- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
NdrewSunix
senior tag
válasz Angel2014 #10678 üzenetére
Nálam nincs tiltva egyik imei sem, de mindegy is melyik helyre teszem a simet vagy épp egyet vagy kettőt, a végeredmény ugyanaz.
APN4/ APN6 -ra van állítva, ezek szerint nálam sajnos nem ez a gond.
Próbáltam, hogy sima LTE-re állítom csak az egyik simet, a másikat pedig 2G-re, azzal úgy is csak telefonálok max, de hiába. ( Korábban az A52-nél ezzel voltak gondok, nem szerette egyszerre a 4G-t mindkét simen.) -
NdrewSunix
senior tag
válasz Luck Dragon #10666 üzenetére
Szia!
Amikor megérkezett a telefon és bekapcsoltam, akkor szerintem vissza volt állítva a telefon, mert teljesen a nyelv megadásától kezdve kellett mindent beállítanom rajta.
Sajnos attól még, hogy Rejoy, rossz is lehet. Olvastam azért jó pár negatív véleményt is a cégről, de döntően több volt a pozitív, gondoltam nem lehet nagy baj. Szerencsére 30 napon belül visszaküldhetem, illetve véleményem szerint ez még a 2 év gariba is belefér, mint hibás készülék. Próbálkozom még, hátha csoda történik, bár amikor visszateszem mindkét simet az A52-be tökéletesen működik minden.
Attól tartok az lesz a vége visszaküldöm és ha megkaptam a pénzem veszek egy újat, de nyilván gyengébbet. ( Bár akkor meg már használhatnám tovább az A52-t is. ) -
NdrewSunix
senior tag
válasz Viktor0610 #10667 üzenetére
2 sim van a telefonban, egy Digis és egy Yetteles.
Az első számlás előfizetés sok nettel, a másik feltöltős net nélkül. Na most először kivettem mindkét simet, csak a digist tettem vissza, ugyanaz a helyzet. Majd betettem vissza mindkettőt és vettem netet a Yettelesre, átkapcsoltam erre most, kiderül hálózati hiba-e vagy legalábbis a Digis kártyával van e baj. -
NdrewSunix
senior tag
válasz samsungfan18 #10659 üzenetére
Digis vagyok, azaz most már ugy One én is.
Ezek szerint erre nincs megoldás? Lehet nem a készülék rossz, hanem a szolgáltató miatt van? Vagy a kettő együtt?
(Amíg visszatettem a régi telefonba a simet, addig ott jó volt a net.) -
NdrewSunix
senior tag
Megérkezett az a54 a Rejoy-tól, külsőleg nagyon szép állapotban van a telefon, az akksija is ok talán, azoban mintha valami gond lenne a mobilnettel.
Folyamatosan elveszti a hálózatot, lte-ről edge-re vált vagy még arra sem. Aztán visszajön kis időre, majd megint elmegy. Érdekes amikor YouTuberól játszottam le valamit az simán ment 20 percet gond nélkül. Kinyomtam, vártam pár percet és már megint nem tudtam használni a mobilnetet. Valaki tapasztalt ilyet? Telefon hiba lehet? -
NdrewSunix
senior tag
válasz Luck Dragon #10613 üzenetére
-
NdrewSunix
senior tag
válasz Tutyimutyi #10603 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy sokan pont azt árulják amit ugyanígy Kínából megrendeltek nagy mennyiségben, csak így még drágább.
Szóval a kérdés, honnan lehet biztonságosan a54 akksit vásárolni EU-ból. -
NdrewSunix
senior tag
válasz Tutyimutyi #10598 üzenetére
Én nem egyet vettem már Kínából, soha nem volt vele gond. Sem telefonnál, sem fényképezőnél. Amit eu-ból veszel is ott készül legtöbbször Kínában az a baj.
GoodSpeed #10600 - természetesen semmi köze ahhoz, hogy egy hölgyről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
NdrewSunix
senior tag
válasz Luck Dragon #10595 üzenetére
Közben néztem alin az akksikat kíváncsiságból, 4-5 EFt.
Szép kis óradíjjal dolgoznak mondhatom. Vagy ennyire nehéz szétszedni egy A54-et? ( Úgy láttam még szerszámokat is mellékelnek hozzá.) -
NdrewSunix
senior tag
válasz GoodSpeed #10587 üzenetére
Sima A52, nem S amit most használok. Nekem időnként lassú az appok betöltése vagy épp a térképes keresés, hasonlók, de akkor ezek jobbak lesznek az A54-ben már.
Sajnos anyagi okok miatt nem opció az A55, illetve ezáltal az A56 sem lesz az.
(Így is használtan veszem majd az A54 8/256-ot, elméletileg 2 év garanciával.) -
NdrewSunix
senior tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki a52-ről váltott a54-re? Mik a személyes tapasztalatai? Gondolok itt arra pl., hogy láthatóan gyorsabb a telefon? Lényegesen szebb a képe? stb. bármi amit észrevett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- VPN topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest