- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
Ma megnyomkodtuk a párommal a mediamarktban. Hát brutális nagy az a káva. A páromnak jelenleg S20FE van és már biztos, hogy nem ez lesz az utódja. A sima S23 neki kicsi és éles, szóval neki is plus lesz mint nekem.
-
D55
senior tag
Támogatom, felháborító, hogy ekkora piaci részesedések mellett sem tisztelik a szabványainkat. Mondjuk ebben azért a legnagyobb felelőssége mégis azoknak a "nyugati" gyártóknak és a forgalmazóknak van, akik mostanában nem hajlandóak egy morzsányi profit görcsös szorításáról lemondva sem sokszor már a legapróbb mértékű tisztességes árversenyt sem folytatni a kínai hódítókkal, hanem hagyják őket a value és immár a midrange szegmensből is hatalmas falatokat kiharapni. És még ha a versenyhivatalok félre is néznek általában emiatt, győzni mindig a kínai fog, mert mindig népesebb az árérzékeny vásárlóréteg az anyagilag rugalmas, vagy esetleg morálisan kissé túlérzékeny, kényszeresen kínaellenes vásárlórétegnél, akik megengedhetik maguknak és/vagy mindenáron ragaszkodnak is a nyugati technikához.
-
csubííí
senior tag
válasz
7Heads Drago #135 üzenetére
A hozzászólásodban ott van "ahány gyártó annyi szabvány".
Na kérem, ez itt a gond, ezt kellene egységesíteni és akkor máris rend lenne töltő ügyben és környezetszennyezés is jobban megoldódna. -
válasz
7Heads Drago #141 üzenetére
Szörnyű amiket felsoroltál! Jajj mi lesz most az emberiséggel? Ez nem a te készüléked, egyértelmű. Ha visszaolvasod a hsz-eimet (javaslom tedd meg), akkor láthatod, hogy nem körömszakadtából védem a készüléket. Sőt láthatod, hogy már van ilyenünk itthon. Jól működik és kész. Ki nézi a kávát yt közben? Én a videót nézem. De akkor a régi ájfónok is szarok, mert a 11-esnek akkora kávája van, hogy ultraciki. Mégis rengeteg ember vette azt. Az A54 is kukába valóezeknszerint, mert akkora a káva, meg jajj a virtuális közelségérzékelő...
Jack csatlakozó: nem érdekes 3 éve tws fülest használunk, megintcsak nem fáj kb senikek.
Ujjlenyomat olvasó, tök jól működik, átalakító, samsung telefonhoz pedig samsung dac kell. Ezek itt szimpla kötözködések amiket felsorolsz. Vagy neked is van már ilyen telód és ezek zavarnak a készülék használata közben? Vagy csak acsarkodni vagy itt? Hsz növelés miatt? Ne legyél már tipikus "mindenhez értek és csak az én véleményem a jó" típusú ph fórumtag. -
válasz
7Heads Drago #139 üzenetére
Xiaomi telefonom van most is. Xiaomi 11 Lite 5G NE. Egyrészt 75K-ért sem kell a kutyának sem, másrészt augusztus végéig ígér rá a gyártó szoftveresen frissítést, amit 90 naponta tol ki... utána halott lesz szoftveresen. Csak azért, hogy értsd: aki tesz a biztonságra, az használhatja még 2028-ban is ha nem hibásodik meg. Csak az lesz a különbség, hogy egyre kevesebb applikáció fog futni rajta, meg nem lesznek foltozva a biztonsági rések, az A54-esem meg még akkor is kapni fogja havonta...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Energie X #138 üzenetére
És akkor miért kell körömszakadtáig védeni a Samsung totemoszlopot?
Kétlem hogy erre a bumszli kávákra olyan sokan kíváncsiak lennének. Mellesleg elég súlyos darab lett, nincs jack és átalakítóval se megy a az usb-n keresztül a füles, pontatlan a újjleolvasó, virtuális közelség érzékelő, és az adaptív kijelző freki is ugrott. Nem kimondottan vonzó ajánlat. -
7Heads Drago
veterán
válasz
GoodSpeed #105 üzenetére
Akkor esetleg néz már be egy Xiami topikba és nézd meg mik a tapasztalatok egy 5 éves teloval mielőtt baromságokat hordasz össze. Tudok neked a Samsung kínálatából olyan telot mondani amit 1-2 évesen is marha döcögös lesz. És ez igaz az összes droidos gyártóra. Vannak olyan teloik amiket nem volna szabad megvenni.
-
válasz
7Heads Drago #136 üzenetére
Jah, és kisebbh a képernyője, meg az akksija (erre meg pont marha sokan panaszkodtak)... Biztos jobb választás?
Amit írtál tipikus fórumos hozzállás: tech spec + ár nézése + tapasztalat hiánya. Más szempontok nincsenek...
De pont ezt írtam pár hsz-el feljebb, hogy nem veszi ezt senki figyelembe.
Nem telefont ajánlani vagyunk itt, arra van szaktopik. Mindenki eldönti magának, hogy neki mi a jó.Szóval 1 okos ember vs egy nagy multi cég. Érdekes
A Samsung hidd el tudja mit akar, nem csinálták volna meg, ha nem lenne rá igény. Több ezer mérnöke és rengeteg marketingese illetve kismilló dolgozója van a cégnek. Max te nem akarod látni, hova pozícionálták a terméket, ez viszont nem a gyártó hibája.
-
7Heads Drago
veterán
Egy töltő meg kiszolgál több generációnyi telefont meg több eszközt is egyszerre.
Nyilván ki, csak kérdés hogy érdemes-e? Én ahogy veszem a telot úgy adom tovább. Ha töltővel vettem úgyis adom el. Szóval itt már nem áll meg a több generációs töltési opció. De tegyük fel veszek egy külön töltőt. Az iPhonehoz gagyit kaptam(5W). Vettem egyet itthonra. Most kicseréltem a telot Poco-ra. Ezt a szabványt nem ismeri a töltő. Most veszek másikat az mennyiben takarékos megoldás? És ezek a töltők a nyakamon maradnak mivel nem a telo tartozékai. Töltenem meg nem csak itthon kell, hanem a munkahelyen is. Ha következőleg megint másik gyártó teloját veszem ami megint egy újabb és gyorsabb szabványt használ akkor vehetek még egyet? Persze választhatom azt is hogy a 5-10-20 wattal töltök épp hogy sikerül. Csak számomra ez nagyon nem ideális. És kétlem hogy ez bárkinek az. Ahány gyártó annyi szabvány.... ezek után majd úgy veszek telot hogy a töltő határozza meg hogy mit támogat????
Egy Baseus Gan töltőt vettem... azt hittem jól választok. És már ez is 11k volt Kínából. A magyar piacon most 18k a gyári boltban. 2db type-c és egy usb-a. -
-
-
petymeg
addikt
"Egyik gyártó reklámjában, honlapján sem látom, hogy HOZD VISSZA A RÉGI TELEFONODAT, SEMLEGESÍTJÜK, ÁRTALMATLANÍTJUK, NE KERÜLJÖN FÖLD ANYA GYOMRÁBA!"
Tévedés. Pont a Samu süt el elég sűrűn készülék beszámítási akciót. Nem lepne meg ha januárban a 24-es szériához is lenne. A 23-hoz volt, nekem egy 5000 Ft-ot érő telefont számítottak be 100000 Ft-ért. Plusz szervízes kupon, szintén 100000 Ft, régebbi Galaxy-k felújításához.
-
válasz
Energie X #119 üzenetére
Még egy dolog kimaradt a véleményemből: youtuberek és mások is mondják, hogy az S22, meg az S23 is jobb vétel, ami valahol igaz, ha a belsőt, vagy a kamerákat nézzük. De! Oké, hogy jobb a hardver viszont kisebb a képernyő. Nem mindenki szereti vagy vágyik 6.1"-re pláne ha előtte nagyobb kijelzős telefonja volt. És itt v3gyük figyelembe, hogy van akibek nem 100%-os a szeme, azoknak pl pont sokkal kényelmetlenebb a kisebb kijelző nézése (a felbontás állítást most hagyjuk) A lehetőségek: veszel jóval alacsonyabb árfekvésű telefont pl A34 aminek nagyobb a képernyője mint a 6.1". Veszel S23+ telefont aminek jó a képernyőmérete, de jelentősen drágább, nem 50k. Megveszed ezt, mert a kávák ellenére jó a képernyőméret és végül is S22+ sebességét és akksikapacitását tudja.
@viragdani01 esetleg az ilyen szubjektív szempontot is figyelembe lehetne majd venni a későbbi konklúziókban.Senki ne értsen félre, senkit se akarok megtéríteni, de ezeket a szempontokat nem nagyon veszik figyelembe az emberek, csak azt nézik (jogosan) hogy drága pénzért mi nincs benne, vagy mit nem tud, vagy mi nem fejlődött.
-
sfefe
addikt
Mi abban a környezetvédelem, hogy évente adnak ki szinte ugyanolyan telefont??
De töltőt nem lehet mert környezetvédelem?? Ez szánalmas inkább ....
Ha eladod a telót töltött is adod hozzá a legtöbb esetben..
Nem a töltő nem adása a környezetvédelem!!! Ez egy nagy kamu.... Telefonokat nem kellene minden évben kiadni ahogy írtam feljebb... Na az már inkább környezetvédelem..... -
bigrock
addikt
Ez a telefon nagyon megéri az árát.
Ja, nem.
S23 -
szdani89
csendes tag
Bocs, de maradok a sima S23-nál. Egyértelmű, hogy teljesítményben jobb a Snapdragon 8 gen 2 teljesítményben, fogyasztásban és melegedésben is arányában. Az egy dolog, hogy kicsit több az aksi kapacitása, meg kicsit nagyobb a kijelzője, mondjuk én a kompactabb méretre hajazok.
-
válasz
Zsolt,72 #113 üzenetére
Nekem nagyon sok eszközöm volt már az évek során, de csak egynél fordult elő, hogy garanciális időn belül - lezajlott benne az a kémiai reakció előbb, ami általában csak sok-sok év után szokott - felpuffadt az akkumulátora, egy Huawei MediaPad M3 8.4 Prémium kategóriás táblagép, még 2018-ban.
Ha egy ilyen reakció játszódik le egy mai Samsung készülékben, a szervizesnél jó eséllyel reflexből megfogalmazódik benne, feléd a kérdés, hogy mivel töltötted?! Ő is tudja, hogy nem attól, mert nem Samsung, hanem LDNIOO van rászitálva, de ha megtagadhatja a garanciális javítást, mert történetesen nem azzal töltötted, és be is vallod, akkor a következők történnek:
1. vagy veszít egy ügyfelet, vagy nem
2. A statisztikája nem romlik
3. A Samsugnak a javítás nem kerül pénzbe
4. Ad egy árajánlatot az akkumulátor cseréjére, amit ha elfogadsz, még profitot is termelsz neki. -
Általában busszal járok... és az újabb buszokon is van USB töltő... de én csak vészhelyzetben merném rátenni
. Elárulom,, hogy itthon új elektromos hálózat van (pár éves), és minden konnektorra túlfeszültségvédős elosztók csatlakoznak, amik nem!! villámvédelemre vannak tervezve, hanem elektromos tüskék ellen. Villámvédelemre a leghatásosabb védelem, ha kihúzod... illetve vannak méregdrága védelmi eszközök, de amikor több millió V-os villám csap be... na hagyjuk
#116Luck Dragon: Azon felül, hogy senki sem fogja bevallani akinek van esze, és nem kérheti a szervizes hogy mutasd be a töltőt amivel töltötted, bizonyítani meg nem tudja, hogy nem az volt, úgy vélem, az ijedősebbek is gyorsan vennének egy támogatott töltőt és azzal mennének be a szervizbe!
-
Az a 11 órás képernyőidő érdekes. Nem tudom mennyire releváns a streaming mint tesztadat...
Mi vettünk ilyen telefont, Huawei Nova 5T-t váltott. Az Exynos 2200 is egész jó a 4500Mah akksival társítva. Jó az akksija, összesen 2 nap alatt kb 5óra 40perc képernyőidőt tettünk bele úgy, hogy 13%-ra merítettük le. Ebben volt telefonálás, sok facebook, yt shorts, internetes keresés, egy kis tesztvideózás és tesztfényképezés.
Főkamera is egész jó, de még nem néztem össze a tesztképeket az S21FE-mmel.
Az árazás Samsungos, de ma melyik nagy gyártó telefonja olcsó? Az A53 kezdőára megjelenéskor 170-180k volt, az A54 pedig 210k volt, tehát ehhez képest a jobb cpu + kamera +70k felár, ami általános árdifferencia. Az, hogy ez így drága az egy szubjektív dolog, mi legalább 4 évig tervezzük használni. Normális VGA pl 300k. Drágább mint a PS5. Nekem nem érne ennyit meg egy alkatrész, minden viszonyítas kérdése.
Fejlődés az előző FE modellekhez képest nem sok, éppen csak annyi, hogy eladható legyen a cucc, de ne legyen szükséges lecserélni az 1 vagy 2-vel ezelőtti ugyanilyen kategóriájú mobilt, ez a telefon nem azok tulajdonosainak szól. ( Az apple mennyit fejleszt évről-évre az iphone-on? Ugye? )
@viragdani01
Köszönjük a tesztet! Egy javaslat a konklúzióra nézve: Azt esetleg legközelebb végig lehetne gondolni és bele lehetne írni, hogy egy 3-4 évvel ezelőtti mobilt (akár ugyanazon gyártó elődmodelljeit nézve) érdemes-e az aktuálisan tesztelt telefonra cserélni. -
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #116 üzenetére
Az már veszélyes terület, mert ott már adott egy eszköz. Bármilyen. Én szándékosan olyan szituációkat sorolok, ahol nincs "töltő".
Nem ad a gyár, úgy kell megoldani, hogy ne vegyek olyat, ami nem jó. Meg ugye (ők mondják) környezetvédelem, nem kell, mert ez szennyez... -
válasz
Luck Dragon #116 üzenetére
Touché.
-
-
-
-
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #105 üzenetére
Abban semmi rendkívüli nincs, ha másképp látjuk, másképp éljük meg. Nincs 2 egyforma élethelyzet, nincs 2 egyforma ízlés, nincs 2 egyforma igény, nincs 2 egyforma tapasztalat.
Emiatt lécci ne feszüljetek egymásnak!Mi nagy család vagyunk, sok eszközzel, állandóan venni kell valamit. 2023-ban eddig 2 telefon (tavasszal A54, pár hete pedig Redmi Note 12S), egy Lenovo tablet, és egy LG TV.
2022-ben volt Samu Z-Flip 3 5G is.
Így 2-szeres Samsungos tapasztalat után azt kell mondjam, én is jelentősen túlárazottnak vélem a Samsungokat. Ugyanígy abszolút tulárazottnak tartom a szintén családtag iPhone 14 Pro-t, ... De! A 14 Pro-ra azt kell mondjam: tökéletes.
Ugyanezt mondom a 73.000 Ft körül megvehető Redmi Note 12S-re is. Ár/érték-arányban egyszerűen jobbak.
Kicsit janeszgol felé húz az igazságérzetem.
A töltőn kár vitázni. Van aki igényli, vagy igényelné, van aki nem. Ebben sem vagyunk egyformák.
A gyártók részéről ez igenis fillérb.szás (iPhone is ide értendő) , a környezetvédelem itt csak egy értéktelen szó, ami mögé ők bebújhatnak.
Vajon mi a környezetszennyezőbb? A kidobott sokmilliárd folyadékkristályos kijelző és akku (korábbi telefonok), vagy azok töltői?
Vegyél új telefont (a régivel majd lesz valami), de a dobozból kihagyjuk azt, amit eleve legkevésbé dobálsz el, és amúgy sincs benne folyékony vegyianyag.
Nevetséges, szánalmas hivatkozás.
Egyik gyártó reklámjában, honlapján sem látom, hogy HOZD VISSZA A RÉGI TELEFONODAT, SEMLEGESÍTJÜK, ÁRTALMATLANÍTJUK, NE KERÜLJÖN FÖLD ANYA GYOMRÁBA!
Volt ilyen Yettel akció. De nem gyártói akció.
-
válasz
GoodSpeed #108 üzenetére
Megköveteli?
Elképzelhető, hogy átsiklottam fölötte, de nem találtam ilyen követelményt.
[samsung.com] vagy [Jótállási jegy] -
Egyébként még meg is követeli, hogy csak Samsung márkájú töltővel töltsd, pl garanciális feltételként. Más kérdés, hogy aztán hogyan bizonyítja, hogy azzal töltötted e.
A5x-hez, de az S23 FE-hez is SAMSUNG EP-TA800NBEGEU töltő kell ami tudja a PD3.0-t.
Samsung 25W hálózati töltő | Samsung HU
Samsung EP-TA800NB Type-C hálózati gyorstöltő, 25W, fekete - (speedshop.hu)
-
Cecevok
tag
válasz
GoodSpeed #103 üzenetére
Ez sajnos így van, nesze neked khm "környezetvédelem" 😅
Hiába van egy Oneplus 30w-os töltőm, kb. 10w-al csorog bele vele az élet a Samsung A53-ba. Hogy a Samsung vagy a Oneplus korlátoz valami szabvánnyal nem tudom... Persze, hogy vettem egy gyári 25w-os Samsung töltőt... Big biznis here... -
Ricardo
titán
"Tehát kevesebb töltőt kell gyártani, "
Igen, mert ha nem teszik a telefon mellé, már le sem gyártják, és ha vásárolni akarsz külön, akkor meg azt mondják, várj pár hónapot mert még le is kell gyártani.
.
"Szinte csak előnye van, ha nem adnak egy eszközhöz semmit."
Hidd el, ha nem is annyit, de közel annyit, így is legyártanak, hiszen nem tudni előre mennyit vesznek külön. Így a legyártott darabszám nem sokkal csökken.
Ezeket pedig külön csomagolják (sokkal több szemét, mint amennyivel csökken a telefon dobozának mérete), raktározáskor, szállításkor is több helyet foglal külön csomagolva , így nagyobb raktár, több kamion forduló kell. Külön csomagoló kapacitás, hiszen nem együtt csomagolják a készülékkel.
Lehetne a sort folytatni, de nem ez a topik témája.
Szerintem környezet védelem szempontjából ez minimum véleményes. Az enyém az, hogy legalább annyit bukik (ha nem többet) a dolog az egyik oldalon, amennyit nyernek a másikon.
Anyagilag viszont nagyon megéri külön adni, így nem is volt kérdés, hogy meglépik.
Például az Apple sem ad töltőt mert figyel a környezetre, de a logós matrica ott figyel minden dobozban. Miután leszedi a user a matricát hogy a kocsijára tegye, hogy had lássa mindenki mit használ (Még akkor is ha az eszköz többe kerül mint kocsija), hova kerül az a kis lapka, amin a matrica volt?
Lehet azt mondani hogy az szinte semmi,de sok millió darabról beszélünk.
De zöldek és ez a lényeg -
válasz
janeszgol #104 üzenetére
Az idei, azaz a 2023-as evet a Xiaominak adom. Barom jo telokat tett le az asztalra, melyekbe nem lehet belekotni.
De, bele lehet kötni. Pl mert a kínai csoda szoftveres támogatottság hiányában előbb lesz halott évekkel, mint ez, vagy bármelyik Samsung telefon amire jár a 4+1 év. Amúgy melyik szakportálnak vagy a szaktekintélye, hogy osztogatod a díjakat?
-
janeszgol
félisten
Elolvastam a cikket. Ez a telo nem annyira gáz, mint ahogy elsore tunik. Eszszeru kompromisszumokat kotott a Samsung. A kijelzo gyonyoru, az SoC eleg, a kamera jo. A hattertar kezeles lassu (minek az ufs 3.1, ha az SoC gyenge annak kiasznalasahoz?), a toltesi sebesseg nevetseges.
Az idei, azaz a 2023-as evet a Xiaominak adom. Barom jo telokat tett le az asztalra, melyekbe nem lehet belekotni.
-
válasz
viragdani01 #76 üzenetére
USB-C - 3.5mm jack átalakító | Samsung Magyarország
A Samsung külön felhívja a figyelmet, hogy minden kiegészítő Samsung legyen, a töltő és az USB-C Jack is. 4K-s tétel. Nem volt ilyened, vagy nem tudtál róla? Met úgy írtad le a cikkben, hogy:Infravörös port vagy 3,5 mm-es csatlakozó nincsen, és az USB-C porton keresztül sem akart a tesztre kapott telefon hangot kivinni se fülhallgatón, se adapteren át.
abból azt a következtetést vonhatja le a laikus, hogy a porton keresztül nem tud hangot továbbítani, miközben de, csak baromira finnyás arra, hogy Samsung legyen. Nekem sem ment mással az A54-nél vezetékesen, viszont vettem eredeti adaptert hozzá, és azóta az AKG H300-as headsettel is szól!
-
Noukoum
veterán
válasz
beyruth82 #96 üzenetére
Európai árakat írtam. Ahhoz a Samsungnak semmi köze nincs hogy magyarországon mi változott az elmúlt 3 évben. Mondjuk sokatmondó az is ha ezt magyarázni kell.
Töltőre valóban szükség van, van belőle otthon egy rakat. Nem leszek attól boldogabb hogy a tartozékok sértetlenül a dobozban csücsülnek. Mint említettem, a normális emberek értették meg. A többi lehet csak elfogadta, bár megy a hiszti is mellé rendesen.
GoodSpeed: És az infláció az valami imperialista áltudomány? Egyébként meglepő módon de így is úgy is te fizeted a töltőt. Környezetvédelemért meg normális ember szívesen áldoz többet.
Miért nem azt akarjátok hogy adózzanak többet ezek a cégek a nagy profitok elkerülése végett? Ahelyett hogy a bolygót basznátok szét, csak azért mert nehogy má kiszedjék a proli dobozábó a töltőt!4Tessék nyugodtan venni kínait amibe van töltő, nekik úgy sem minden lépésük a nyugat bomlasztásáról szól és arról hogy te minél szegényebb legyél. Ja, de.
-
Csak mivel ha megnézed a nemzetközi árakat - és most direkt nem a magyart mondtam, mert a Ft árfolyama magyar nyomor -, hogy mennyibe került akkor A vagy S széria, amikor még járt hozzá töltő, meg megnézed, hogy mennyi most, akkor minimum azt kell látnod, hogy nem lett olcsóbb. Tehát kifizeted ... de nemcsak ezt fogod látni, hanem azt is, hogy több $-ba vagy €-ba kerül most mint mondjuk 2020-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívülről Galaxy A54, belülről inkább Galaxy S22, de a Snapdragon lapkát megint csak Amerika kapja. Megérte közel két évet várni az új FE-re?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- sziku69: Szólánc.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest