15-tel szerintem, ráadásul közben az S2 ára is lehet harmadolódik (májusban az Optimus 7 még 70 körül volt ugyanilyen konstrukcióban).kelzsoca: ez viszont igaz.
-
korpicschess
veterán
válasz
Iomega #17337 üzenetére
Használhatnék HTC TP2-őt, de fater cégese, androidot se rakhatok rá, registryben sem állíthatom át a kijelző érzékenységet, etc, így meg határán állok, hogy falhoz vágjam. Lehet veszek valami használt szar SGS-t vagy O2X-et oszt jóccakát, és várok amíg kijönnek a HD kijelzők, hogy vegyek S2-őt.
Vennék poénból egy iPhone-t, de az is egy nagy ~ˇ^~ˇ˘° na meg, hogy nézne ki a kezemben... múltkor is volt egy nálam és megkérdezték, hogy beteg vagyok-e. -
korpicschess
veterán
válasz
Iomega #17331 üzenetére
Omi: év végére... és addig K800i majd kiszolgál vagy mifasz?
24 egy Optimus 7, de mi a francnak vegyek... lehet, hogy elcsövezek karácsonyig és akkor majd valamit újévben, de áh... az egy szar... minden játék akad, maga WP7 egy nagy rakás 12^ˇ~^1ˇ^~ˇ3~ˇ1ˇ˘. Mango ide vagy oda.
-
sagit
veterán
válasz
Iomega #17267 üzenetére
így van... alíg teelfonálok én speciel havi 3 órát... ellenben netezni napi 3-4 órát is netezek az sgs-el... király lenne ze nekem az egyetemre laptop mellé
csabám: reménykedek hogy a telenorvégoknál lesz és leakciózzák... vagy midn1is kinél lesz csak karácsonyra tudjak előfizuval venni
-
kutkut
addikt
válasz
Iomega #17241 üzenetére
Ki nem?
Hát, ez a note zsebbe már nagyon nagy. Viszont, kocsiba nagyon jó lehet navira, kérdés, nincs-e elb*szva a gps...
Viszont, az elforgatásanimációért grat a samunak, mert tudtommal ez nem alap GB ficsőr. Ja, és egy Honeycomot is megnéznék rajta dual boottal...
Fehér SGS II is tetszik annak ellenére, hogy kicsit halrudi szaga van... -
sajtee
őstag
-
korpicschess
veterán
válasz
Iomega #17212 üzenetére
Akkor már megéri. A koleszterin dolgok miatt jó, nagyapámnak csökkent. Erről jut eszembe: ami nagyon fontos, az a transzzsírok elhagyása (->google). Értelmes országokban már kötelező feltüntetni a mennyiségét minden ételen. Nálunk ez nincs így. Margarint sem eszek, csak vajat.
-
korpicschess
veterán
válasz
Iomega #17206 üzenetére
Vörösbor, naponta, mértékkel, egészséges.
Kávéról is érdemes olvasni, igencsak eltérő nézetek vannak róla, .
Mangalica disznóhúst eszünk.
Ezt az oldalt, illetve embert "ajánlom" megnézni: [link]Egyébként sót is himalájai sót haszálunk. Amennyit elhaszálsz belőle igazán megéri megfizetni az árát (már ha tényleg használ).
iksznész: ne vedd viccre, de vannak olyan narancslevek is (pl happydaynek), amik nem koncentrátumból vannak, hanem igaziak. És tényleg nagyon finom, sokkal jobb, mint az olcsó koncentrátumból felhigítottak. Viszont az ára nagyon durva, már narancs ár fölött van (400/liter kb). Egyébként van ez a 3 literes 4,5kg magyar almából préselt 100%-os almalé, nagyon finom, sokkal jobb, mint az ezerszer szűrt, importált lidl-ös 100%-os. Ennek az ára egyáltalán nem vészes. Teszkóban kapni, piros karton dobozba van, van egy zacskó, és annak a csapján lehet kitölteni.
-
xnace
őstag
válasz
Iomega #17115 üzenetére
Nem vagyok egyáltalán mintadiák, minden hülyéskedésben benne vagyok/voltam. Nem magamat akartam fényezni, csak válaszoltam egy kérdésre.
korpi: Egyáltalán nem vagyok függő, mert nyaraláson másfél hétig egyáltalán nem is ittam, és nem is különösebben gondoltam rá. És nem is mindennapos. Van, hogy 2-3-4 napig semmi ilyesmi, és utána se napi 2-3 darab.
A függőségem telefonokra, és a számítógépekre korlátozódik
-
Ricardo
titán
válasz
Iomega #16681 üzenetére
Lenne is lázadás. Még lehet hogy megéljük. Jön az egész napos iskola, onnan meg csak egy lépés...
Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest