- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joccmocc #17265 üzenetére
Köszi az infókat!
Majd ha beszélünk akkor kipróbáljuk amit írtál.
Nála ilyen volt mindig, és mindig fülessel beszél, megjelenés első napja óta megvan neki a telefon - OTT (a rothadó nyugaton) 100€ fizetett a szolgáltatójának ezért a készülékért (most, hogy OTT éhenfagyott mindenki), pár éve még ingyen kapta az aktuális csúcskészüléket -
válasz
joccmocc #17255 üzenetére
Köszi! Ezt még fel kell dolgoznom
Nem tudom, hogy ablakos e a tokja, egy éve találkoztunk utoljára amikor kint voltam nála Bécsben és nem emlékszem mit láttam.
Azt tudom, hogy bluetooth-os fülessel szokott beszélni, viszont tegnap kísérletezgetett, és ha nyitva volt a tok, és egy papírlappal takarta le az érzékelőket akkor is előjött a jelenség. -
Sziasztok!
Van egy haverom, akinek S23U van, szoktunk hosszan beszélgetni viberen.
Van a készüléken gyári flipes tok, és ha a tokot becsukja vagy lekapcsolja a kijelzőt, pár másodperccel később én már nem hallom őt, ő hall engem, vagyis csak úgy tudunk beszélni, hogy a készülék közelség érzékelőjét nem szabad letakarnia, és világítani kell a képernyőnek. Azt mondja nem talál ezzel kapcsolatos beállítást - ami nekem hihetetlen.Szeretném kérdezni, hogy aki közületek használ vibert, mit kellene beállítania?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest