Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
yimm
aktív tag
Mondom én hogy beindul a téglagyár............
-
yimm
aktív tag
Lejjebb ment a SGS2 ára , így már boldog boldogtalan ilyen telót vesz, de arra nincs esze hogy olvasson ?? Szerintem lesz itt 1-2 féltégla
-
yimm
aktív tag
Nálam is tesztelésen fent van a Salaman V3 rom , én mondjuk egyből lecseréltem a kernelt a legfrissebb Siyah 3.3.2 re. Most járok 9óra készenlétnél, és 67% akkunál. Ebbe van 1óra10perc kijelző, 35perc beszéd, folyamatos szinkron, adatkapcsolat be, 2g-n, és van 13perc navigáció. Még mindig hibátlanul működik , nincs FC, sem fagyás. Teljesen gyors és gördülékeny az S3-as TW-vel. Nekem egyenlőre marad egy darabig.
-
yimm
aktív tag
válasz
Something_ #23974 üzenetére
Nekem reggel óta van fent az a rom, és egyenlőre jól muzsikál. Full wipe-ot toltam előtte, és a kernelt lecseréltem sya 3.3.2-re
-
yimm
aktív tag
válasz
C.Brigante #21737 üzenetére
Az LPG 2.3.6-os GB rom [link]
-
yimm
aktív tag
Nekem sem ír sorozat számot.... most akkor : Houston baj van ?????
-
yimm
aktív tag
Üdv Mindenki.
Megszeretném osztani veletek a mai napi tapasztalatom.
Próbálkoztam mostanság elég sokféle rommal, és ma elég jó kombót sikerült összehoznom.
.
A tesztalany : wanamlite 10.2 + Abbyss 2.1 kernel + I9100 BLUP6 modem
16 óra üzemidő alatt : 2óra 53perc kijelző használat , 30perc hanghívás, 30 perc opera böngésző, BLN bekapcsolva, 25-50% fényerő 30-70%-ban , folyamatos 2g adatkapcsolat gmail szinkron, email olvasás írás volt ebben az időben, és most van az akksi kijelzés 26%-on
Este lesz az első töltésem azóta hogy fent van. Szerintem még 1-2 nap és teljesen jó lesz ez így .Gyári 1650-as aksival használom a telefont.
Gördülékeny, nincs érintés érzéketlenség, nincs wifi beragadás ,minden nagyon jól szuperál -
yimm
aktív tag
Én most Litening 2.6 os romját siya 3.1rc2 kernellel, és xxlps modemmel raktam fel tesztelésre.
Kicsit elbizonytalanodtam akkumulátor használat ügyileg hogy ez most jónak számít vagy sem.Most ott tartok, hogy 5óra 30 bekapcsolt időből van 1óra 30 perc kijelző használat
44perc hanghívás ,és közben folyamatos 2g adatkapcsolat a levelek szinkronizálásához, 20 perc opera böngésző wifi kapcsolattal.
így járok most 67%- nál.
Akkor ez most jónak számít vajon ??? -
yimm
aktív tag
válasz
C.Brigante #12440 üzenetére
Üdv. Wanam 10.2 romjához melyik kernelt és modemet használod ?
-
yimm
aktív tag
üdv.
1 nap wanam 10.3 haszálata után , még nekem mindíg ez az első igazán használható, gördülékeny , ICS alapú rom. Az akksival is sporolósan bán. Igaz kell 1-2 nap míg beál, de nekem már ez is, megfelel. Eddig nem találtam hibát, ami nálam előjött volna. Még mindíg csak ajánlani tudom, kipróbálásra.
-
yimm
aktív tag
Üdv.
Feltoltam ezt a romot.
GT-I9100_WanamLite.XWLP3.V10.2.NO-WIPE1 óra használat után, ami igaz nem túl sok , nekem egyenlőre ez lett a tökéletes rom, ami az ICS megjelenése óta a telefonomon járt. Kipróbáltam jó pár ICS alapú romot, és mindegyikkel volt valami , ami nem volt kerek.
Szerintem érdemes kipróbálni másnak is.
-
yimm
aktív tag
Üdv. Esetleg valaki tudna nekem dobni egy letöltési lehetőséget old bootloader-hez ?
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest