- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az A52S 5G-t ajánlanám, mert érezhetően gyorsabb, és olcsóbb is! A gyermek nem valószínű, hogy vitrinben tartaná, tehát ha sérül akkor is olcsóbb modell sérül. Aztán ott van az is, hogy vélhetően játszana rajta. Az A52S 5G-ben Snapdragon 778G van, sokkal gyorsabb a tárhelykezelése is! A helyedben én A52S 5G-t választanék!
Ilyen dilemma esetén az A54 - szerintem - csak azoknak jobb választás az A52S 5G-nél, akik a szoftveres támogatottságra mennek rá, és vigyáznak a készülékre, mint én, mert már kinőttük a minden évben új modell korszakunkat, és a 4+1 éves szoftveres támogatottságra utazunk! De! Nekem is savanyú a szőlő, mert - tudom, nem lesz népszerű amit mondok ebben a topicban - , de a 778G Xiaomim hardveresen veri az A54-et:
- SoC sebességben
- WiFi sebességben
- tárhely sebességben.
Viszont a Xiaomi már a szoftveres támogatottságának utolsó etapjában jár, ezért is váltottam, meg mert untam a 90 napos frissítési periódusokat, és a Samsung ökoszisztéma is jobban bejön.Most először fordult elő velem, hogy amit vettem az lassabb mint a 2 évvel korábbi telefonom
Az S23 FE lesz az igazán megérős telefon amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az A54 külsejével vonzza a tekintetet, szoftverben licitál riválisaira és vagy fél év, mire megfizethető lesz.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest