Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
Gardaai #3003 üzenetére
A valós fizikai körülményeket nemlehet átírni.
Az összes telefon melegszik a wirles töltéssel ez tény és nem egy kitalált dolog.Az apple amit csinált a mágneses rögzités az is csak pár fokot nyertek ,de nem olyan sokat mint az ember gondolná és ez is csak azért mert 100% pozicióba helyezik a 2 tekercselést.A másik mint írtam az összes telefon felmelegszik pl folyamatos navigáció waze alatt +ugye rájön még a fenti wirles töltés melegedés is.
Az amelyik akkumlátorból folyamatosan nagy áramot veszel ki és még tölteni is akarod közben egyik sem lesz 20-30 fokos. Nem tudom ,hogy ki mit tapasztalt én emlékszek még az s7 edgémre és az s8+ ra is mindegyik melegedet elég komolyan a sima wirles töltésekkel és elég durván degradálodtak az akkumlátorok is 1 év alatti ciklusban.
Ezen felül pedig kigoogléztam az előbb,hogy a sima wirles töltéssel jelenleg az apple 15 pro max is 38,9 fokos szóval komolyan nem értem melyik telefonra gondolsz ami nem melegszik fel neked és minden igényedet ugymond kielégit. Mert a jelenlegi állás szerint ilyen telefon nincs a piacon egyetlen egy gyártótól sem ha van akkor mutas egyet amelyik mindet tudja amiről fent volt és 30 fok alatt marad egy órás tesztben..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Építő/felújító topik
- Corel Draw topic
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Ingatlanos topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest