- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
gippazoid #6304 üzenetére
Nekem is van olyan, valóban elég nehéz feltenni meg levenni. Leesett a járólapra a fotel karfájáról kb 40? cm lehetett, és a sarka berepedt. De a telefon túlélte karc nélkül. Nem használom, első hónapban volt csak rajta, azóta Spigen kitámasztós átlátszó. Annak rugalmas az oldala.
-
kkdesign
senior tag
válasz
gippazoid #6142 üzenetére
Amit linkeltél Spigen az is mindenhol kiemeli, nem csak a sarkokon.
#6149-ben amit linkeltek, a liquid air, az viszi nálam a prímet. kamerák fölé lóg, kijelzőt körbeöleli minden szélen és sarkon. Annyi, hogy az átlátszó az jobban csúszik, meg tükörsima. Ezért hiába van mind2 nekem, átlátszó és fekete liquid air, a fogása miatt mindig visszatérek a liquid airhoz. Akinek izzadósabb a keze annak mindenképp ez ami jobban ajánlott a crystal clear átlátszó ellenében -
mrThomi
addikt
válasz
gippazoid #5528 üzenetére
Én föltettem egyet már, olyan buborékos és csíkos volt hogy csak na. Fél nap alatt eltünt minden és szépen rászívta magát a kijelzőre. Ami jobban zavart az az hogy kivételkor olyan poros a fólia gyárilag hogy hiába törlöd le elötte a kijelzőt, felrakáskor felviszed rá. Érdemes kicsit átfújni mielött neki kezd az egésznek az ember
-
válasz
S22U és most S23U esetén is a gyárit használtam.
Mindkét esetben az első kuka volt, de a második tökéletesen felment.
Nincs vele baj és a felhelyezés is viszonylag felhasználóbarát.Az S23U fólia esetén azt tapasztaltam, hogy középen az elválasztásnál két csík látszik néhány napig. Zavaró lehet, de idővel eltűnik.
-
thomas92
aktív tag
válasz
Ez is olyan téma, mint minden. Van, aki szidja és van, aki nem.
Nekem az S22-n és most az S23U-n is gyári fólia van, teljesen jól fel tudtam tenni elsőre és nem jött fel. Szerintem kellemes a tapintása, nyilván csak a karcok ellen véd. Ujjlenyomattal működik, bár az fólia nélkül a legjobb. -
Gardaai
senior tag
válasz
gippazoid #4219 üzenetére
Sok sok éve nem tud számomra normálisan éles fotót csinálni. Mióta bejött talán az S20U vagy S21U telefonba a Fókuszjavító, azóta azzal tudok érdemleges fotókat csinálni például nyugta/számlákról. De annak meg nem olyan a minősége. Ezzel együtt kell élni sajnos.
Családban aki Samsungra váltott (S22+) 1 hét alatt vissza vitte azt hitte rossz a kamera. Ez a többi gyártónál nincs ennyire durván jelen, szóval azt mondanám, hogy szoftver. -
MrCsiT
addikt
válasz
gippazoid #4127 üzenetére
LCD: ahogy tudom, marginálisan előforduló hiba, pl. nálam nincsen szerintem;
Wifi: full stabil, kivéve, ha a 160 Hz engedélyezett az Asus routeren, de ezzel a 160 Hz-el 5-6 eltérő mobil/tablet is le-lecsatlakozott, így inkább az Asus hibája, mint a Samué (lehet, azóta ezt javította az Asus, mióta vagy fél éve próbáltam, többek közt egy Fold 3-al);
- BT: nekem közel lehet az órám, mert szakadozást csak akkor tapasztaltam, amikor kimentem az adott épületből xD;
képernyő homály: na ez nekem homály, miről lehet szó? ;
- DEX: nem érint, nem használom.Amiért mellette szavaznék, az a többi plusz, amit szintén itt a topicban olvashattál, kiemelve az üzemidővel és a készenléti merülés alacsony értékével kapcsolatban leírtakat.
Maci: adj egy esélyt a WhiteStone-nak, mit veszíthetsz?
Én a 2 napja felrakottal elégedett vagyok: szép is, alig téveszt ujjlenyomatot, és jobban véd mint egy sima fólia. (Arról, hogy meddig bírta, majd "később" írok, ha az eljön, hogy cserélnem kell.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest