Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
válasz
Rotate #28302 üzenetére
ez így van, nem vagyok biztos benne, h ami ez után fog jönni az jobb lesz! szinte biztos, h nálam maradni fog ez a rom! a gyári böngésző már nem eszik annyit, hál' istennek! 45 perc kijelzővel még nem voltam 89% -on! bitang jó ez a lq5!
(#28303) futor ez viszont érdekes lehet....
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Rotate #28302 üzenetére
CRT offal nekem is nagyon üt ez az LQ5, plusz kicsit fagyasztgattam még a listád alapján -> tökéletes a cucc!
A sense 4 clock-ból te melyiket használod? (Próbáltam többet is, de 5x4-es layoutnál nem fér ki semmilyen launcherben sem - csak ha a statusbart elrejtem...)Más: ha megnézitek az alkalmazások közt a futó folyamatokat, akkor nektek mik vannak ott?
Settings (18MB)
Extended Controls (6MB)
DSMLawmo (4MB)
Software Update (6MB)
MAPServiceSamsung (3MB)
Google Services (10MB)
Maps (8MB)
Google Play Store (9MB)
SecPhone (3MB)
Swype (10MB)
- 267MB used / 560MB freeSzerintetek a megjelölt folyamatok kellenek nekem? Lehetne vele spórolni ~16MB-ot, ami nem oszt nem szoroz nemde?
Aktív témák
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Ha megbízható,bővíthető házat keresel !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest