- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
bajtokarpi #49150 üzenetére
Nekem a SexInfo101 nélkülözhetetlen (56-nál tartok) de lehet hogy ez téged nem érdekel
-
zseko
veterán
válasz
bajtokarpi #48849 üzenetére
A gyári 2000mah aksit én is ajánlom. Igaz hogy nem jelentősen nagyobb, de (szerintem) jelentősen máshogy viselkedik vele a telefon, többnek érezni.
-
Rotate
veterán
válasz
bajtokarpi #48806 üzenetére
látom nem nagyon válaszolnak, rá vannak zsongva a beta ICS-re
tokban nem tudok segíteni, mert nekem nincs rajta, mint ahogy fólia sem, mivel szerintem felesleges, normális használat mellett nem lesz karcod
nekem 3 hónap alatt még nem lett
előtte LG Optimus 2x-em volt fél évig, szintén GG, és azon sem lett karcom
a gyári 2000mah aksi egész jó kiegészítő hozzá, +20% teljesítményt ad az aksinak
nekem csak ez van hozzá, de lehet kapni dokkolót is, meg hasonló cuccokat ha szükséged lenne rá
kapható még MHL kábel, aminek segítségével ráköthetsz monitort vagy TV-t HDMI kábellel, aztán van még az OTG kábel amivel egeret/billentyűzetet, esetleg pendrive-ot tudsz a telefonhoz csatlakoztatni...
van még egy spéci eszköz, a JIG, amire akkor lesz szükséged, ha esetleg főzött romokat raknál a telefonra, akkor a JIG kell a garanciaképes állapot visszaállításához...
hirtelen ennyi jutott eszembe, ha konkrét kérdésed van, kérdezz bátran, segítek itt, vagy akár privátban
jó készüléket választottál
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest