- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becksman
őstag
Tegnap este en pl appokat betettem melyalvasba, igy mar 2-3% merült ejszaka ami mar sokkal jobb! Ennyi meg talan normálisnak is mondhato
-
Becksman
őstag
válasz
Luck Dragon #1239 üzenetére
Az eszköz megkeresese be van kapcsolva nálad?
-
-
Becksman
őstag
Közben olvasgattam, lehet már más is látta ezt az oldalt:
https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/comments/12nxwah/galaxy_a54_overnight_battery_drain_of_20/"Try to disable Find My Mobile Offline and location data. One or both of them solved my drainage issue. Now overnight drain is 1-3% and managed to achive 3 day battery life."
Nekem ez be volt kapcsolva remélem ez majd megoldja..
-
Becksman
őstag
Ez az esti merülés nálam is jelen van nincs AOD , se WiFi mobionet se megy este 21:56kor raktam le a telefont akkor volt 96%ön, most reggel 5 után nézem 84%... durván 12% merült. App minden bevont zárva.. én szerintem ez egy szoftveres gubanc lehet..
-
Becksman
őstag
Vettunk kettőt 256/8gbost, 8300 a részlet 20 hóra így a voda ár alatt kaptam dupla akkora verziót.
-
Becksman
őstag
A galaxis kód csak a "raktaron" lévő telonkra vonatkozik? Vagy az üzletben átvehetőknel is használható valahogy? Mert a 256gb grafitbol sajnos csak üzletben átvehető van.. 128gb van raktáron azt látom, de inkább 256gb hajlok.. Fehér asszonynak lesz nekem meg a grafit kellene.
-
Becksman
őstag
Emag árak forradalma címen most a 128gb kapott 6% learrazast. Így a galaxis kuponnal 143ezer.!
-
Becksman
őstag
válasz
szimpláncsak #1016 üzenetére
Azt láttam, amúgy is várok munkáltatóira mert a 0% thmmel vennem.. Úgyhogy addig meg hátha lesz fekete is 256gbos emagosba. Úgy láttam a kód 06.25ig van.
-
Becksman
őstag
válasz
szimpláncsak #1011 üzenetére
Köszi ranezek akkor már inkább a 256gb rendelnem.. És még olcsóbb is 100fttal
-
Becksman
őstag
Kérdés :
Vodanal akarok majd hosszabitassal telot kihozni a54 a kiszemelt. Ma bementem megnyomkodni. De a memórianal 6gb ír. Mellékelem a képet. Akkor ezek szerint a voda 8+128gbal árulja a 6+128 készüléket?Vagy az is lehet hogy a Demó készülék az, de amit adnak 8+128. Nem tudom valaki hozott innen a vodatol?
-
Becksman
őstag
https://www.emag.hu/samsung-szupergyors-tolto-halozati-tolto-25w-feher-ep-ta800nwegeu/pd/DY1FPDMBM/?cmpid=92385&gclid=CjwKCAjwvdajBhBEEiwAeMh1U6d0Ft-9qBMlRyl6r85FIm5RGybj9znaTsx-JGBT-_DWgytAkKboYRoCrCMQAvD_BwE#specification-section
Ahogy nézem itt már a leírás azt írja 5v/9v... De ez nem ugyanaz..
-
Becksman
őstag
válasz
csaba1203 #904 üzenetére
Köszi, jelenleg még note 10 prom van, de valószínű a54 lesz jövő hónapban a váltás. Az a kérdés még, hogy pl a panel adaptivkent van 60hz vagy létezik arra lehetőség hogy fix 60hz? Tudom nem olyan fluid, de nyilván akku időben varatibb a 60hz és nekem speciel elegendő... 120hz lehetőség jelenleg is van és szép és jó, de kb felezik a képernyő idejét mivel itt a note-on fix a 120hz...
-
Becksman
őstag
https://napidroid.hu/hivatalos-samsung-galaxy-a54-5g/
Sziasztok!
Milyen UFS tarhely van benne 2.2 v 3.1? Több helyen írnak 3.1et, itt 2.2. Most melyik a valid?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest