- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
Gabbana #38718 üzenetére
Ugyan már, ezt Te sem gondolod komolyan ugye? Egy SE K-750-ről van szó, ami akkor 100k fölött volt valamivel, függetlenül. Azóta eltelt már egypár év. Csak azt ne mondja nekem valaki, hogy ennyi idő alatt, azt a telefont soha nem használták. Nem foglalkoznak vele hidd el. A szolgáltatónak sem érdeke lebuktatni a telefon jogosulatlan használóját, hiszen akkor bevételtől esik el. Az más, amikor előfizetésre vett, és az előfizetést nem fizető ügyfél ellen tesz lépéseket. De ebben az esetben egy függetlenül, nem szolgáltatónál vásárolt telefonról van szó. Egyszerűen nem érdeke a dolog, és így nem is foglakozik vele egyetlen szolgáltató sem. Ebben az esetben pedig a rendőrök is tehetetlenek, hiszen ők a szolgáltatón keresztül próbálják megtalálni a készüléket, már amennyire őket is érdekli a dolog. A 3 hónap letelte után már semennyire! Ez az én véleményem, és sajnos tapasztalatom. Kíváncsi lennék, vajon hány lopott telefont találtak meg, és hány került vissza jogos tulajdonosához. Főleg %-os arányban lennék kíváncsi a számokra. Szerintem elég elszomorító statisztikát kapnánk.
Aktív témák
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen autót vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- EA Sports WRC '23
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest