Hirdetés
Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Something_ #24839 üzenetére
Hasonló tartót vettem a vaterán postával 2000 ft rövid ívelt szárral jobb tapadórésszel tökéletes.Ajánlani tudom.
-
Badboys
őstag
Bocs ,de ezt nem tudtam kihagyni olyan jót röhögtem.
Szevasztok srácok!
Beszereztem a minap egy ilyen készüléket és óriásit csalódtam.
De nagyon pozitívan.
Sok készülékkel van/volt tapasztalatom i4s, galaxy széria, htc -k.
De ezen az Alcatel -en fennakadtam.Muszáj, nem szó nélkül hagynom.
Gyorsan leírom eddig mik az észrevételeim, tapasztalataim.
Elsőként a visszafogott nem szögletes de nem is szappan forma ami szerintem nagyon jó, amikor kézbe vettem a hátlap egészen minőségi érzést adott, enyhén gumírozott de nem úgy mint a htc desire -nél hogy radírként lekopik, hanem pont tökéletesen.Egy SGS2 vagy egy blade hátlapja abszolút kuka ehhez képest.Az Eleje: Teljesen fémes érzést add a keret, elvileg pedig műanyag de ha nagyon sokáig vizsgálom sem veszem észre hogy tényleg az. Az SGS1 műanyag kerete ehhez képest hulladék.
Kijelző:A színek nagyon szépek, a méret pont olyan nagy mint az SGS2 -é, az élessége közepes még épp jó, itt az SGS2 picit! nem sokkal! jobb.(De azért a Skate -nél élesebb)
Kezelő felület meg irtózatosan, embertelen jó, a bill kényelmes számos beállítást tartalmaz(kb. 3x annyi mint az SGS2 -é) a kezelőfelület élménye és testre szabhatósága és kinézete sokkal-sokkal jobb mint a touchwiz, megkockáztatom nekem a sense -nél is sokkal jobban teszik, nagyon visszafogottak de látványosak az ikonok látszik hogy igényes munka, nem úgy mint a touchwiz vagy lg ui.
Aksiról még nincs infom azon kívül hogy 1500 mAh -as.Sebességen is meglepődtem igaz csak 1 mag, viszont Snapdragon, v7 alapú és 1,4Ghz -es, kb így megy az Arc S -ben is. -
Badboys
őstag
F-ECT$: Elnézést félre írtam a térkép mindenképpen TopMap mert azt magyar gyártó készíti.
akkor tehát Kelet Európában TopMap térképek,Nyugat Európában a NQ térképek a legjobbak.
Mint írtam Én a 3 betűs módosított változatát használom ami kinézetre olyan mint a Primo és jól paraméterezhető és ugyanúgy beszél és mondja az utcákat mint a primo ban Esztike. -
Badboys
őstag
válasz
F-ECT$ #23543 üzenetére
Pár HSZ el leírtam az NNG hozzá állását.Kizárólag csak PNA ra van elérhető Primo 2 !!!! .Valóban februárban volt olyan hír,hogy bekerül az App Storéba,de a Navengo ezt gyorsan meg is cáfolta.Márciusban kijött a Wajteq PNA ja ami Android 2.3 op.rendszerrel rendelkezik,de azon is jelenleg a Sygik navija fut.Egyedül Német országban mutattak be egy készüléket 2012 áprilisban amin a Primo 2.0 ás változata futott.Azóta teljes csönd mi lett a vége,valószínűsíthetően semmi.Amikor a Wincét leváltja az Android a PNA gyártók kínálatából na akkor,ha megveszik a gyártók a licencet utána át lehet portolni telóra.
F-ECT$: Sajnos a Sygik ilyen energia faló.Próbáld meg a 3 betűst NQ térképpel tökéletes,a térkép 2011.07.havi legyen mert az utána jövők hibásak a hozzá való POI kal.
Magyarországon csakis a NQ térképek a jók -
Badboys
őstag
válasz
freddirty #23528 üzenetére
A szélvédő lehet egy gond,de nem hiszem mert akkor az vagy jó vagy nem mivel beárnyékolja.A Francia autók jellemzője a gőzölt üveg.Én mindig a 3 betűst használtam sosem volt ilyen gondom.GB romnál sem és az ICS el is stabilan tartja a jelet mondjuk elképzelhető,hogy a rommal van a gond nem szeritik egymást az általad használt navi programmal .Egy próbát megér a 3 betűs kizárásos alapon.Igaz nekem át alakított a 3 betűs programom,de jól megy.
-
Badboys
őstag
Bocs lejárt a szerkesztésim.
Nem lesz hanem van csak az NNG szemétkedik amennyiben a PNA gyártók igénylik szállítható állapotban van a szoftver.Kb 2 hónapja Németországban be is mutatták a működő verziót.Helyesbítek csak kizárólag PNA ra van portolva.Külön nem lesz kapható,csak bizonyos készülékekkel vásárolható majd meg mikor???? -
Badboys
őstag
Azzal semmi gond,de Én az írtam HTC HD2 Igo primo 2.0 teherautós program wm 6.5 Energy rom ez így együtt volt a gáz.Mert ugye a Német többség nem mókol ahogy megveszi az úgy végzi.PDA ra sosem volt hivatalos Primo meg egyáltalán semmilyen Igo.Ők amit lehet megvesznek hivatalosan márt mint a nagy többség.Ő megveszi a PNA is hivatalos szoftverrel max néha frissítteti.Ellentétben az itteni sokasággal aki mindjárt gyalul és mindenféle trükkel próbálkozik jobbá tenni a ketyerét.Ott más világ van a rendőrök is másként állnak hozzá sajnos egyre több az olyan kontroll ahol sok az olyan rendőr aki képzett a trükközők kiszúrására.
hdman: Amikor Te is 58 leszel 30 év nemzetközi tapasztalattal különböző országok törvényeivel a hátad mögött megkérdeznélek,hogy ez tényleg hülyeség vagy a VV.1-2 hónap múlva megyek Austráliába tanulom az ottani dolgokat hiába van 1975 óta jogsom arra ami a földön gurul újra kell vizsgáznom ott szerinted ez is hülyeség?
Elnézését kérem mindenkitől a nem ide való témáért.
-
Badboys
őstag
Ezzel kapcsolatbab nem szó szaporításkén írom ide esetem Németországban úgy jártam nemrég amikor kamionoztam,hogy belecsöppentem egy kontrollba.A lényeg HTC HD 2 őn futott a primo 2.0 ugye ez illegális.Elkérte a PDA mat és a kollégája aki értett hozzá átnézte és rögtön kiszúrta,hogy illegális szoftver fut a gépen úgy a főzött rom mint a navi.Elakarták kobozni,de nagy könyörgésre büntetés terhe mellett vissza kaptam.Tehát elképzelhető,hogy előbb utóbb itthon is lesznek olyanok akik ezeket a dolgokat megnézik és szankcionálják. Hozzá teszem sajnos.
Sokan nem is tudják,hogy már 10 éve Kb.a labancoknál,ha nem tudod kifizetni a büntetést annak értékében bármit elkobozhat amit talál az autóban.
-
Badboys
őstag
zack-Rotate köszönöm a segítséget.
-
Badboys
őstag
Ma kaptam meg a Samu 32 Gb s kártyát kell formatálni vagy mehet be és csak átmásolom a dolgaimat a működéshez szükséges mappákat fölteszi magától?Köszi
-
Badboys
őstag
agabe:
znagy69:
xkisszoltanx:
Köszönöm a válaszokat akkor miként tudnám újrahúzni a romot mert valami nagyon nem frankó mivel délután kikapcsolt magától.
Sajnos a Viber jelenleg nem játszik egyéb problémák miatt.Egyenlőre maradnia kell a Skype nek.
Gondolom először egy vissza állítás gyári állapotra az ICS rom fönt van a Tré oldalán?
Mi ez az OTA ez az Odin lenne? -
Badboys
őstag
Sajnos mostanában gondok vannak a hívásokkal nem tudom volt e valakinek ilyen jellegű problémája?Tré mobilos ICS van a telón minden buhera nélkül.Többször volt,hogy nem tudtak hívni mert foglaltat jelzett pedig nem beszéltem éppen senkivel és jött az az sms,hogy nem fogadott hívásom volt.Ma reggel csak félig töltötte be a home képet hosszában megfeleződött a kép fele fekete másik fele meg a be állított kép ez érdekes volt többszöri ki be kapcsolás oldotta a problémát.Reggelre eltünt a skype regisztrációm újra kellett regisztrálnom mert nem engedett be sehogy pedig éjszakára mindig teljes kikapcs van.Volt,hogy beszélgetés után nem tudtam letenni mert nem volt kép csak egy nagy fekete kijelző. Ez rom hiba lehet vagy esetleg készülék probléma kezdete?Lehetséges,hogy rosszul tették föl a romot a Tré nél mert ott rakattam föl velük.Azért ilyen jellegű problémák egy ilyen készüléknél ? Hm...
Vagy hiba nem az Ön készülékében van?Olyan fél óra Skypolásnál eléggé kellemetlenül fölmelegszik a készülék fölső negyede ez normális?
Félek,hogy ebből előbb utóbb szerviz lesz -
Badboys
őstag
válasz
pestibenji #21732 üzenetére
Bocs a wifinek semmi.A mobilnetre gondoltam ,hogy az is ingadozik,de rendesen.
-
Badboys
őstag
válasz
Rotate #21726 üzenetére
Szerintem lehetséges,hogy szolgáltatói hiba van mert Én 2 G használom és ott is nagy az ingadozás térerőben és wifiben egyaránt.Maga T nél a szervizes srác is mondta,hogy valami nem ok.mert rendesen gáz a térerő és neki Arc S e van.Esetleg össze kéne hasonlítani a Telenorral ott mit mutat.
-
Badboys
őstag
válasz
ToMmY_hun #20989 üzenetére
Köszönöm nekem csak telefonálásra kell.A párom cc.17000 km re van tőlem akkor ez szuper lesz.Sajnos nem tudok állandóan gép előtt ülni.Ez akkor tulajdonképpen ugyan úgy működik mint az asztali gépen? Akkor tud elérni,ha be vagyok jelentkezve vagy ez működik bejelentkezés nélkül is ?
amuba:neked is köszönöm a segítséget.Megpróbálom a kép fölbontás az milyen legyen 480x800 vagy 960x800?
-
Badboys
őstag
Tré mobilos ICS be hogy lehet megoldani saját háttérképet,hogy a teljes képet mutassa és ne görgetéssel jöjjön elő?
Használ e valaki Skypot ha igen mennyire használható?Köszönöm -
Badboys
őstag
Hogyan lehet betenni saját háttèrképet,hogy teljesen làtszòdjèk ne csak görgetèssel,olvastam ,480x800 de nem működik
bazi nagy lesz a kép.Très rom van a gèpen ez cserèlhető gyàrira? Van èrtelme? Köszi -
Badboys
őstag
Wifiről netezek otthon töltőre tève.Egyszercsak az akksifigyelő app jelez,hogy 40 fok az akksi ès a kamera mellett jòvalmelegebb a hàtlap mint màsutt aztàn egyszercsak megszünik ès normàl meleg lesz mindenütt ez normàl vagy valami hiba elő jele.Nem szeretnèm,ha a kijelző megsìnylenè ezt a hő ingadozàst
-
Badboys
őstag
Kèrdeznèm,hogy 32 gigàs kàrtyàbòl C hànyast kezel legjobban?
-
Badboys
őstag
Kérdezném,hogy kell e telepíteni valami drivert a gépre mert nem látja telót.4.0.3 van rajta.Lehúzom a függönyt ki írja,hogy külsőtárolóként csatlakoztatva rátapizok és kiad egy oldalt két lehetőséggel Médiaeszköz [MTP], Fényképező [PTP]
nem ugrik föl az ablak a PC én amiben kijelölhetem,hogy mit akarok csinálni,de nincs is a sajátgép meghajtói közt.
Remélem érthetően fogalmaztam háttérképeket akarnék betenni meg saját csengőhangot.Nem akarom a hátlapot leszedni mert eléggé gagyinak tűnik,hogy kibányásszam a memória kártyát.
-
Badboys
őstag
Hétfőn viszem vissza a kijelző miatt.Attól függetlenül kérdezném,hogy alapból tudja a fles tartalmakat lejátszani vagy telepíteni kell a Flas Playert?Cserélném a gyári böngészőt is mert gyagyázik.Az Operát szereti vagy más kell rá? Ja gyári Tré s 2.3.4 van rajta.Érdemes a Tré s ICS re frissíteni?Vagy maradjon a jelenlegi.
-
Badboys
őstag
Elnèzèst,hogy ismètelten fölteszem a kijelzőre vonatkozó kèrdèsem mivel èrdekel a dolog a 3 napos csere miatt. Megdöntöm a kèszülèket enyhe kèkes zöld lesz a kijelző az eredeti szìnhez kèpest ez normàl vagy nem lenne szabad elszineződni?
-
Badboys
őstag
Lenne kèt kèrdèsem a règi tulajdonosokhoz.
1.Amikor oldalra döntöm a kèszülèket kèkes zöld lesz a kijelző ez normàlis?
2. Elindìtom a gyàri böngèszőt fölugrik a qwerty bill.be ìrom a keresendő címet bejön az oldal ès ott marad a billentyűzet ez csak a baloldali bill.kètszeri èrintèsre tűnik el. Valamièrt beragad T s 2.3.4 es szoftver van fönt. Gondolom talàn egy ùjra indìtàs megoldanà,de csak a gyàri àllapotba vissza megoldàst talàlom.Egyszerűbb megoldàs nincs?Gondolok itt arra mint a wm.nèl a soft reset.
Melyik gyàri romot èrdemes föltenni ez helyett ami jobb ettől.Főzöttet nem akarok egyenlőre. -
Badboys
őstag
válasz
pergabb #19494 üzenetére
Attòl,hogy a műanyag vèdöt megcsiszolod vele semmi baja nem lesz.Egy hangyànyit kell csak ès puha anyaggal òvatosan àt dörzsölöd semmi baja nem lesz.Elviszed valahova ezzel szerinted mit csinàlnak hàt amit ajànlottam termèszetesen nem kötelező.Èn biztosan megcsinàlnàm mert nem egyszer csinàltam.
-
Badboys
őstag
Mivel mèg ùj vagyok itt ès sehol nem talàltam utalàst arra,hogy akksi töltèst nem jelzi valami led ès a be èrkező sms t ill.nem fogadott hìvàst?
-
Badboys
őstag
Sziasztok!
Kb.2 órája lettem egy Trés SGS II tulajdonosa.Jelenleg az ismerkedés fázisában vagyok.Lenne pár kérdésem a régi motorosok felé.Jelenleg gyári 2.3.4 szoftver van rajta.Egyenlőre nem szeretnék főzött romokkal próbálkozni.Talán a root ami érdekel.Érdemes e lecseréltetni ICS re a romot?Mennyivel jobb vagy mitől jobb.Energia ügyileg mit produkál az ICS ?A másik ők azt mondták gyárilag van rajta fólia lehetséges ez?Ezen nincs HDMI kimenet?Mert semmi utalást nem találok rá.A GPS milyen rajta javítottak az elődjéhez képest vagy maradt a régi ?Előre is köszönöm igaz biztosan elhangzottak már ezek a kérdések,de őszintén nincs hangulatom ennyi HSZ t átolvasni,apránként megteszem.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Autós topik
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest