- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
zack
nagyúr
Én a helyetekben a következőt tenném. Odinnal a I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1 kombót, majd XEH-ra átállítod a product kódot és ráereszted Kies-re, hogy frissítse ICS-re. Miután megtörtént Rootoljátok LPQ kernellel és így hagyjátok jó ideig, amig nem lesz stabil főzött ICS.
Egyelőre mindegyiknek van hibája, szóval a gyári Kies-es ICS-t javaslom a fent említett megoldással.Varszegig meg csak jót akart. Szépen összejöttetek, mert te Adám-Évától kezdted, ő meg túlgondolta. Inkább legyen ez, mint valaki idejön, elkúrja a telóját, és elkezd fröcsögni miért nem lett figyelmeztetve, és hogy a topik hibája hogy téglásította.
Az meg a másik, hogy a hibát csak az tudja orvosolni aki benne van és nem kezdő. Hiába meri a júzer elkezdeni, ha elb@ssza és után megáll a tudomány.
Szóval Varszegig-et csak a jószándék vezérelte, ezen túl meg rensesen félre is értettétek egymást. -
KKevin
tag
Itt konkrétan az a baj, hogy tudtommal hardcore még nem adott ki kernelt ICS alá, szóval az úgy nem is fog működni. GB alá viszont tényleg az egyik legjobb.
ICS-en egyelőre chainfire kernele ajánlott. Romok közül pedig akkor talán wanam 9.4, néhány dolog módosítva van benne, gyors és stabil, meg nincs benne TW. Van belőle ICS témájú ami kékes, meg eredeti stock témás is. -
Gizmo94
veterán
Az egy baromság, hogy kezdőnek nem való a fözött rom, mert ha előtte mentesz egy cwm nandroidot, akkor bármi hiba jelentkezik, visszaállítod a gyári állapotot és annyi.
Mit veszíthetsz?
Amúgy meg ha valaki kezdő, attól még nem feltétlenül hülye is, szerintem nem egy akkora dolog ez a rompakolászás, hogy különösebb profizmust igényelne.
Mostanában nagyon elterjedt itt a gyári rom meg a kies fanatizmus.A romolás meg már valami misztikus magasságokba emelkedik.
A gyári romok meg általában szarul néznek ki, nem mindenkinek van kedve azt a pronyák felületet nézegetni.
Nyugodtan próbálkozzatok custom romokkal, az egész ICS még úgyis nagyon kezdő stádiumban van, szerintem bugmentes rom még nincs is belőle, beleértve a gyárit is.Tegnap felraktam próbaképpen Turkbey ICS-ét, meglepően stabil volt, tw-t kiszedte belőle , cserébe mindkét másik lauchert belerakta, van hozzá extra lockscreen és egyéb extrák is.
Sajna Jkaymod még nincs, így lebasztam a telefonról és ment vissza a V37 gb.
De érdemes kipróbálni ezt is akár.Romold csak nyugodtan a telót, nincs mit veszíteni, ha előtte mentesz.
Ja, ha valakit érdekel, innen leszedhető
-
KKevin
tag
Az csak nekem szúrt szemet, hogy "Felraktam neki a Bezke féle holo ICS-t a legújabb Speedmod Kernellel"?
Lalll: Talán itt a speedmod kernellel van a baj, nem tudom mit akartál ezzel és egy ICS rommal...
A másik, hogy tényleg a Galaxy S esetében jobbak voltak a főzött romok mint a gyáriak, de az S2 esetében ez már nem annyira igaz. Viszont azért vannak nagyon jó főzött romok, jobbak a gyárinál, de még csak most váltottak ICS-re szóval ne várj csodát. A forráskód is most jött ki, ezután indul be a dolog.
Talán az lenne a legjobb, ha feltennétek most egy gyárit, és kivárnátok. Vagy ha megmondod mit szeretnétek, akkor az alapján tudnánk ajánlani egy jó főzött romot, de még nem tökéleteset. -
ForRedGlory
félisten
Hagyd,,, simán igazad van, aki inkább leugatja a másikat, mert értelmesen nem tud válaszolni, azokkal nem kell vele foglalkozni.
Arról nem is beszélve, hogy a hozzászólásodból kiderült, hogy volt már rom frissítés a telefonon, tehát nem úgy tetted fel a kérdést, hogy "most frissítenék először...". Így viszont kicsit létjogosultságát veszti, ha lefikáznak, mert kezdő vagy. Szóval egy szónak is 100 a vége, tojj rá...
-
zack
nagyúr
De minek írtad le Ádám-Évától?
Ha nem írod le, csak annyit, milyen főzött ROM jelenleg a legstabilabb GS2-re gondolom nem lett volna ekkora fenék kerítve a témának.
Varszegig és a többiek csak segíteni akartak, amire te felhúzod az orrod sértődötten, ahelyett hogy megköszönnéd.
Remélem ők is tanultak ebből, és nem kell feltétlen túlgondolni a kérdést.
Mindenki tudja hogy a ROM-ot saját felelősége cserélgetni, tehát ha valaki téglásítja, és még neki áll feljebb mert ezzel nem volt tisztában, az fortyogjon a levébe, és verje a fejét a falba miért vágott bele lámaként, és miért nem olvasgatott előtte. -
Varszegig
veterán
"ki "kezdő" létére próbálja a magának legelfogadhatóbbat kihozni a telefonjából"
Pont erről van szó. Ez nem SGS, ez SGS II, itt a gyári romok a legjobbak kezdőknek. Ott legalább nem azon kell agyalni, hogy mi, miért nem megy épp, és milyen szar a telefon. SŐt, gyáriból is a GB-vel kezdeném, mert azokban 0 bug van, stabilok stb. Aztán ha már kicsit otthonvan a telefonban, akkor esetleg jöhet a gyári ICS. Amiben még van pár bug, tehát épp ezért nem kezdeném vele. Addigra úgyis jönnek a javított gyári ics-ek. Ha meg nagyon profi, és pl. tud cwm-ezni stb. és fontosabb neki a próbálgatás, mint használni a telefont, akkor romolhattok.
Szerintem ez elég építő jellegű hsz volt, de ha nem tetszik, akkor nyugodtan nézz körül az xda-n, ha ügyes vagy, hamar elveszed a kedvét a telefontól és az androidtól egy életre. -
trobi28
addikt
Pedig igaza van Varszegig-nek.
Ha nem ért hozzá használja úgy ahogy kijött a gyárból,max frissítse ha van rá hivatalosan.
Tudod hány ember jött már hogy olvasta hogy ezt +azt ki lehet hozni a telefonjából?Persze hogy ki ha megcsinálod mert én biztos nem.Aztán ha csak egy beragadással találkozik akkor én vagyok a hülye....na ne.
Arrol nem is beszélve mi van ha téglát csinálsz belőle?
Nem tudom eldönteni hogy bátor vagy vagy csak simán felelőtlen. -
C.Brigante
veterán
mondjuk a kezdő barátom telefonjára zihet, h nem raknék custom romot, mert ha összefossa magát valami, te leszel a hülye, h mit csináltál a drága telefonjával! szvsz, stock rom neki és boldog lesz azzal is!
de marketből miért nem tölt le egy másik launchert ha a tw nem tetszik neki?
miért kell ezért romot cserélni?
-
Varszegig
veterán
Ha a barátod nem igazán ért hozzá, akkor mi a fenéért nem maradtok a gyári GB, vagy ICS vonalon??? Persze van TW, de azt le lehet cserélni, de szerintem egy kezdőnek legyen TW, az out of the box teljesen jó annak aki ismerkedik a rendszerrel. Aztán ha már nagy guru, akkor tegyen fel másik launchert stb. Egy kezdőnek főzött romot tolni????
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest