Hirdetés
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- One mobilszolgáltatások
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
snooze #38251 üzenetére
Szerintem igen, de nem tuti. Ki kell próbálni.
(#38252) Rotate
Pedig ez valami partíciós illetve tárhely hiba lesz...Ha partíciós az szoftveres, és lehet valahogy vissza lehetne még hozni. De az is lehet hogy a tárhely adta be a kulcsot hardveresen, és akkor fődarab cserés lesz.
-
Snücü
tag
-
Weeman1
veterán
válasz
snooze #26646 üzenetére
Nézd meg a beállításoknál:
Tárhely->Alapértelmezett USB kapcsolódási módnál mi van beállítva.
Nekem Miui van fenn,
de gondolom neked is hasonló helyen lehet ez a beállítás.(#26652) snooze
Biztos van a beállításokban olyan hogy tárhely vagy valami hasonló.
Az usb hibakeresést is kapcsold be. -
zack
nagyúr
válasz
snooze #23464 üzenetére
Kell hozzá a számla is sajnos.
Nekem is ki kell majd kérnem egy másolatot az eladó bolttól, mert így nem állnak velem szóba. Pont most beszéltem velük.
Nem túl korrekt ez így.Mi a pöcsömnek a számla, ha a kezemben a 2 éves magyar garijegy? Emlékszem a régi szép időkre...Nem volt ilyen hogy számlát is kérnek. Vitted a garijegyet, a hibajelenséget javítva lepecsételték, és mindenki ment a dolgára.
-
pestibenji
senior tag
válasz
snooze #23218 üzenetére
Beállítod 10 percre a képernyő időkorlátot és akkor nem fog zavarni
Nekem mindig 10 percen van, nem látom értelmét lejjebb venni, amikor nem akarom, hogy látszódjon a kijelző mindig egyből lezárom, amikor meg sokáig nem nyúlok hozzá, de mennie kell (pl böngészőben video nézés) akkor jól jön, hogy nem száll el a kép percenként -
-
zack
nagyúr
válasz
snooze #23222 üzenetére
Alapból szerintem ez nem fog menni, és tudtommal progi sincs rá.
Amikor elolvasom az adott cikket vagy szöveget, nem várom meg az időkorlátot, mert minek is. Egyből lezárom, és ezzel együtt a kijelző úgyis lekapcsol. Annyival több az egész, hogy 1 gombnyomás.(#23223) pzstm
Olvastam egy tesztben, hogy nem tökéletes a működése. Lehet hogy csak szoftveres, de nem úgy működik ahogy kellene.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- ASUS routerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- EAFC 25
- Autós topik
- Politika
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen filmekkel-zenékkel teszteljünk. -Jó hangzású filmek zenék topikja.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest