Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
válasz
PedroPascal #327 üzenetére
Es hat ezzel is boldogult, angolul kerdezve, de magyarul felolvasva a szoveg elso felet :D
-
mhydas99
senior tag
válasz
PedroPascal #327 üzenetére
Most miert kotozkodsz? Higgy mar az AI-nak. Ha azt mondja hogy nem azt hasznalod, akkor nem azt hasznalod. Lehet a Temu ertekesiti az elmult 2 ev Samsung S szeriajat csak a Samsungnak nem tunt meg fel
Most kiprobaltam ezt a kerdesed, termeszetesen angolul, hibatlan valaszt adott ra
Szerintem a magyar nyelvet ne eroltesd. Angolul a Google assistant volt a legjobb seged magasan, most a Gemini is szepen halad felfele.
-
mhydas99
senior tag
válasz
PedroPascal #259 üzenetére
Nem is ertem ki az, aki nem szokta rendszeresen szappanos vizzel megmosni a szilikontokot. En pl. 1-2 hetente megcsinalom, aztan mar nyilvan a telefont is megtakaritom alaposan. Az egesz 5 perc...
-
mhydas99
senior tag
Garancia ertelemszeruen csak kulfoldre vonatkozik ilyenkor.
Az elmult 15 evben nem kellett mobilt gariztatnom soha.
Ha a magyar jogszabalyok szerint 2-3 ev gari van az egyebkent agyontesztelt/bejaratott termekeikre es eswtleg evek alatt akksigondom lenne vagy beazas, azt ugysem cserelik gariban.
Akinek viszont fontos, az vasarolja meg a keszulekeket Magyarorszagon, 31%-os horrorafaval, meg Artisjus adoval egyetemben. Az akrualis forint-euro arfolyamingadozasbol adodo tuldragitassal.
Pixel 9 kulfoldon masfel honapja 250 ezer forint volt atszamitva ujonnan. Pixel 8 meg 175 ezer. Pixel 8a karacsony elott 95 ezer volt. Angliaban. Ujonnan.Igen, akcioban nagy ceg altal, nem allandoan.
De nekem mindegy ki hol veszi a telefont, csak ha fontoa az ar, akkor nyilvan mas europai nyugati orszagbol erdemes vasarolni. Pixelt foleg nagy unnepek mornyeken mert akkor akciozzak. A kovetkezo ilyen husvetkor lesz. -
mhydas99
senior tag
Nekem is P20Prom volt fo hasznalatban, most mellektelefon, de imadom.
Jelenleg Samsung S21-et hasznalok es erik a csere. Csak azert irom hogy tudd, a Huawei rendszerehez kepest azert furcsa lesz elsore a OneUI.
Egyebkent egesz megszerettem, jo rendszer de az akksiideje messze sokkal rosszabb az S24/S25-nek, mint anno uj allapotaban a P20 Proe volt. Erre keszulj fel. Azok 1 napos telefonok maximum.
Ha hasznaltad Huaweiben a telefon kikapcsolt allapotabol valo idozitett bekapcsolast, akkor ezt itt felejtsd el, mert Samsung nem tudja.
Ezeken kivul a Huawei terereje korberohogi a Samsungoket.
Nyilvan amiben jobbak a Damuk az a rendszersebesseg, jatek, 5G, 120 Hz kijelzo es kb. ennyi.
Kameraban izles kerdese. Video an egyertelmuen jobb a Samu, fotokbal nekem sokszor meg mkndig jobban tetszik a Huawei.
Csaladban van Samsung S22, annak mar 50 mp kameraja van es hat ahhoz kepest is szebb fotokat lo a Huawei, de csak szerintem, ez izles dolga.
Amugy az arat elnezve az S24-gyel jarsz a legjobban, szerintem az S25 penzkidobas. Nem hinnem hogy 7 evig hasznalnad barmelyiket is tekintve hogy mennyire fejlodik a technologia es AI. A 12 GB ram edeskeves lesz 5 ev mulva az S25-nel is.
Viszont ha a foto szamit mert a rendszertamogatas, akkor szerintem Pixel 9 Prot vegyel, kulfoldrol, ha van kinn ismerosod.
Abban mar van UWB chip ami hasznos lehet a jovoben. Fotoban jobb mint a Samu. Videoban is egesz jo. Es hat a frissiteseket azonnal megkapja, nem igy mint a Samsungok mostanaban. Mire kijon az Android 16, addigra talan megkapjak a regebbi Samsungok az A15-ot...
Teljesitmenyben persze gyengebb a Pixel, de igy is eleg minden hetkoznapi dologra. Ha meg tudsz varni, akkor szerintem a Pixel 10-et vard meg, mert ott erdemi elorelepesek lesznek.
Ha nem tudsz, akkor S24 es Pixel 9 Pro (sima is jo amugy) szerintem.
Es ezek meretben is kisebbek, mint a P20 Pro. -
mhydas99
senior tag
Szerintem a kepek toredeke az, aminel valoban fontos hogy profi legyen, altalaban. Azokat meg lehet utolag szerkeszteni, akar photoshoppal. Megeri. Meg nem art kicsit tanulgatni a beallitasokat es az amator fotozas alapjait, mert kezi beallitasokban egesz jol be lehet allitani a megfelelo minoseget mar egy jo kozepkategorias telonal is.
Ha nagyon jo kepek kellenek gyari beallitasokkal, akkor egy mirrorless kamera kell es pont. Akar hasznaltan is.
Ha meg alapbeallitasokkal egesz jo mobilos kepek, akkor Pixel 9 Pro, Vivo X200 Pro, Honor Magic 7 Pro. Azert van valasztek.
Ha fontos hogy kis meretu legyen akkor Pixel.
Samsung jo fotokat keszit, de messze nem kiemelkedoket. -
mhydas99
senior tag
A jozan esz a 2 eves frissitest mondana, de a piaci helyzetben sosem lesz ilyen. Evente fognak kijonni a telefonok. Amivel a Samsung trukkozni fog, az a frissitesek butitasa/kesleltetese, AI funkciok limitalt ideig valo ingyenes hasznalata az uj modelleken.
Valoszinuleg az S26 lesz nagyobb ugras kamerafronton/akksifronton. Csak sajnos az jo esellyel megint Exynosos lesz.
En mar nem maradok emiatt Samsungon, mert ugy tunik nem fog ak kiadni olyan telefont amiben minden klappolna.
Mar csak a Pixelekben remenykedem, a 10-es szeriaban.
Ott van esely jo procira meg uj akksira.
Kameraban meg mar igy is eros.
De majd meglatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A piac legkompaktabb csúcs-közeli mobilja a Galaxy S25, de kell áldozatot hozni a méretért.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Kés topik
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest