Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz cd930 #4523 üzenetére

Az A52S 5G-t ajánlanám, mert érezhetően gyorsabb, és olcsóbb is! A gyermek nem valószínű, hogy vitrinben tartaná, tehát ha sérül akkor is olcsóbb modell sérül. Aztán ott van az is, hogy vélhetően játszana rajta. Az A52S 5G-ben Snapdragon 778G van, sokkal gyorsabb a tárhelykezelése is! A helyedben én A52S 5G-t választanék!

Ilyen dilemma esetén az A54 - szerintem - csak azoknak jobb választás az A52S 5G-nél, akik a szoftveres támogatottságra mennek rá, és vigyáznak a készülékre, mint én, mert már kinőttük a minden évben új modell korszakunkat, és a 4+1 éves szoftveres támogatottságra utazunk! De! Nekem is savanyú a szőlő, mert - tudom, nem lesz népszerű amit mondok ebben a topicban - , de a 778G Xiaomim hardveresen veri az A54-et:
    - SoC sebességben
    - WiFi sebességben
    - tárhely sebességben.
    Viszont a Xiaomi már a szoftveres támogatottságának utolsó etapjában jár, ezért is váltottam, meg mert untam a 90 napos frissítési periódusokat, és a Samsung ökoszisztéma is jobban bejön.

Most először fordult elő velem, hogy amit vettem az lassabb mint a 2 évvel korábbi telefonom :D

Az S23 FE lesz az igazán megérős telefon amúgy.

Új hozzászólás Aktív témák