Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
reggelt.
-
kutkut
addikt
Lol, ezen mi a multitask? Hogy letölt a háttérben egy appot?!
Ügyes!

Mert egyébként csak sorban nyitogatja az appokat. Az lenne multitask, ha visszaváltana az előző appokra, hogy újra kell-e őket tölteni vagy sem...Egyébként, iOS-en nincs multitask?! Már megint átaludtam valamit?!

-
beast27
senior tag
Reggelt!
-
( V )
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
illetve
vs mobil ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#45584) kutkut
viszont van rajta olyan is hogy multita... várj inkább megmutatom mert az almások úgyse tudják mi az
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bok92
addikt
Reggelt!
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt

-
( V )
veterán
-
csabám
addikt
Szép jó reggelt
-
Cyberpunk
félisten
Gyengék.
-
bAtt001
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
igen igen, természetesen csak upgrade verziót nem dobozosat aztán trükközni kell hogy tiszta telepítést lehessen csinálni, tenk jú mikorfos....

murder gyengézel itt mindenkit azt biztos ágyban tolod a tepsiről...
-
MurdR
veterán
alszik mindenki gyenge banda?
-
-
bAtt001
addikt
azmi hogy nem tudok hátteret változtatni friss windows telepítésen?jó buzi aktiválás...

-
( V )
veterán

-
nggabi
félisten

fap fap fap

-
rootkiller
őstag
Fáradt vagyok! Máskor mindig olyan szívesen forrasztok most meg baromira nincs kedv az egészhez!
-
twine
veterán
-
( V )
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
annyira nem, mert a Freddy BP koncertre még nem mehettem ki

de azért tegezhecc

-
( V )
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
nem, csak 96' , 2000, 04' , 06' , és 11'-ben voltam koncertjén... feladom ki ő?

-
rankesz
veterán
válasz
Impressa
üzenetére
Olyan illatok terjengenek hogy egyfolytában nyelem a nyálamat...

Most felváltva pusztítom a Debrői hárslevelűt és a Chardonnay-t hogy ne tűnjön fel annyira
viszont muszáj a mai feszkót cefrébe folytanom, para volt a mai nap, éjjel kb óránként felkeltem és lestem hogy mennyi már az idő, ki kell kupálni a görcsöt a vállaimból, na!
Nem avgyok alkesz csak.... hisz' ösmertek no...

-
beast27
senior tag
Most tudtam meg hogy a legelső magyar iphone 5s tulajt (a 13 éves kis srácot) ismerem

-
rootkiller
őstag
-
Keem1
veterán
Ez fájhatott
(batt
)
-
Keem1
veterán
Estét embörök. Sz@r napom volt és még csak a párna se volt nálam

Még jó hogy már csak 3 munkanap van a hétből (nekem)
-
Cyberpunk
félisten
-
bAtt001
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
ennyire nyilvánosan nem kéne melegedni

-
( V )
veterán
pff...

Kedves Ügyfelünk!
A közelmúltban néhány alkalommal átmenetileg előfordultak akadozások internet-szolgáltatásunkban. Ezek a hibák nem minden esetben a mi hálózatunkban keletkeztek, mégis nagyon sok ügyfelünknek okoztak kellemetlenséget, talán Ön is érzékelhette ezt szolgáltatásunk használata során.
Szeretnénk az alábbiakban röviden és remélhetőleg közérthetően tájékoztatást adni a legtöbb ügyfelünket érintő 2013. november 2-ai eset okairól, amikor egy összetett műszaki probléma következtében a UPC internet felhasználói számára több órán át nehezen elérhetőnek vagy elérhetetlennek bizonyult a külföldi weboldalak egy része. Noha ez a hiba egy tőlünk független hálózati szolgáltató téves beállításai miatt keletkezett, ennek ellenére szeretnénk minden ügyfelünktől elnézést kérni és egy kis fájdalomdíjat is felajánlani a történtek miatt. Tudatában vagyunk ugyanis, milyen kellemetlenséget okoz az internetezők számára, ha bármilyen okból átmenetileg éppen nem érhetik el a digitális világban azokat a tartalmakat, amelyekhez hozzá szeretnének jutni.
Forgalomkimaradás egy téves külső beállítás miatt
A hibajelenséget az okozta, hogy a DoclerWeb európai gerinchálózatán november 1-jén elvégzett karbantartását követően egy véletlen, téves beállítás miatt a DoclerWeb hálózata a sajátjaként hirdette a UPC Magyarország IP-tartományait (internetes címtartományait) a nagyobb Európai Internet Kicserélő központokon.
Ezért - a magyarországiak kivételével - azokból az európai hálózatokból, amelyekkel a UPC nem áll közvetlen peering összeköttetésben, az adatok (weboldalak és webes tartalmak) a DoclerWeb hálózatába irányultak és onnan nem jutottak el a UPC hálózatába, így a UPC ügyfeleinek számítógépére sem. Miután a UPC az amszterdami cégközpontjának szakembereivel közösen megtalálta a hiba okát, megkeresésünkre a DoclerWeb nagyon rövid idő alatt kijavította a beállításokat, így a hálózati forgalom délután 3 órától újra teljes körűen helyreállt.
A két vállalat szakemberei egyeztették eljárásaikat annak érdekében, hogy a jövőben hasonló hiba ne fordulhasson elő. A UPC és a DoclerWeb a kellemetlenségekért elnézést kér az internetezőktől.Kétezer forintig díjmentesen válogathat a upc videotárban!
A kellemetlenségeket méltányolva felajánljuk, hogy november folyamán 2.000 forint értékhatárig terjedően díjmentesen megtekinthet filmeket a upc videotárból! Ennek megfelelően az Ön november hónapra vonatkozó számláján összesen legfeljebb 2.000 Ft-ot jóváírunk majd a upc videotár használatából!
Ennek keretében díjmentesen megtekintheti például a mozival egy időben megjelenő A nyár királyai című filmet, vagy 2 db DVD-megjelenéssel egy időben felkerülő filmet (pl. a Gyakornokok, Croodék, Az acélember, Szörny Egyetem, vagy a Másnaposok 3.). De akár az időszakos Halloween Night Fest csomagunkban elérhető, Magyarországon a mozikban csak a Halloween Night Festen bemutatott összesen 14 filmet is fél áron nézheti meg 30 napon keresztül. (A csomag ára 3.990 Ft, aminek a felét jóváírjuk).
Bízunk benne, hogy Ön is talál majd a kedvére való filmet videotárunkban és valamelyest utólag ezzel is enyhíteni tudjuk az internetezés élményében tapasztalt kellemetlenségeket.
Tisztelettel:
UPC Magyarország Kft. -
maggi1886076
addikt
Estet gyikok! Itt toltott csirke lesz

-
r4z
nagyúr
válasz
rootkiller
üzenetére
Itt is az a menü... böff

-
twine
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Na az betyár jól hangzik..egészségedre

-
rootkiller
őstag
Jó estét mindenkinek egy kis príma sült kolbász és egy pohár bor mellől...
-
rankesz
veterán
Végre pihi...
-
korcsillio
addikt
mmmm,ilyen finom házi szilva pálinkát régen ittam

-
( V )
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Tejes Pite
üzenetére
Szerencsére nem, idehaza azért jobbak a körülmények valamivel.

-
( V )
veterán
Meanwhile in Justin Bieber's ass...
~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~• ~•
-
Cyberpunk
félisten
Minőségellenőrözésen áll, vagy bukik a dolog. Nem tudom milyen szabvány szerint dolgoztatnak, de kétlem, hogy a legszigorúbbal. De még ha az is lenne, hogy tesztelsz előre beégésre? Főleg, hogy ez nem percek alatt jelentkezik. Nekem is van némi rálátásom ezekre a dolgokra, sajnos hasonló helyen dolgozok én is.

-
( V )
veterán
válasz
Tejes Pite
üzenetére

-
Cyberpunk
félisten
válasz
Tejes Pite
üzenetére
A legtöbb gyártó Kínában gyártat, mert ott a legolcsóbb ez van sajnos.
-
Tejes Pite
aktív tag
Természetesen a világ egyik leggazdagabb cégeként elvárható lenne, hogy az Apple valós erőfeszítéseket tegyen azért, hogy a világ ne csak az okostelefonok miatt legyen jobb. Egyébként nem csak az Apple beszállítóinál merültek fel ilyen jellegű gondok, a nagy rivális Samsungnak bedolgozó cégnél is merült már fel a rabszolgamunka gyanúja.
Gyönyörű! Tényleg. Mi meg vigyorgunk, amikor megvesszük az új telót.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Tejes Pite
üzenetére
Hamarosan az Apple is javítani fog nem cserélni.
-
nggabi
félisten
végre itthon

-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Érdekes.. minden hétre jut egy hír arról, hogy egy apple cucc hibásan lett legyártva...
ha mázlid van, fél évente előjön egy hiba az apple
szarodon (amit ugye rögtön, kérdés nélkül cserélnek) és így örökre új marad!
Én amúgy szeretem az apple cuccokat, csak ezek miatt siralmas, hogy ennyi pénzt kérnek a termékekért...
Meg az is siralmas volt, amikor kiderült milyen körülmények között gyártják a kis ázsiaiak a mi kis luxus termékünket...
milyen szép, hogy mi megvesszük az iphone-t, a kínai meg beledöglik a rabszolgamunkába a világ másik felén
-
Cyberpunk
félisten
A nagy f...! Baj van az igazságérzetetekkel.
Ha semmi köze a panelhez egy gyártónak, csak annyi, hogy megrendeli, és vannak vele gondok, akkor nehogy már azt a gyártót szapuljuk, akinek csak annyi a bűne, hogy az xy panelgyártótól vásárolja a termékébe a kijelzőt.
Mindenféle ifanatizmus nélkül mondom ezt, ha a Samsung-al lenne ugyan így, ugyan így gondolnám. Most álljak neki szarozni, mert szar a kijelző? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ügyes!

Mindezt 1 GB RAM-al.

a péppé sütött hagyma maga a tökély