- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_zoltan
csendes tag
Köszönöm a válaszokat első körben beadtam szervizbe hátha találnak valamit, ha nincs javulás akkor pedig kipróbálom amit itt javasoltatok illetve az a52s topikjában olvastam.
-
s_zoltan
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék hasonló problémával már találkozott-e valaki. Van egy több mint 1 éves A34-esünk, tartalék telefon alig használva egy Digis kártyával hempergett eddig otthon a bútoron, asztalon, szekrénybe. Gondoltam egyet 2 hete s átraktam a kártyám a telefonba s belaktam. Viszont nem tudom zsebben hordani, tök mindegy mi van rajtam, rövidnadrág, farmer, szövetnadrág, mikor előveszem kiírja hogy túl sok helytelen feloldási kísérlet s 5-10 percekre de volt már hogy 50 percre is kizárt a telefonból amíg újra próbálkozhattam a belépéssel. Ilyenkor kirakom a zsebből kivárom a letiltási időt s utána gond nélkül belép. Ez valami szenzor probléma lehet vagy a kijelző lehet túl érzékeny? Vétlen érintések elleni védelem be van kapcsolva, s feloldásra jelkódot illetve ujjlenyomatot használok. Ugye az elmúlt egy évben mivel nem volt zsebben hordva semmit se vettünk észre hogy bármi baj lenne csak most derült ki. Plussz van egy másik A34 a családban feleségem cégese, rengeteget használja de nála ilyen zsebes gond egyszer sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!