Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Az egy dolog hogy kap biztonsági frissítéseket, ez Samsung-nál is benne van hogy kaphat, volt is már rá példa. Az más kérdés hogy az appok kompatibilitása hogy alakul majd...
Nekem annyi hogy a 11-et semmiképp sem venném meg. Nekem a használt iPhone amiért pénzt adnék a 13-tól felfele van, a 11 SoC.je már régi, idővel meg fogják érezni az appok is, aztán befutunk oda hogy miértisnem vett az ember újabbat... és utána jön persze a frissítés kérdés is.
Mondom ezt úgy hogy asszony kapta meg az XR-emet (egy tavalyi (!) Redmi Note 11-et váltott ami borzalmasan megbízhatatlan volt), ennek is csak egy akkucsere kell és hibátlan lesz. Csak azért vettem meg az A54-et mert 1) untam kicsit az iOS-t elég sok év után 2) asszony nagyon elégedetlen volt a telefonjával és valami normálisat akartam neki ami nekem is megbízható, ez meg így adott volt neki. Nincs is baja vele.
Szvsz btommi80 sokkal jobban járt az A54-el mint azzal a 11-el. Ha a 13-as lett volna ellene akkor elgondolkodtató lett volna hogy melyik a legjobb opció neki, de így, ebben a formában szerintem egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az A54 külsejével vonzza a tekintetet, szoftverben licitál riválisaira és vagy fél év, mire megfizethető lesz.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest