Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Az egy dolog hogy kap biztonsági frissítéseket, ez Samsung-nál is benne van hogy kaphat, volt is már rá példa. Az más kérdés hogy az appok kompatibilitása hogy alakul majd...
Nekem annyi hogy a 11-et semmiképp sem venném meg. Nekem a használt iPhone amiért pénzt adnék a 13-tól felfele van, a 11 SoC.je már régi, idővel meg fogják érezni az appok is, aztán befutunk oda hogy miértisnem vett az ember újabbat... és utána jön persze a frissítés kérdés is.
Mondom ezt úgy hogy asszony kapta meg az XR-emet (egy tavalyi (!) Redmi Note 11-et váltott ami borzalmasan megbízhatatlan volt), ennek is csak egy akkucsere kell és hibátlan lesz. Csak azért vettem meg az A54-et mert 1) untam kicsit az iOS-t elég sok év után 2) asszony nagyon elégedetlen volt a telefonjával és valami normálisat akartam neki ami nekem is megbízható, ez meg így adott volt neki. Nincs is baja vele.
Szvsz btommi80 sokkal jobban járt az A54-el mint azzal a 11-el. Ha a 13-as lett volna ellene akkor elgondolkodtató lett volna hogy melyik a legjobb opció neki, de így, ebben a formában szerintem egyértelmű.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Hardcore café
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest