Új hozzászólás Aktív témák
-
lac10
csendes tag
én cégesként kaptam, alapvetően jó, az üzemidőm (nekem) gyenge, mások a cégben nem panaszkodnak, az övék jobb..
csak a mai nap pl: tegnap este 80%-ra feltöltöttem, éjszaka is megy.
ma 250 km-t autóztam, 1 db 5 perces kimenő hívásom volt, egy 5 perces navi, 10fénykép, meg kb 10-20 perc böngészés mobilneten.
most 56% az akku.
holnap reggelre 50 alá megy, ha semmit sem csinálok akkor is, azaz tölteném ha holnap dolgoznék.
szerintem ez gyenge. -
Vtwo
senior tag
5 hónap alatt nem volt gondom vele
A rendszer mondhatni röccenésmentesén fut, mivel ip67 nem is kell hímestojásként óvni a víztől- portól.
Jön még rá 3 főverzió update, tehát időtálló is.A kijelző szép, a sztereó hangszórók jól szólnak.
Fényképezni keveset szoktam, de anikor kell akkor jól funkcionál az is. -
zsolesz967
aktív tag
Szia!
Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve 3 hónap használat után.Az üzemidő bajnok,6 óra simán kijön belőle.Szép kijelző,Amoled panel.
A kamera nappal szép fotókat készít,kevés fénynél már annyira bem.De ezt tudtam,én csak nappal fényképezek vagy videózok vele.Jack nincs,én vettem átalakítót.
Balatonban is volt már velem,igaz nem víz alatt,de érte nem kevés víz,semmi baja nem lett.
Már jó pár éve Samsungot használok,így a másik két márkáról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest