Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
migabi24 #17425 üzenetére
Egyébként olvastam, talán Redditen, hogy a 6.1el módosultak a különböző smart view licensek. Vagyis inkább kevesebb lett a támogatott . Aztán ez a bubbleupnp is kiírta, hogy az éppen használt license nem érvényes már,10 percig nyomja demóban aztán bezárja a lejátszást. Megvettem a teljes verziót, így már oké. Úgyhogy valószínűleg az van a háttérben, hogy egyrészt ugye bekerült a Chromecast támogatás is a smart viewba, másrészt szerintem a Samsung baszott fizetni a normális licensekért, ahogyan a Samsung tv-k sem támogatnak már sok régebbi formátumot, dolby vision sem megy . Aztán maradt valami alap klasszik képernyő tükrözés (ami jóval bénább)a natív átküldés helyett .
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Sweet.tv - internetes TV
- 3D nyomtatás
- Windows 10
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest