- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
TODI1111 #17395 üzenetére
Én pl úgy vagyok az üzemidővel, hogy engem abszolút nem érdekel, hogy napokig bírja egy telefon. Nekem az a fontos, hogy mondjuk 16-18 órát bírja telefon, akár masszív használat mellett is, töltés nélkül. Ez olyan 7-8 óra képernyő idő mondjuk. Aztán, ahogy írtad, este tölthet felőlem fél éjszaka is.
-
kirkri
addikt
válasz
TODI1111 #17386 üzenetére
Köszi a képeket, ez megerősített, hogy jól csináltam.
Viszont azért nem járok sikerrel, mert a harmadik lépésnél nekem bármilyen appot választok ki, az "Értesítések a zárolt képernyőn" az utolsó menüpont, alatta már nincs semmi, nem úgy mint neked.Szerk: Sikerrel jártam, a beállításoknál az értesítéseken belül volt egy olyan, hogy speciális beállítások és azon belül "Az egyes alk.ok értesítési kategóriájának kezelése" Azt kellett bekapcsolni és így már nekem is megjelent a plusz menüpont az info gombnál.
Köszi mindkettőtöknek! -
-
-
-
-
tms+
aktív tag
válasz
TODI1111 #16699 üzenetére
akkor rosszul fogalmazok és nem tudom most másképp írni, de ezt csinálja a tárgyeltávolító, de az AI meg szerintem nem egy az egyben ezt a célt szolgálja: ha a kép szerves része egy tárgy, akkor az AI azt érzékeli és igyekszik egy ahhoz hasonlóval helyettesíteni, míg a tárgyeltávolító megpróbálja tényleg leszedni a képről
persze, lehet, hogy nem ez a szándék eredetileg, de én úgy gondolom, hogy nem egy az egyben ugyanaz a célja a kettőnek. mindegy igazából, a lényeg, hogy én már tudtam használni egész jó hatásfokkal, nyilván van még tere a fejlődésnek
-
szkutyi
addikt
válasz
TODI1111 #16678 üzenetére
Nézd csak: [link]
Minden hasznos info benne van az is hogy milyen telefon..
Lépj be az: alkalmazások: ott one ui-kezdőképernyő és alul hogy alkalmazás adatai az aruházban..majd kiadja ezt: [kép]
Aztán jössz hOgy milyen készülék..leírtam.aztan jössz hogy milyen alkalmazás..közben már 3x leírtam hogy a one ui-kezdőképernyő....
Na mind1. A lényegen nem valtoztat hogy össze vannak akadva az animációk, és ez rontja a folytonosságot, a gyorsaságot. -
-
-
Lajmund
őstag
válasz
TODI1111 #16556 üzenetére
Én azt értem hogy hova kell jelölni a mentést csak azt nem ha szinkronizálom akkor miért nem másolja àt a számokat.
Szeretem ha fizikailag is megvan ezért mentem simre de másolni nem lehet csak export import van. Ilyen baromsàgot. Régebben lehetett szinkronizàlni a simet a google fiokkal most nem talàlom ezt a lehetőséget. Csak szinkronizálni lehet de hogy mit az nem tudom.. Ezt is valamelyik nagyszerű frissités eltüntette?
-
-
tms+
aktív tag
válasz
TODI1111 #16531 üzenetére
Szerintem is erről lehet szó, hogy egyszerűbbé akarják tenni az átlag számára, amivel alapvetően egyetértek, mert tényleg összetett és végtelen opciókat adott a usernek már az alap rendszer is. Nekem teljesen jó így a GoodLock-kal is. Csak a kövi verziófrissítésnél ne kelljen hosszú hetekig várni, amíg hozzáigazítják a rendszerhez.
-
Erdész85
csendes tag
válasz
TODI1111 #16376 üzenetére
Szerencséd van akkor. Szombat reggel próbáltam visszaállítani, de nem sikerült. Kora délután a beszélgetési előzmények is eltűntek. Majd minden 1 órával régebbi üzenet elkezdett eltűnni. Töröltem az alkalmazást és újra telepítettem és hirtelen megjelent minden előzmény, de nem töltődtek be a videók, linkelt dolgok. Kikapcsoltam a végponti titkosítást és a be nem töltött dolgok betöltődtek. Használhatónak tűnt a messenger, az első beérkező üzenetig, mert ekkor dupla értesítést kaptam. Először a messenger, majd a chat fejek küldött értesítést. Egy alkalmazás mégis külön életet él a chat fejek, aminek annyi lenne a feladata, hogy a kijelzőn megjelenítse az aktuális beszélgetés lebegő jelvényét.
Szüleimnél tegnap jelent meg a képek küldésével, fogadásával kapcsolatos probléma, de náluk maradt a rácsos elrendezés cserébe minden képet egyesével lehet megnyitni. Nem volt elérhető náluk a képek közti lapozás. Régebbi messenger verziót használnak, de nekik is be kellett állítani a 6 számú pin kódos végponti titkosítást. Kikapcsolás után nekik is részben helyrejött. -
-
arcitec
addikt
válasz
TODI1111 #16449 üzenetére
A google féle van beállítva. Na de akkor ez ÖRÖK életre +1 nap?
Nem lehet cserélni? Hogy kell lecserélni?Melyiket javasolt használni?
Ahogy nézem ezt eléggé komplikált elállítani, mert nem nagyon akarja hagyni magát a Google. Na ez azért éléggé utálatos. Nem is értem miért van kettő.
Vagy legalább működne normáslisan. -
válasz
TODI1111 #16430 üzenetére
Hát akkor én nagyon szerencsés vagyok, mert nekem benne van! 😁😄
Nem tudom, hogy miért, Telekomos, nem ügyeskedtem semmi ROM -mal eddig, gyári alap.
Nem vitatom, hogy nektek nincs benne, de nálam pl. megmaradt.
Egyébként nekem eddig semmi gondot nem okozott az új szoftvert frissítés.
😁
Majd valaki, akik okosabb nálunk talán megmondja, hogy miért történhetett meg.
😂 -
Capella
senior tag
válasz
TODI1111 #16377 üzenetére
Soha se csináltam gyári visszaállítást egyetlen főverzió vagy bármi egyéb frissítés után sem.
Recovery wipe cache igen, az könnyen és gyorsan is megy.
Nagyon rég fordult elő, hogy valamelyik appal probléma lett frissítés után. Akkor sem a teljes FR, hanem csak az app adatait töröltem, vagy újratelepítettem az appot. -
-
-
arcitec
addikt
-
szkutyi
addikt
válasz
TODI1111 #16252 üzenetére
Na egy dolog nem okés!.
Nálam az ablak animaciók 0.5x vannak..
Amikor háttérbe teszek egy appot gesztussal( képernyő aljárol elkezdem felhúzni és leteszi a hattérbe) olyan mintha beragadt volna és ugyanugy lassan animalja.
Bocsi véletlen neked címezték
Úgy néz ki good lock navstar zavar be!!! -
-
Gardaai
senior tag
válasz
TODI1111 #15964 üzenetére
Galaxy Buds+
Bánom hogy eladtam anno. Van egy kis "cápa uszony" a hátulján, amivel belekapaszkodik a füledbe. Annyira kényelmes és stabil bedugós füles azóta sem volt a fülemben.
Ja és órákig fülfájás nélkül tudtam használni, amíg a Buds Pro-t már kb. 20 perc után ki kell szednem, mert nem bírom.Szerk.:
Ahogy nézem a Buds FE is ezt a kapaszkodós dolgot viszi tovább, lehet megér egy próbát. Bár a hangzás kitudja milyen. Azt tudom, hogy a Buds+ után a Buds Pro nem volt annyival jobb hangzásban, kizárólag a zajszűrés miatt cseréltem le.
Érdekes most rákerestem a Buds+ ra és egy fotón se látszik, hogy miről beszélek.. Oké, hogy leszedhető, de gyárilag rajta van és olyan fixen, hogy azt gondoltam le sem szedhető.. félrevezető fotók vannak róla.. -
Capella
senior tag
válasz
TODI1111 #15964 üzenetére
Négyen.
Sony WH-1000XM4-et használok. Volt Sony MDR-1000X is előtte.
Amit ajándékba kaptam az S23U-hoz, azt hiszem Buds Pro volt, az nem jött be. Eleve nem szeretem ezeket a fülbedugósakat, annyira nem illeszkednek nálam. Azonban a működése se jött be annyira a Sonyhoz képest, az aktív zajcsökkentése is gyengébb a Budsnak. -
-
mgTerminator
veterán
válasz
TODI1111 #15894 üzenetére
Aha működik, nem rossz de mondjuk nekem nem tetszik amikor így külön ablakban van a szöveg, olyan fura lesz tőle.
Nekem így ebben a formában kicsit jobban átjön a dolog, persze tudom hogy ugyan az és lehet azért mert így szoktam meg 2 év alatt kB.
Tehát az eredeti szöveget lecseréli olyanra amire be van állítva.
-
mgTerminator
veterán
válasz
TODI1111 #15891 üzenetére
Nyilván egyszerűbb ha csak karikázol egyet és keres egyből, de ilyen nincs az S23U-n. Egyébként toll nélkül is működik?
Fordítani is tud magyarra a karikázással vagy jelöléssel?Pug: hatodjára csak sikerül már csinálni nekik valami normálisat... A fold 5-el mi a helyzet? Sajnos nincs túl sok időm végigolvasni a topikját.
-
-
Capella
senior tag
válasz
TODI1111 #15832 üzenetére
Én a Battery Gurut telepítettem, ha már akkus appot "kell"
használni. Valahogy tetszetősebb, szimpatikusabb.
Ehhez is kell 4 adb parancs a teljes funkcionalitás eléréséhez.
A Bluetooth eszközök vizsgálata sok verziófrissítés óta még mindig kísérleti fázisban van, de egyáltalán nem működik, pontosabban ezt elindítva összeomlik az app nálam.
Telepítve van ugyan, de nemigen nézegetem. -
Callmaster
tag
válasz
TODI1111 #15825 üzenetére
Tudom lehet ez érzékeny téma valakinek, de ez a program egy csoda
.
Elég megnézni hogy amikor töltesz milyen értékeket ír, és amikor merül meg egészen mást. Én akárhány telón néztem a merülést a gyári kapacitásnak megfelelően írja, pl 4000 millisnél a 25% a neki pont 1000, milyen érdekes, ha meg töltöd amilyen éppen a hangulata az lehet több/kevesebb. Néha egész jól eltalája de az is csak sacc, arra jó kb hogy nagyjából tudd milyen az akksi állapota. De azt meg úgyis érzi az ember amikor kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Villanyszerelés
- Magisk
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest