Hirdetés
Aktív témák
-
zso73
veterán
válasz
Szelley #13921 üzenetére
Mert még nem is néztem a root lehetőséget meg rendesen...... Berágatott a reklám megint, és rákerestem. Meg is találtam.
Valaki próbálta már így korábban ? Mert garit nem szeretnék bukni. 3 év az tuti !! És a visszaállítás is érdekel. Most takarítás van, majd utána..The usual method of rooting Galaxy S2 phones require flashing a new kernel using ODIN or Heimdall, which comes with ClockworkMod Recovery. Well, this method doesn’t install a new kernel with recovery but does root your Galaxy S2 in the safest way possible. There’s absolutely ZERO chance of you bricking your phone with this new method. At the worst, you might end up with having no root because you didn’t install the drivers.
Mehet az Első hozzászólásba !!!
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest