- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
siskad #39221 üzenetére
Akku leválasztva? Ez nem egy plusz aksi a simán, hanem egy nagy, ugye?
Ha igen, akkor elég nehezen írja ki, hogy leválasztva, ha nincs benne aksi.
nekem a tablettel volt egyszer ilyen, hogy nem töltötte (vagyis a szoftver nem írta), amikor töltőn volt. Egy restart segített rajta. -
Burt1793
veterán
válasz
siskad #39212 üzenetére
Szent Kleofás!
Ez most komoly? Így használod a mindennapokban?
Én inkább töltöm minden este... Ez így kb 2 centi vastag, ugye? A 2000-es aksit egy jó rommal elég nehéz lemeríteni egy nap alatt, amivel kb 9 mm vastag a mobil és pont kényelmes lesz a hátlapja. Ilyen aksit én csak erdei túráknál használnék.
Amúgy az az igazság, hogy, ha hosszabb üzemidő kéne, vennék egy mai mobilt. Mondjuk egy LG F6-ot vagy egy note3-at. Ezek bármilyen plusz aksi nélkül bírják ugyanúgy, mint az s2 ezzel a 3500assal.
Persze mindenki másképp használja a mobilját, nem leszólni szerettem volna ezt a megoldást, de a szemem azért kikerekedett. Valahogy így: -
bajusz15
senior tag
válasz
siskad #39158 üzenetére
Az komoly, milyen vastag lett tőle a teló?
Én csak egy 2000mah-es akksiban gondolkodok, alig lesz tőle vastagabb a teló - igaz, alig lesz több az üzemidő is - de 9k-t nem tudom, hogy megér-e
Nekem rendes akksival ilyen "töltés töltés nélkül" dolog szokott lenni, bár én romolom mostanában agyba-főbe, ilyen 50%-okat esik egy újraindítás után, aztán szépen elkezd visszatölteni. Ha most vetted, akkor szerintem adj még pár napot neki, hátha "beáll". Ha töltöd, próbáld úgy, hogy 100% töltöttségnél ne húzd le egyből, hagyd még rajta egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- GTA VI
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest