Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vRichárd

    kezdő

    válasz dnelb #1991 üzenetére

    A pluszt vettem meg elöször a méret miatt eszembe se jutott hogy az ultrát válasszam.Vásárlás után jöttem rá hogy nem sokkal nagyobb nála.Inkább ezt is kipróbáltam elkerülve a 2-3 évnyi rágódást hogy miért nem az ultrát vettem.50 ezerrel volt "csak" drágább az ultra ezért is okozott sok fejfájást a választás.
    De sajnos rá kellett jönnöm hogy az ultra mérete már kényelmetlen nekem(!!),érezhetően nehezebb is.Nyílván ezeket le lehet tesztelni egy boltban is de reménykedtem hogy hozzá tudok szokni és a mindennapi használatban+tokban azért más érzés.
    Sok apróságban jobb a "legnagyobb testvér" de véleményem szerint a design sokkal szebb a "nagytestvérnél"

    Kamera:az ultra főszenzora 12mpvel kicsit jobb képeket csinál.Néha jól jönne a 10x zoom de az esetek nagy részében felesleges.
    Kijelző: Mindkettőt fhdba használtam.Az ultra használata után a plus kijelzője barnásabbnak tűnik.De ha csak a plust használod nem lehet észrevenni.
    Ívelt kijelző miatt kicsit kényelmesebb az ultra de a tok és fólia miatt nem igen használható és a védelme is körülményesebb.
    Akkumlátor:Itt nem lehet panasz a kisebbre se egy bő napot kibirt nekem 7-8órás SOT-al.
    Az ultra itt is jobban bírja kicsivel de este ígyis úgyis töltöm úgyhogy megint csak felesleges.
    SPen: Jó dolog de ez is kb a 10x zoom kategória.
    Hangszoró: elvileg hangosabb de én nem vettem észre.
    Én személy szerint örültem volna neki ha a samsung meghagyja a note sorozatot külön vagy kicsit jobban feljebb pozicionálja a plus modellt,kijelzőben,kamerában spen támogatással mint a foldnál és nem csak 45w és a nagyobb akksi,kijelzőt kapunk az alap modellhez képest.
    Mondanám hogy elárazták ezt a modellt de szerintem mindenki tudja hogy ez szándékos a samsung részéről.
    dnelb: Ha valami érdekeset kihagytam volna nyugodtan kérdezz egy pár napig még nálam van mindkettő.

    Többiek reakcióját is szívesen várom ha valamiben nem értenének egyet hátha kapok pár olyan indokot ami miatt a végén még lemondom az elállást.. :DD :DD

Új hozzászólás Aktív témák