- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #40 üzenetére
És kamerában is. (Bar a Moto G60 kamerajat szeretem. Jo minosegu.)
-
janeszgol
félisten
Megnéztem a kínálatot 65k alatt. Hát az a helyzet, hogy én is az A15-öt venném. Egyszerűen a jó kijelző és a remek kamera elviszi a hátán. Ez egy jó teló!
Látszik, hogy a MA tesztelőknek nagyobb rutinjuk van. Már nem az első alkalom, hogy nem egyezek velük véleményben, aztán jobban utána járva, megnézve arra jutok, hogy mégis igazuk van. Tényleg ajánlott vétel az A15. A 6 GB-os verzió egyértelműen, de a négyes is.De attól még a 4 GB ram az fájdalmas lesz, ha a Samsung nem lép semmit. Ez idővel kiderül, kap-e valami könnyített One UI-t majd ez a telefon.
-
janeszgol
félisten
válasz
Armagedown #12 üzenetére
Igen a 4 GB ram miatt én sem adtam volna ajánlottat. Hiába pöpec a kamera, a kijelző, elfogadható a teljesítmény, remek az akkuidő.
-
janeszgol
félisten
Jó kis belépő telefon ez. A fő kamera képei nagyon tetszenek, szép, természetes színekkel operál, és a részletesség is oké. A videó dettó jó.
A hardver elégséges, nem több.Ki megveszi ezt előfizuhoz, jól jár vele. Hihetetlen, hogy már az alsókategória is milyen jó minőséget képvisel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest