- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Volband #7414 üzenetére
Nekem nem volt ilyen - vagyis igen, de akkor tényleges hívás volt (távkapcsolat csodái). Azt úgy oldottam meg hogy az ébresztés előtt egy automatizáció egy percre airplane mode-ba rakja a telefonomat.
Ha nincs hívás akkor nem tudom... próbálj meg másik óra alkalmazást? Én a Samsung-ost használom a sajátomon de a cégesen a Google-é van.
-
-
válasz
Volband #4193 üzenetére
Ez hasznos infó volt!
Beégés, valahogyan nem tartok tőle, Lumia 800/ 735 voltak az első oled-es kijelzős telefonjaim, és azóta még számtalan, de nem találkoztam ilyen jellegű problémával azóta sem.
Úgy gondolom, vannak már annyira kiforrva az oled-es panelok és van olyan tapasztalat a gyártok részéről, hogy napjainkra minimalizálták annyira ennek kockázatát, hogy előbb kell félnünk az akkumulátor kapacitásosának teljes degradálásától. Mint hogy beégjen a kijelző, persze vannak extrém szituációk, de minimális felhasználó bázisa van.Hozzá teszem (szerintem).
-
osonte
őstag
válasz
Volband #4078 üzenetére
Az Apple adaptert csak Apple vagy Windows-os laptop tudja rendesen a hangerőt szabályozni. Minden más telefonon halk lesz, nekem is van, csak laptopra jó. Amúgy a Neutron lejátszó tudja hangosan működtetni, mert hozzáfér a belső hangerőszabályozóhoz, ami alapból Androidon egy halk hangerőn maximalizálódik.
Igen, vegyél gyári Samsung USB-C to Jack adaptert, az a biztos. A Xiaomi adaptere is csak a saját telefonjaival működik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kempingezés és sátrazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest