- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz golyós #13710 üzenetére
Az más, ha valaki a legjobb kamerás telefont keresi és más ha egy minden téren csúcs vagy a közeli telefont. Én realme gt2 proról váltottam, ami kurva jó telefon minden téren ,de hatást nem dobtam az s23u-ról kamerás fronton. De azért bőven jobb mind nappal, mind éjszaka, mind videózás szempontból. Viszont szoktam nézegetni azért külföldi teszteket. Nem az van, hogy egy magic 5pro,egy iPhone 15 pro max, egy oppo find x6 pro és sorolhatnám... mellett az s23u egy kaputelefon. Egyik képen ez a jobb, más szituációban a másik. Abszolút élvonal. Lehet, hogy egy 15 pro max 10-ből 8x csinál jó képet, egy S23u 6x, de SZÁMOMRA az kevés. Ahogyan írtam, komplex csomagként kezelem a telefont és szerintem ebben az ultra magasan veri az iPhonet.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest