Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tDr1v3r

veterán

válasz ZN1980 #4068 üzenetére

Az egy dolog hogy kap biztonsági frissítéseket, ez Samsung-nál is benne van hogy kaphat, volt is már rá példa. Az más kérdés hogy az appok kompatibilitása hogy alakul majd...

Nekem annyi hogy a 11-et semmiképp sem venném meg. Nekem a használt iPhone amiért pénzt adnék a 13-tól felfele van, a 11 SoC.je már régi, idővel meg fogják érezni az appok is, aztán befutunk oda hogy miértisnem vett az ember újabbat... és utána jön persze a frissítés kérdés is.

Mondom ezt úgy hogy asszony kapta meg az XR-emet (egy tavalyi (!) Redmi Note 11-et váltott ami borzalmasan megbízhatatlan volt), ennek is csak egy akkucsere kell és hibátlan lesz. Csak azért vettem meg az A54-et mert 1) untam kicsit az iOS-t elég sok év után 2) asszony nagyon elégedetlen volt a telefonjával és valami normálisat akartam neki ami nekem is megbízható, ez meg így adott volt neki. Nincs is baja vele.

Szvsz btommi80 sokkal jobban járt az A54-el mint azzal a 11-el. Ha a 13-as lett volna ellene akkor elgondolkodtató lett volna hogy melyik a legjobb opció neki, de így, ebben a formában szerintem egyértelmű.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák