Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
AlmaZoli #15483 üzenetére
ezt nem lehet tudni.
de akiknek ICS, meg GB alatt is állandóan SoD-olt, azoknak a JB alatt teljesen eltűnt. Legalábbis ezt írták. Valakinek a fél telóját kicserélték még ICS korban és semmivel nem lett jobb. Valakinek meg ICS-el is jó. Most már közel 2 hónapja nekem is jó ICS-el, pedig semmit nem csináltam.
Igazából nincs egységes álláspont, nincs hivatalos samsung hibabejelentés erről. Ha bejelented szervízbe, hogy ez van, akkor kicserélnek ezt azt és akár meg is javulhat.1-et tudok tanácsolni.
Mielőtt szervízbe vinnétek, egy JB-t (csak gyári) mindenképp érdemes kipróbálni, sok vesztenivaló nincs vele. Ha továbbra is sod-ol, akkor lehet a hw-ben keresni a hibát. De azt szerintem el lehet mondani, hogy a JB elég sok telón megszüntette ezt.beast27
Nekem rootolva sincs, fél év alatt mégis volt 4x. De ez számomra az elhanyagolható hibamennyiségbe tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest