- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Én arról váltottam. Amikor a hivatalos bemutató másnapján elhoztam a boltból a telefont, nem is annyira izgatott fel, mert baromi jó telefonnak éreztem a Note10+-t. Persze volt néhány apróbb bajom vele (pl a 120hz képfrissítés hiánya, a pl FHD 60fps videózáskor meglévő megdöccenés és be be laggolás, stb), de úgy voltam vele, hogy ezekkel együtt lehet élni (bár nekem az elejétől fogva ezeket csinálta, és egy akkori csúcskészülékhez képest néha felment a pumpa ezek miatt, de évek alatt megszoktam) 3-4 órán keresztül ki sem bontottam a S23U-t, valahogy nem izgatott annyira a N10+ mellett. Majd amikor este felé elcsendesedett körülöttem mindenki, kibontottam. B@szki de jól néz ki. Még az este folyamán átköltöztem bele, nyomkodtam egy keveset, majd elmentem aludni. Viszont másnap elkezdtem babrálni, használni. 1-2 nap után mondtam én is azt, hogy most már érzem ás látom a különbséget. Az, hogy megéri e ezen az áron, abba nem megyek bele, mert mindenki tudja mennyit keres, mire van szüksége, mire költ, stb.
Viszont ha most vissza kéne állnom a N10+-ra... Na az ezek után megviselne...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- PR-Telecom
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PayPal
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest