- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
#39560925 #44171 üzenetére
Lag sincs, memória is van, igaz 1gb ram, ebből lehet gazdálkodni. Hivatalos ICS-vel meg csak jobb lesz.
A lehetőségek tárháza is jóval kecsegtetőbb.Én gondolkodtam WP7-ben, de mikor nyomkodtam egy L800-ast, akkor azt mondtam, hogy inkább kihagyom. Majd, ha több lehetőséget kínál számomra. Talán a következő WP generáció komolyabb lesz nekem is.
-
r4z
nagyúr
válasz
#39560925 #43201 üzenetére
+1, nekem is be szokott ez válni
Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 14 éves tősgyökeres stockholmi kislány többszörös áttételes anorákban szenved. Apukája, Bjorn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt és nem törli ki, hanem kinyomtatja és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan névelőt, amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév elött áll, s ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett minden harmadik nagyáruház akciós zsömléi közül hármat vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden - tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után született - vörös harántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, hozzájárulva ezzel, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtő versenyt.
-
korpicschess
veterán
válasz
#39560925 #33371 üzenetére
Pl. a játékok hajlamosak beakadni. Ez zavar engem. Bízom benne, hogy hétvégén jön egy újabb ROM és akkor már teljes lesz, nem lesz engem igazán zavaró hiba. Így is megvan a szabadság.
Kicsit elbizonytalanodtam, nem érzem annyira a droid előnyét. Böngészésben ez állat, alapdolgokban nagyon szép, ott viszont a hardver volt jobb + játékok... jó kérdés.Tényleg, tudnál nekem linkelni valami hasznos/jó appok válogatást? Fizetősnek is örülnék.
-
sagit
veterán
válasz
#39560925 #29823 üzenetére
még vissza válthatsz droidra...
(tippre 1-2 év mire itt is használni tudjuk majd, addig van időd csempézni
)
más: bazd 39k egy 1 Tb-os vinyó?
nagy a gáz taiwan-on
2-3 éve kerültek ennyibe a vinyók utoljára kb -
r4z
nagyúr
válasz
#39560925 #29225 üzenetére
Naoszt', vótál fenn
szombatonfacebookon?4:39-től az a két kép
-
David75
őstag
válasz
#39560925 #28093 üzenetére
Szerintem sejthető hogy nem vagyok olyan primitív állat, hogy a jelenlegi barátnőm vagy bármelyik eddigit trófeaként a neten mutogassam másoknak. Ki is kérném magamnak ha ezt valaki el tudná képzelni rólam.
#28097: ilyen zavaró hogy nem állok be a sorba a férfiak kollektív sablon ízlését isteníteni hanem nekem kevés vagy mondjuk úgy inkább hogy nem az én ízlésem egy ilyen sablon csaj?
-
sagit
veterán
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#39560925 #27835 üzenetére
Kuss..
Amióta nincs androidod, MINDENKINEK igaza van, csak nem az androidosoknak. Kezd kurva unalmas lenni... Nem értem mit nem értesz ezen baszki... az összes normális androidos telefon merül, és egyik zászlóshajó sem húzza 1 napnál tovább, ha ki van használva... Nyilván ez a Samsung, HTC, stb hibája, mert idióták dolgoznak ezeknél a cégeknél...
Aktív témák
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest