Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 1”-es kameraszenzort mutatott be az OmniVision
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Láttam a te hozzászólásodat, az bizonytalanított el.. én is olyan rendeltem volna, de az utolsó pillanatban elbizonytalanodtam, hogy túl kirívó mégis. Viszont így képen, nagyon jó!
A tavalyi grafit szürke pontosan úgy néz ki élőben mint az oldalon volt..A titánszürke tetszett képen/videókon, viszont élőben brutál csajosnak hatott számomra.. AR-ben vissza néztem és még úgy se tudtam hova tenni ahhoz képest amit élőben láttam.. pedig előttem bontottak ki 3 darabot, tehát nem láthattam "selejtet"..
A feketét most nem tudom hova rakni egyelőre, akkor inkább ki se bontom ha mondjuk unalmas egyszínű az egész bármilyen fényviszonyban.Ez legyen a legnagyobb bajom, mondhatnátok, de igen.. ezt amikor kézben fogtam már nem telefon, hanem ékszer érzésem volt. Mutasson már igazán jól, ha már ennyire beleugrottak a dizájnba.
Szerk.:
cikket nem találom, de ha szembe jön, beküldöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest