- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
Gardaai #3003 üzenetére
A valós fizikai körülményeket nemlehet átírni.
Az összes telefon melegszik a wirles töltéssel ez tény és nem egy kitalált dolog.Az apple amit csinált a mágneses rögzités az is csak pár fokot nyertek ,de nem olyan sokat mint az ember gondolná és ez is csak azért mert 100% pozicióba helyezik a 2 tekercselést.A másik mint írtam az összes telefon felmelegszik pl folyamatos navigáció waze alatt +ugye rájön még a fenti wirles töltés melegedés is.
Az amelyik akkumlátorból folyamatosan nagy áramot veszel ki és még tölteni is akarod közben egyik sem lesz 20-30 fokos. Nem tudom ,hogy ki mit tapasztalt én emlékszek még az s7 edgémre és az s8+ ra is mindegyik melegedet elég komolyan a sima wirles töltésekkel és elég durván degradálodtak az akkumlátorok is 1 év alatti ciklusban.
Ezen felül pedig kigoogléztam az előbb,hogy a sima wirles töltéssel jelenleg az apple 15 pro max is 38,9 fokos szóval komolyan nem értem melyik telefonra gondolsz ami nem melegszik fel neked és minden igényedet ugymond kielégit. Mert a jelenlegi állás szerint ilyen telefon nincs a piacon egyetlen egy gyártótól sem ha van akkor mutas egyet amelyik mindet tudja amiről fent volt és 30 fok alatt marad egy órás tesztben..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest