- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
master bud #4 üzenetére
Nekem 765MB-m van. Igen, azaz usb kábel arra való, hogy az egérrel tudj mindent beállítani. Nagyon kényelmes!
-
törölt tag
válasz
master bud #4 üzenetére
az. elmeletileg a moncsi beallitasait tudod elvegezni usb-n keresztul is. en fol sem installaltam az egeszet. 959nf
-
master bud
tag
A monitor Samsung 957Mb S. A highlight.exe a Highlight Zone II folderban van Samsung cuccai alatt. Van valami helpje és egy USB-s huncutságra van kihegyezve a dolog ha jól értem. Lóg is egy USB kábel a monitorkábelről elágazásképp. De mire is való ez az USB dolog, nem elég a normál RGB csati?
Gyanítom, hogy ez megint valami user-friendly flancos dolog, amit az életben nem fogok használni semmire.
mb -
supercow
őstag
válasz
master bud #1 üzenetére
pontosan milyen a monitorod? Nekem 959nf van és ebben is van Highlight Zone, de az nem csinál ilyet. Illetve nincs külön szoftver, hanem a MouScreen-ben van hozzá egy fül.
-
master bud
tag
Sziasztok,
a 19'' Samsung monitorom használatához mellékeltek egy CD-t, amin a driverek stb. voltak. Felinstalláltam az ajánlott dolgokat, megy szépen minden, csak van egy highlight.exe nevű program, ami autostartos, nem nagyon tudom mire való (mit csinál), de azt látom a Feladatkezelőben, hogy másodpercenként lefoglal 2 kB memóriát és most jár 77 MB-nál ami érthetetlen :F számomra.
Mielőtt kilőném, megkérdeznélek benneteket, hogy tapasztaltatok-e ilyesmit és ha igen, hogyan jártatok el? Vírus nincs a gépen, NIS Pro 2004.
Köszönet a válaszokért,
mb
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest