- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz this is life #17022 üzenetére
Ezt nem néztem, viszont nem megy az app. Ugyanakkor a sima Vanced most jó volt, a hétvégén próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz Ferenczi Áko #17017 üzenetére
Nem húzkodom a jobb felső sarkát, bárhol húzol a felső szélen, lejön. Egyébként most nézem, hogy ha illetéktelen kapcsolna ki valamit ott, akkor a lényegesebb dolgok, amik a készülék megtalálásához kellhetnek, nem kapcsolhatók ki PIN/ujjlenyomat stb. nélkül. Az sem tűnt fel, hogy kikapcsolni sem lehet azonosítás nélkül. Amikor legutóbb néztem (korábbi készüléken), azon problémázott mindenki, hogy simán kikapcsolja, aki lenyúlta.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Ferenczi Áko #17009 üzenetére
A kijelző felső szélétől le lehet, tehát nem úgy, mint feloldva bárhol a főképernyőn való lehúzáskor, hogy ha az a funkció be van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Be lehet-e állítani, hogy a gyorspanelt ne lehessen lehúzni lezárt állapotban? Köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz Rigormortiis #16969 üzenetére
Tokjaim voltak a Baseus-tól, most egy USB-C kábelt vettem, nagyon frankó, az ára is jó. Kíváncsi leszek mennyi ideig húzza majd!
-
tylerddd
veterán
Én elég sok eszközön, pl. tévén is nézem a Youtube-ot, 10-ből 7 videót. Ez nem megy (ment) a Revanced-del, cast funkció sincs benne. Innentől így bukta. A Vanced tudta anno, még évekkel ezelőtt, de ott is kilőtték egy idő után. Akkor fizettem elő.
-
tylerddd
veterán
válasz mgTerminator #16783 üzenetére
Szerintem érthető a probléma. Akinek nem, az a megoldást se fogja tudni.
-
tylerddd
veterán
válasz mgTerminator #16780 üzenetére
Nem tudok felrakni, csomó ember van rajta. Képzeljetek el egy géptermet, tele monitorokkal. A terem hátsó részéből lefotózom az "összejövetelt" és totál fehér az összes monitor kijelzője a képen, nem látni, hogy mi megy a gépen, néhányon esetleg, ha belenagyítok a képbe.
De akkor egy másik: Két ablak között, falra akasztott terembeosztás fotózásába totál bezavar az ablakokon beérkező fény és sötét lesz a teremrend, amit fotóznék. Ezt a Note 9 szintén megoldotta automatán.
-
tylerddd
veterán
Folyamatosan azt tapasztalom a készülék esetében, hogy fotózáskor a szemből érkező fényekkel, fényes felületekkel nem tud mit kezdeni a telefon automata módban. Pl. tömegfotó PC-nél ülő emberekről, hátulról és totál fényes az összes monitor, a fehér kerámiatáblára kivetített projektoros anyag szintén kivehetetlen. Ugyanezt a Note 9 a mai napig hibátlanul megoldja. Ugyanebben a környezetben, ugyanerre (is) használtam 5 évig.
Érdemes lenne valami beállítást megnézni?
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz mgTerminator #16738 üzenetére
Most írhatnék én is mindenfélét, de annyira nem érdekel. Majd szólok, ha zavart érzek az erőben a 8GB ram miatt.
@Plazmacucci Most akkor trollkodott vagy méregetett?!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Plazmacucci #16731 üzenetére
Vagy lehet, hogy tudtam, hogy trollkodik és rátrollkodtam.
-
tylerddd
veterán
válasz mgTerminator #16721 üzenetére
(és most megveregetik a vállukat azok akiknek nem volt pénzük a 12Gb verziót megvenni hogy milyen ügyesek voltak )
Ezzel a kommentel csak megerősítetted, hogy igazából farokméregetésről szól a RAM-kérdésCsak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz Muerte68 #16663 üzenetére
Ne gondold túl! Én pl. egyik AI-t sem használom. Korábban írták, hogy el tud tüntetni dolgokat. Mivel a tárgyeltávolítót szoktam használni, így gondolom ránézek, hogy az AI mit tud, hátha jobb. De ugye ez nem pont ugyanaz, mint a tárgyeltávolító. Ahová egyébként sziklát tett az AI, a tárgyeltávolítónak fűvel kellett volna kiegészítenie a képet, de elég érdekes lett az is.
-
tylerddd
veterán
válasz Plazmacucci #16657 üzenetére
Nálam egy malac helyére tett egy sziklát
-
tylerddd
veterán
Srácok! Próbálgatom az AI-t képeknél. Amikor ennek segítségével kijelölök egy dolgot a képen, majd radírral törlöm, az OK. De miért tesz valami mást a helyére?! Írtátok itt, hogy a tárgyeltávolítóval is meg ezzel is lehet törölni dolgokat. De akkor mégsem vagy nem jól értettem vagy nem jól csinálom.
-
tylerddd
veterán
Ti videófelvételnél a HEVC vagy a H.264 formátumot használjátok? Előbbit nem minden lejátszó preferálja még PC-n se, utóbbinál viszont nincs HDR, ami viszont egy mutatós feature.
-
tylerddd
veterán
válasz Ferenczi Áko #16532 üzenetére
Igazából nálam az akkuidőt már az egyel ezelőtti frissítés túrta el, 6.1-en pedig számomra az AoD jelent problémát. Ezektől eltekintve teljesen rendben van minden.
-
tylerddd
veterán
válasz szkutyi #16501 üzenetére
Nekem a márciusi elk**ta, de az ezt követő 6.1 nem rakta helyre. Nem értem mi a francért van ez. Ugyanígy volt az előző készülékem, a Note 9 esetén is és fa** kivan, hogy a fizikálisan jó állapotú akku ellenére lerontja az akkuidőt egy frissítés. Most akkor tényleg ne tegyem fel, ha jön valami?
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz MrBazsi #16464 üzenetére
A bal alsó sarkában lévő jelzésre nyomj!
Egyébként ez megint ilyen feles megoldás lett, hiába frissült. Az óra méretét pl. nem lehet állítani, nekem az jól fel volt húzva korábban méretre, óra/perc egymás alatt. Ezen kívül továbbra is túlságosan a kijelző felső részébe van pozícionálva és nem lehet mozgatni sem.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nálatok FB és Messenger esetében vannak értesítéskategóriák az alkalmazásokban? Tehát egy rakat opció, amihez külön-külön lehet hangot/rezgést stb. rendelni. Mutter A34-én ott vannak, nálam viszont semmi S23U-n. Köszi!
-
tylerddd
veterán
A videókat én a Galériából szoktam nézni. A Gallery Labs-et használva nálam a Filmstrip in viewer ki van kapcsolva, a Video player mode pedig Legacy seekbar-ra van állítva. Így a klasszikus nézet szerint egy hagyományos csúszkán lehet tekerni a videóba. Vagyis most ha belehúzok, akkor kiugrik a videó elejére. Használja esetleg valaki így? Nála is így van? Korábban szerintem működött.
-
tylerddd
veterán
válasz mgTerminator #16362 üzenetére
Nem lehet, hogy hardveres hiba?
-
tylerddd
veterán
válasz mgTerminator #16345 üzenetére
Azzal soha nem volt bajom, Goigle Maps és Sygic esetében használom, működik.
-
tylerddd
veterán
válasz mgTerminator #16338 üzenetére
Nálam az előző frissítés húzta vissza az akkuidőt. Ezzel rosszabb nem lett.
-
tylerddd
veterán
Használok egy Battery widgetet, amit ez az új rendszer állandóan leállít. Hiába állítom az alkalmazást nem korlátozottra és a soha el nem alvó alkalmazások közül is kiszedte a rendszer. Hátha frissül majd az applikáció, mert így kuka.
Egyébként szerintetek a gyári akku widgetet miért nem lehet úgy méretezni, hogy csak akkora legyen, ahány eszközt hozzáadsz? Tehát ki lehet kapcsolni, ami nekem nincs, de az üres slotok ott vannak
-
tylerddd
veterán
válasz piocasember #16278 üzenetére
Ez nem az AoD. Viszont mi az a "A szerkesztéshez tartsa nyomva"?! Mit, hol?!
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz piocasember #16241 üzenetére
Most raktam fel és én is ezt keresem. Ugye itt alapból volt egy zárolt meg egy AoD képernyő kicsiben, amire ha rányomtál, lehetett szerkeszteni. Most a zároltat úgy tudtam megcsinálni, hogy hátteret állítottam be zároltnak és ott lehet az óra méretét is állítani többek között. Próbálkoztam a LockStar-ban, de nem érvényesül a beállítás.
Ami még furcsa elsőre, hogy a hangalapú gépelés mikrofonja lekerült az Samsung bill. eszköztárából a bal alsó sarokba. Egyébként nálam sok változás nincs.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Olyanok tapasztalataira lennék kíváncsi, akik Samsung telefont, akár az S23U-t, többféle BT fülhallgatóval használtak már. Milyen előnye lenne, ha Samsung fülhallgatót vennék más gyártóval szemben? Tehát van olyan feature ezekben, ami csak azonos márka esetén fog működni? Köszi!
-
tylerddd
veterán
Az ipitaka.com-ról rendelt termékekre vámot kell-e fizetni? Talán rendelt már onnan valaki. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Plazmacucci #15721 üzenetére
El kell adni, ha egy számodra ennyire fontos funkció nem kielégítő minőségű.
-
tylerddd
veterán
válasz Plazmacucci #15719 üzenetére
Beláttuk, elhisszük. Az a gáz inkább, hogy amióta itt vagyok tulajként, tavaly július óta, havonta előjön ez és 20-30 hozzászóláson keresztül megint erről szól itt minden. Ennél még a milyen üveget/tokot témának is több értelme van.
-
tylerddd
veterán
Én elégedett vagyok az üzemidőmmel, néha rákukkantok az AccuBattery-re. Vagyis rákukkantanék, de nekem valamiért nem méri a ciklusokat egy ideje. Írja, hogy merítsem 15% alá, aztán mégis egy január eleji időpontot ír utolsó teljes feltöltésnek.
-
tylerddd
veterán
Lehet hülyeség (mert nem igazán használtam még ezeket, de most belőttem egy helyzetalapút), de van-e valami hatása az üzemmódoknak/rutinoknak az üzemidőre? Köszönöm a tapasztalatok megosztását!
-
tylerddd
veterán
válasz habolcs #15483 üzenetére
Mit csinálok rosszul?
Dupla hozzászólást és képek beszúrása.
@donnie.d Az ikonok mérete a rácselrendezés módosításával változtatható Beállítások/kezdőképernyő alatt. GoodLock-ban is tuti lehet vagy másik launcher.
Töltésnél igen, kell az USB-C-s töltő, azzal tudod kimaxolni ilyen téren a képességeit, 45W+5A-es kábel. Tehát a kábel sem mindegy. A dobozban 3A-s van.
Nem értem mid van és mit akarsz csinálni. Adatot átvinni vagy zenét hallgatni?! Adatátvitelhez a hozzá kapott kábel jó. Ha a gépen nincs usb-c, akkor egy usb-a <> usb-c kábel kell, filléres tétel, de lehet van is otthon. A fülhallgatót nem értem hogy jön ide.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz donnie.d #15355 üzenetére
De csak ha 12GB-os verziót vettél, a 8-as sz*r!
@petymeg Igen, olyannyira, hogy az S23U-t még csak véletlenül sem kötöm rá. Én Note 9-en gyakorlatilag akku gyengülést tapasztaltam az AA használata után. Ha kell, egy régebbi készüléket teszek rá, aminek mind1 és megy rajta a Sygic.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Plazmacucci #15330 üzenetére
Nem értem miért érzik magukat szarul a 12-es tulajok a 8-as verzióval rendelkezők helyett. Ha majd kevésnek érzi valaki, akkor eladja, vesz másikat/mást. Nekem inkább farokméregetésnek tűnik. Szóval igen, a 12-es tulajoknak fa**ább telefonja van. Nyertek!
-
tylerddd
veterán
válasz mgTerminator #15305 üzenetére
Nekem 8GB-os van, de nem érdekel ez a téma. Unalmas. Felesleges.
-
tylerddd
veterán
Én 0,5-re leveszem, ahol tudom az animációt és elviselhető a működése. Telefonokon bevált, de pl. próbáltam Android TV-n, ott valahogy nem volt az igazi, marad 1x-es sebességen.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz csubííí #14763 üzenetére
Szerintem is kár levenni a felbontást és a képfrissítést, ha már tudja. Főleg úgy, hogy ha hozzászokik a szeme az embernek a nagyobb felbontáshoz, látszik is a különbség, 60Hz-re visszakapcsolva pedig egyenesen borzalmas. Nagyon sok készülékhez képest ez az egyik, ami az ultraságát adja. De tényleg mindenki úgy használja, ahogy akarja.
-
tylerddd
veterán
No, egy érdekes bug. A napokban szerintem frissült a Galéria, de mától "elérhető" a hiba. A következőt tapasztalom: készítek egy képernyőképet; megnyitom a Galériát (a legfelső kép ugye az imént lőtt képernyőkép); hosszan rányomok és ekkor ott megduplázódik a kép, kijelöli őket és kijelöli az utána lévő 4db képet is. Ez így WTF?! Ha kinagyítom a képet, akkor csak 1db van belőle. Ráadásul ezt nem minden alkalommal játssza el, csak random. Teló újraindítás és Galéria adatainak törlése megvolt. Most még a szerviz menüből megpróbálom az appok helyrerakását (az utolsó menüpont).
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Dr.FantastiK #14546 üzenetére
Nálam: tavaly júliusi vásárlás, szuper üzemidő 13-mal. Majd két frissítés eléggé megnyirbálta, a 14 hozta vissza az életbe. Azóta mindent feltettem, ami jött, nem lett rosszabb az üzemidő. Telekomos szoftver.
-
tylerddd
veterán
válasz Pythoncobra #14513 üzenetére
Egyébként is én döntöm el, hogy nekem jó-e. Nyilván egy unboxing és objektív teszt általánosságban a készülékről segíthet a döntésben vásárlásnál. De utána a személyes tapasztalat lesz a döntő. Egy ilyen "hányadik helyen áll" dolog szerintem annak számít, aki valamilyen szinten villantani akar a készülékkel, hogy neki a "legjobb" van.
Egy csomóan felhozzák az iPhone mellett az ökoszisztémát, miközben van egy telefonjuk, ami egymagában nem lesz ökoszisztéma De jó marketing duma és sok Youtuber is ezt hozza fel...akiknek nyilván Mac, iPad, Watch stb. minden van.
-
tylerddd
veterán
Egyébként a pixel eltolás akkor ezek szerint nem megy vagy ... ?! FB-os S23 csoportban képet is mellékeltek, amin elvileg az látszik az óránál, hogy megy.
-
tylerddd
veterán
Ez a pixel shifting mióta létezik?
-
tylerddd
veterán
Üdv! A készülékhez kapott kábellel és a gyári 45W-os töltővel gyorstöltésnél néhány napja ca. 10 perccel többet ír a 100% eléréséig, mint korábban. Ma reggel kicsit hülyén állt a kábel, már töltött egy ideje, és fordítottam egyet a készüléken, hogy "egyenesbe jöjjön" a vezeték és jelzett a teló, hogy megkezdődött a töltés. Valószínűleg kezdi magát megadni a kábel, korábban legalábbis ekkor volt hasonló. A kérdés inkább általánosságban értendő: okozhat-e problémát, ha úgymond ilyen kábellel töltök telefont? Pedig nagyon figyeltem rá, de úgy néz ki fél évet bírt a zsineg. A 45W-os töltőt az 5A-es kábeles kombóval vettem, de azt elraktam. Legfeljebb munkába állítom. Az egy jóval vastagabb konstrukció, nem tudom mennyire strapabíró.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Kamarásss #14266 üzenetére
Nem tudom mi ez, de egy FB csoportban láttam már emiatt eladásra kínált készüléket.
Egyébként meg el kellene engedni ezt, az önigazolást, hogy miért marad valaki a 23-on vagy miért veszi meg a 24-et. Elvileg felnőtt emberek vannak itt, mindenki döntsön belátása szerint.
-
tylerddd
veterán
válasz ToomyC #14178 üzenetére
Nekem utolsó igazán "odavagyokegytelefonért" érzésem az iPhone 4S-nél volt a sok fo*adék gagyi android meg WP7 után. Köröket vert akkor mindenre. Utána i5s és i6s korrekt iparosmunkák voltak, azt kaptam, amit vártam. i6s-nél mondjuk nagyobb volt a varázs. A Note 9 jött utána, ott inkább meglepődtem, hogy mennyire jó és milyen könnyen átszoktam, nagyon szerettem. Most az S23U tetszik, szeretem, de nem vagyok hasra esve tőle. Nagyon jó, de az odavagyok elmaradt, az S24U annyira se hoz lázba, hogy meg akarjam nézni. Ez egy megbízható teló, tud sok fa**aságot. Jelenleg nincs olyan mobil, ami must have érzést tudna bennem kelteni. Igaz, nemrég betöltöttem a 40-et, lehet öregszem.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Én egyedül a tárhely miatt érzem magam "korlátozva". Fel van rakva minden app, ami kell és van 140GB szabad helyem, ugyanakkor néhány gigányi adatot felhőznöm kellett. Az 512-es jobb választás lett volna, de túl nagy volt a felára, amikor a szolgáltató beakciózta a készüléket. Nyilván emiatt nem fogok váltani, de ha még 1x tavaly július lenne...
-
tylerddd
veterán
Mobilarénás teszt mikor várható az S24U-ról?!
-
tylerddd
veterán
válasz Leonardo91 #13961 üzenetére
Nekem egy Dbrand 3 évig volt fent Note 9-en, lekerülni is csak azért került le, mert meguntam.
-
tylerddd
veterán
Skicceljél vagy írjál már nekem érdemleges adatot oda a szélére! A kijelző érdemlegesen használható része kb. egyáltalán nem kerekedik úgy le, mint korábbi generációknál. Ami lekerekedik az kb. már nem is a kijelző része, hanem az "előlapé".
-
tylerddd
veterán
válasz Gardaai #13915 üzenetére
Egymás utáni szériákra váltani minden csak nem ésszerű, főleg a felsorolt dolgok miatt, mert nem innováció, ami történt és még igények kielégítésének se mondanám. A szokásos technikai fejlődés velejárója, minimális upgrade. Nem keverek semmit, ne adj semmit a számba, amit nem mondtam, köszi.
Nem az S23 hajlított kijelzőre gondoltam, ismét megköszönném, ha nem adnál semmit a számba, amit nem mondtam.
Cerka: áruld már el mit nem kényelmes babrálni a széleken? Mit kell ott babrálni? Évekkel ezelőtt a Note készülékeken, na ott volt, hogy gondot okozott. Ez a lekerekítés semmi ahhoz képest.
Én is várom az S24 topikot, de nem azért, amiért te!
@Energie X: Azért azt tisztázzuk, hogy ez nem azért történt, mert akkora a fejlődés.
-
tylerddd
veterán
válasz Gardaai #13891 üzenetére
Amiket felsoroltál nagy nulla innováció szinten, pont semmi értelme ezekért váltani. Ha ennyire érdekelnek a kütyük, akkor pl. egy hajlítható kijelzős modellben látnék fantáziát. Én ha veszek egy újabb, bármilyen eszközt, akkor érezhető fejlődést szeretnék tapasztalni, ami csupán abból, hogy a legújabb, nincs meg.
-
tylerddd
veterán
válasz milkabrams #13817 üzenetére
Ez már legyen az S24U és későbbi tulajok gondja!
-
-
tylerddd
veterán
OFF: A Samsungtól vásárolt telefonok mellé szoktak adni ugyebár ajándék cuccokat például előrendelés esetén (füles, gimbal stb.). Ezeknek a garanciája hogyan intézhető? Valami jótállási jegyet gondolom adnak hozzá!?
-
tylerddd
veterán
Szerintem egy felnőtt ember el tudja dönteni, hogy neki mi kell. Nem kell bizonygatni senkinek, nem szükséges önigazolni. Főleg nem egy olyan topikban, ami nem erről szól.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Dika22 #13575 üzenetére
A gyári kamera app-ben, szerintem. Amikor körbefogja a kártyát egy sárga kerettel, megjelenik egy T-betű a jobb alsó sarokban, azzal kell lefotózni. Az utána lévő felületen a szkennelést választani, igazítani a kereteken és lehet menteni.
Vagy amit klaya86 ír, az is jó ötlet!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Gardaai #13515 üzenetére
Itt megint csak azt tudom felhozni, ami néhány FB-os Galaxy csoportban megy. Emberek odáig nem jutnak el, hogy miként lehet pl. felhasználónként csengőhangot beállítani. Tehát olyan alap kérdésekkel jönnek, hogy sajnálom a készüléküket, ami valószínűleg visít, ha már mennek felé. De a pénze meg van rá, veszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.