- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.K.
tag
a messages-ben is lehet ugyanezt: alkalmazas megnyit, jobbra fent a fiokodra kattintasz, messages settings, notifications, notification categories, incoming messages. Utobbinal a szovegre kell kattintani es nem a jobbra tole levo kapcsolora (torne le a keze annak aki ezt igy talalta ki). A messages szvsz annyibol jobb, hogy egyreszt mindent lement a felhobe masreszt meg parositas utan asztali geprol is hasznalhatod, bongeszon keresztul (https://messages.google.com). Nem kell a telefonon potyogni. Persze lehet ezeket az Uzenetek is tudja valami sajat felho tarhellyel de en jobb szeretem, hogy minden egy szolgaltatonal van.
-
A.K.
tag
válasz st3v3np3t3r #4286 üzenetére
Meglehet, hogy teljesen törvényes módon használná ezt a funkciót az eredeti hozzászóló. Egyébként is kicsit viccesnek tartom ezt a jogászkodást annak fényében, hogy Magyarországon is bőven lehet kapni olyan androidos telefonokat hivatalosan amelyekben gyárilag van beépített hívásrögzítés (pl. Zenfone). Az meg már csak az én véleményem, hogy egy ilyen kütyü arra való, hogy megkönnyítse a mindennapjaimat. Értem, hogy személyes adat de pont ez az aminél a felhasználó legalább tisztában van vele, hogy éppen információkat szolgáltat ki. Ellentétben azzal a sok ezerrel amit a különböző szolgáltatók lelopnak a digitális eszközeiről.
-
A.K.
tag
válasz st3v3np3t3r #3775 üzenetére
ha mindig ilyen képet csinál akkor szerintem valami komolyabb baj van a kameráddal
-
A.K.
tag
válasz eladogeppc #2489 üzenetére
Akkor most mi a probléma? Azt írod, hogy a Simple Plus-sal tudsz fizetni a terminálokon (bár ez némileg ellentmond annak amit írtak róla).
Amit meg régebben írtál, hogy az arc alapú hitelesítés is menjen az szerintem nem fog működni mert ellentétben az iPhone-nal itt sima 2D alapú arcfelismerés van ami ehhez kevés. -
A.K.
tag
válasz eladogeppc #2471 üzenetére
Mikor lesz érintéses mobilfizetés a Simple Plus alkalmazásban?
A legvégső verzióba kerül majd be, mivel ez a szolgáltatás technikai sajátosságai miatt nem tud párhuzamosan működni a régi és új alkalmazáson egyszerre, de addig is a megszokott módon eléred a régi alkalmazásban a szolgáltatást.
(nem tiszta, hogy most végig a Simple Plus alkalmazásról beszélsz vagy a Simple is fent van mellette)
[ Szerkesztve ]
-
A.K.
tag
Sziasztok!
Nem találtam általános Samsung vagy OneUI topikot így hátha. Tudja valaki hogyan lehet a módok (alvás, munka, relax, stb) animációját kikapcsolni? Idegesítő, hogy meg kell várnom amíg lefut (az alvás módnál legalábbis). Ha rányomok az üzemmódra és nem megvárva az ágyikós animáció befejeztét zárolom a telefont akkor valójában nem kapcsol be. Van ugyan egy általános, az animációkat kiiktató kapcsoló a rendszer beállításokban de az mindenre vonatkozik (alkamazások megnyitása, scrollozás, stb).
-
A.K.
tag
válasz MikeWazowski #1658 üzenetére
Gondolod, hogy csak mert a média 1 hete kapta fel a hírt a Samsung esetleg nem tudhat róla már jóval hamarabb? A készülékekkel kapcsolatos összes panasz befut hozzájuk az értékesítési, szervíz és egyéb csatornákon keresztül.
-
A.K.
tag
válasz ateszapa748 #656 üzenetére
nálam most pont 1 ora SOT-t mutat es 8%-ot merult (csak wifi, light performance, alacsony fenyero de a szoba sincs kivilagitva nagyon, viber, bongeszes, bluetooth zenehallgatas,1 sim)
[ Szerkesztve ]
-
A.K.
tag
válasz iversonpeter #388 üzenetére
Nálam volt olyan jelenség, hogy a 8-as mozgással se tudtam kalibrálni, low accuracy-t jelzett a térképen de ettől függetlenül irányba állt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest