- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
stewe780 #979 üzenetére
Pontosan. Amikor a gyárból (vezérképviselettől) kikerül, azt valaki kifizeti.
Teljesen mindegy, hogy Sony TV, vagy LG mosógép, a gyártó vállal garanciát, nem a sorban sokadik kéz, akin átmegy.
Én pedig egy magyar boltban vettem áfás számlával, tehát az áfacsalós trükközést sem emlegetheti senki.De mindegy, ezen ne vitázzunk, ezek után is hajlandó voltam Samsungot venni, csak most szolgáltatótól. Számla, garijegy, bizt szerződés kinyomtatva, dobozába téve. Samsung garijegyem nincs...
-
csaba1203
addikt
válasz
stewe780 #969 üzenetére
Jelenleg egy S10+-ot használok és hidd el megtehetném, hogy bármire lecseréljem....
De sajnos S szériában nincs alternatívája. Sokan vannak így velem együtt és ki kell jelentsem az S10-es széria volt a Samsung utolsó mohikánja.Azóta nem képesek összerakni egy épkézláb felső kategóriás telefont.
Ha valami oknál kifolyólag nekem is váltanom kéne biztosan az A54-et venném és nem ez lenne az első A szériás telefonom. -
csaba1203
addikt
válasz
stewe780 #953 üzenetére
Az S23-ak és S22 banán effektje sajnos nem szoftveres hiba így csak a hw cseréjével tudnák orvosolni az pedig rengeteg pénzébe kerülne a Samsungnak....
Az A54-ben teljesen más az 50Mp-es érzékelő itt egy Sony IMX 766 lett beépítve ami banánmentes képeket tud lőni.
Az elmúlt években elég sok bakot lőtt a Samsung az S szériával, ami az Apple malmára hajtotta a vizet.
Ezek a szoftveres varázslatok csak kozmetikázzák a hibát de nem szüntetik meg.
Személy szerint ebben a 3-400000-es árkategóriában lennének azért elvárásaim. -
mcs
veterán
válasz
stewe780 #953 üzenetére
Úgy képzeld el az A54et A72 után, mint egy fizikailag picit csonkított, de vérfrissített utódot. Nekem egyedül fényképezőben bizonyult jobbnak az A72 a természetesebb színeivel, de minden másban határozottan jobb az A54. A gyári flip wallet tokja is masszív, de rugalmas, kevésbé csúszós gumiból van, ami nálam még külön plusz pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest